Buna TPU. imi spuneti niste anime de dragoste si comedie am vazut - Maid- sama, special a, itazuca na kiss, lovey complex, vampire....si vreau sa fie sub in romana daca puteti sa- mi dati si siteul...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie cum se numeste anime-ul? http://i.imgur.com/Hsc7m.jpg Merci :D
Stie cineva cum se numeste melodia din reclama cu CENUSAREASA-VIATA LA PALAT si INTOARCEREA IN TIMP(cred) de pe ANTENA 1? Ms.
HEY TPU.Ce anime stiti gen sword art online, sukitte li na eu, kanokon, rosario to vampire... (va-m spus eu cateva :)) ) Cel mai bun anime (sa aiba multe ep sau putine nu conteaza.)primeste funda
care e cuplul vostru yaoi preferat? Al meu, momentan, e Yuki x Akise din Mirai Nikki, serialul nu e tocmai yaoi dar pot visa.
Buna TPU am o intrebare ce inseamna un remake dupa itazuca na kiss ma refer ce inseamna remake
salut am gasit si eu site asta (http://ragemaker.net)sh am fc cateva "imagini" dar cand vreau sa imi salvez ceea ce am facut imi da nu stiu ce prosti, ma puteti ajuta?:)) http://ragemaker.net/
Cine stie care este melodia de la 0:58? http://www.youtube.com/watch?v=QRlrl9dzp6E
Unde pot sa gasesc lentile de contact?(De preferat lentile din naruto Hinata)Va rog! Am un cosplay si vreau sa-l completez!
as dori sa cumpar vreo 5 postere sakura haruno, din romania.este cineva care vinde macar unul sau dati-mi un site.
As vrea sa stiu daca cineva din Botosani este interesat de Animeurile Naruto, Bleach, S.A.O? Poate pastram legatura;)
Unde gasesc cel mai bun site cu pasii prin care se realizeaza diferite desene?
Pe ce site pot edita cat mai bine pozele ca sa para cat mai real?
Salut caut un metin 2 gen metin 2 lunaris metin 2 mage si altele raspunsul cel mai bun va primi funda repede dau funda
Vreau un program de facut memeuri dar sa poti si sa pui poze si mai multe feluri de gripuri
`Hey! As dori si eu niste site-uri cu pasii exacti pentru desenarea unor desene, nu conteaza ce fel de desene... Sa fie nici prea complexe dar nici foarte simple. Multumesc anticipat si Ofer funda!
Vreau si eu niste genuri de anime in genul la Vampire Knight ar fi dragut daca mi-ati spune cam despre ce e vb funda
Heii TPU. Imi spuneti si mie niste animeuri de dragoste gen : kaichou wa maid-sama sau Say I love you?
Stie cineva daca e posibil sa apara seznul 3 din rozario + vampire?...l- am cautat pe net si sunt unele zvonuri ca apare, iar pe alte site- uri se zvoneste ca a murit producatorul si e posibil ca seria...? (mai mult)
Cum se numeste episodul din tweety and sylvester in care tweety zice-o boy i am so ugly, will you wanna eat me mister pussycat?
Care e diferenta intre Josei si Shoujo? Dar intre Shounen si Shounen-ai?
Va aparea sezonul doi din anime-ul Lovely Complex?
DESENE!:d Niste desene facute de mine in pix.Pareri? http://desenepixcreion.sunphoto.ro/Desene_PIX
Eu sunt oare singurul care cauta speranta ca va avea si alt viitor aceasta categorie? Acela de a fi plina desene creative care sa te faca din adinsul sa intrii sa vezi ce desene e pe Benzi Desenate? Nu...? (mai mult)
Pentru fanii anime si manga : Am un mic chestionar la care as vrea sa- mi raspundeti daca stiti. 1. Ce anime/anime- uri ati vazut dintre acestea : a)Soul Eater b)Ao no Exorcist c)Kaichou wa Maid- sama...? (mai mult)
Poate ma puteti ajuta. Imi puteti spune si mie cum se numeste un anime in care ca personaje principale sunt un baiat pui, un baiat albastru (nu mai stiu ce creatura) si inca o fata roz cu coada...? (mai mult)
Unde se gasesc in Braila extensiile de par? Cam cat costa? Fundă! Scuze de xategorie1
Intr-o lupta pe viata si moarte, cine crezi ca ar castiga Spiderman sau Superman?
Spuneti un moment tare din dragonul american sau phineas si ferb... funda♥
Cunoaste cineva melodia din reclama cu Cenusareasa de la Antena 1? Multumesc :*
Care e genul vostru preferat de manga? =^.^=
Imi puteti da nniste manga love dar in care baiatul sa fie ...nu neaparat foarte prevers, dar sa o tot sarute si sa o atinga pe sani, dar doar ei nu la toate fetele, gen L-DK FUNDA
Fiti atenti ma uit de cand a inceput la LOELY COMPLEX si vreau sa vad daca cineva se uita la cei care se uita AM TREI INTREBARI: 1.CE INALTIME ARE RISA? 2.CUM OCHEAMA PE IUBITA LUI SUZUKY? 3.CINE ...? (mai mult)
Vreau sa-mi dati nume de desene asemanatoare cu Monster high!
1) vă plac vampirii? 2) de ce?
Va rog frumos sountimi dc cand trimit mesaje imi da eroare sunt pe reteaua Orange FUNDA :D:D:D
Cum as putea sa slabesc la fata? mentionez ca la corp sunt slabuta dar la fata sunt mai grasuta :d si nu vreau sa slabesc la corp doar la fata funda :o3
Cine este mai puternic tobi=obito sau kabutomaru?
Cine este cel mai puternic membru din Akatsuki?
stie cineva unde pot gasi romanul : Halo The fall of Reach? in limba italiana sau in engleza
Imi spuneti si mie ce este Rinnegan?
Imi spuneti si mie care este cea mai puternica tehnica din naruto shippuden?
vreau sa-mi fac o revista virtuala si nu stiu ce denumire sa-i dau! Spuneti-mi va rog ceva denumiri.dar sa fie denumiri care nu au fost folosite de nimeni.mersi anticipat!
Stiti un program cu care pot face benzi desenate si daca da dati site-ul de pe care il pot lua. DAU FUNDA!
Unde pot gasi banda desenata Garfiel si Pokemon in romana online Dau
Sunt plictisita de moarte si as vrea sa vad niste mangauri. Spuneti-mi si mie daca stiti vreunul dar sa nu fie horror sau ecchi.
Cum se numeste tehnica speciala alui sarutobi?
De ce a fost ales minato hokage?
Imi spuneti si mie cine este cel mai puternic personal din Naruto Shippuden
Imi spuneti si mie daca in ultimul episod naruto va murii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?