Ati putea sa-mi ziceti un site cu anime tradus in romana?
Am si eu o intrebare :d.Care stie mangaul cu o fata cu ochelari si un baiat, iar baiatul devine iubitul fetetei doar ca sa scape de hartuirea celorlalte colege, dar ei la inceput nu se iubesc, incep...? (mai mult)
Exista sezonul 2 din Maji de Watashi ni Koi Shinasai! sau stie cineva daca va aparea?
Era un desen animat pe cartoon network cu niste copii care se luptau cu niste robotei care lansau bile. Stie cineva cum se numea?
Consider ca toti cei care vor sa arate desene pe aceasta categorie sa arate :), vor primi sfaturi foarte bune de la alti membrii si asa va veti intarii talentul, vi- l veti accentua :D. Le sugerez tuturor...? (mai mult)
Acum un an am vazut un anime care era suptitrat in engleza, dar nu mai stiu cum se numea. Era vorba despre o fata care era actrita si ii placea de menegerul ei si mama ei vitegra era scriitoare.La...? (mai mult)
Hei TPU acestea sunt desenele mele spunetiva parerea si postati ce ati facut voi https://www.facebook.com/photo.php?fbid=398763660189157&set=pb.100001665790206.- 2207520000.1356293647&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-...? (mai mult)
Care imi zice si mie un anime josei asemanator cu nana si paradise kiss? Mersi! P.S:
am o intrebare exisata vreun site de lectii de desen online Fundaaa!
Exista un persoanj din animeuri numit Kazu?
Am o intrebare mai complicata si, ca sa nu va incurc raspunsul, vreau sa va explic totul "matematic". Eu o sa fac o paralela intre 2 animeuri Young Justice si Teen Titans. Deci: x=Dick Grayson(YJ...? (mai mult)
Buna TPU. vreau sa stiu si eu cine este fan anime- uri si manga sa imi spuna ce sa mai vizionez, ceva plin de actiune, dragoste, supranatural, etc. sa aiba numar mare de episoade, caci daca sunt putile...? (mai mult)
Salut TPU Ma uit la betmen de cand eram mica si cred ca m- am indragostit de el... Am incercat sa il atrag cu tot felul de luminite dar nu funcioneaza nicicum... Nu stiti ce as putea sa fac ca sa il...? (mai mult)
In ce an se va termina Manga Naruto (shippuuden)?
|Hei ..sunt foarte pasionata de desen. vreau si eu niste site-uri de unde ma pot inspira! Pleasee! Persoana care imi da cele mai multe site-uri primeste funda!
Imi va merge max payne 3 daca am : Pentium(R) 4 CPU 2. 80GHz 2.80 GHz, 496 MB of RAM FUNDA2x scuze de categorie
Imi spuneti si mie cine este pein?
Care sunt top 10 cele mai interesante desene animate?
Sall! De unde pot cumpara benzi desenate?
Sunt un fan anime si ma intrebam ce genuri stiti si daca imi puteti spune si in ce constau. Adica exemplu: anime horror - anime de groaza etc ...Ati inteles voi. Daca ma puteti ajuta as fi recunoscatoare.MERSI! ...? (mai mult)
Spuneti-mi un site care sa-mi fac poza eu in pc si sa adaug orce la ea
Cui ii este dor de Jetix? mie una imi este ff dor, stiu ca aproape intram in anul 2013 si tot vorbesc despre jetix (ca si cum ar fi trebuit sa uit) dar Jetix erau desenele copilariei noastre, mi- am ...? (mai mult)
Imi puteti da niste manga mai romantice gen Koi wo Hajimemasu sau Koi wo Hajimemasu? Multumesc anticipat! :)
Heii TPU :*. Vreau sa vad Hell Girl sub in romana. online :))...deci...aveti idee unde il gasesc? :))
Stie cineva vreun program de creat benzi desenate in afara de photoshop?
Cum sa invat sa fac portrete reale?:(
De la cine a luat Rinneganul, Tobi?
Imi ziceti si mie o poezie amuzanta scurta?
Funda! Ce anime-uri gen High School of the Dead stiti? Adica sa fie sadice, dar nu horror, cam cum e si acest anime. Va rooooog frumos, si Sarbatori Fericite! :)
Vreau si eu sa ma ajutati cu ceva. Vedeti scrisul acesta: _.- ') .- '`.- ' _.- ') _ '- '| |.- - ..- ' ) | | _.- ' ) | | (/`] || |`- '_' '- - . / `\...? (mai mult)
De- acum inainte voi posta aici evolutia mea din desene, voi face azi un desen, si ca sa fie treaba buna pun si intrebarea : Ce parere aveti? O sa incep prima data cu un desen neterminat, dupa o sa ...? (mai mult)
Buna Tpuu :* Deci. vreau si eu niste animeuri...gen....Hakushaku to yousei sau peach girl..ma rog sa fie romantice dar sa aiba si comedie in ele ^^. Fundita pentru cel mai bun raspuns ^^
Cine ma poate ajuta cu un like pe facebook pentru ca o fetita de 5 ani sa primeasca cadoul dorit de la Mos Craciun? "Va urez Sarbatori Bucuroase si va astept pe Facebook Cu multumiri, Mateea" ...? (mai mult)
vreau sa imi iau un caine. Eu stau la apartament, si as vrea sa imi sugerati un caine din urmatoarele rase: Amstaff, Pitbull, Rottweiler, BullTerrier, BulldogAmerican, CaneCorso sau boxer. ...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc animeuri in care sa apara demoni, zombii, sau ingeri in afara de kuroshitsuji, dm angel, angel beat, hakouki(toate sezoanele)? funda!
Saluut TPU! Cine stie cum se numea desenul ala vechi de pe Cartoon Network cu Lucha Libre, Purice si altii? Uite aici o poza cu ei : http://sphotos- g.ak.fbcdn.net/hphotos- ak-...? (mai mult)
Unde pot gasi instrumentalele mp3 de la dragon ball z?
Stie cineva manga/anime(de actiune) in care personajul principal sa fie o fata foarte puternica? Multumesc! (FUNDA)
De ce la clanul Akatsuki in Naruto se taie semnul de pe bentita de ninja?
Buna TPU. S-au sarutat vreodata Shikamaru si Temari? Daca da in ce episod? Fundita :)
Va rog spuneti-mi si mie cum pot sa instalez volume control pentru windows xp sau un tutorial? P.S.
Sall! Cine imi poate zice la ce adresa pot trimite hologramele WBBA ca sal castig pe black sun galaxy pegasus.VA ROG
De curand am vizionat anime- ul Kaichou wa Maid- sama si acum vreau sa citesc manga, dar nu stiu de unde. Intrebarea mea este:Carui capitol manga ii corespunde, cam de la episoadele de la sfarsit...? (mai mult)
Pentru cei care citesc manga naruto.Toti shinobii si prietenii lui naruto vor muri luptindu- se impotriva lui Obito? Naruto va suporta toata ura si- l va invinge? Va deveni Eremitul celor sase cai si ai...? (mai mult)
Stie cineva manga asemanatoare cu "Beast master"? Adica sa aiba pe cineva care sa ii placa animalele si daca se poate sa fie si romantic. Multumesc!
Cine imi spune cum sa fac benzi desenate dinacelea cu meme ii dau funda! :*
Buna TPU caut un program de desene animate 3d care sa nu te coste sa-l downloadezi.
STIE cineva cum se numeste episodul din tweety and sylvester and jery in care tweety zice- o boy i am so ugly, will you wanna eat me mister pussycat?- asta dupa ce jery ii pune bigudiuri, o srtrange ...? (mai mult)
TPU! As dori sa va intreb cum sterg un gard sau un perete la sims?
Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie, cu cine credeti ca s- ar potrivi mai bine Ichigo cu Rukia sau Orihime, fiecare sa spuna ce ar merge in relatie, ce nu, puncte comune, ma rog...cine imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?