Daca s-ar da o batalie intre SUPERMAN si SON GOKU cine castiga?
Imi puteti da va rog niste manga- love gen skip beat adisa personajele sa fie cam ca si acolo inalte, frumoase si sa fie si un pic ecchi adica ni vreau sa poarte numai blugi sau rochite pana la genunchi,...? (mai mult)
imi spuneti si mie cine este sub masca lui TOBI?
Îmi spune și mie cineva niște jocuri în care îți creezi avatar în afară de: animal jmam, webkinz, free realms, kinzi, petpet parca, club penguin, my free zoo, zoomumba, mara pets, bearville,...? (mai mult)
Mai sunt acum "oferte" la reviste sau ziare Acer ofera carti sau mici enciclopedii sau vor mai fi asstfeld e oferte, despre ce vor fi?
Va rog dati-mi si mie niste site-uri cu meme-uri unde pot sa le fac. Funditaa!
In ce episod se alatura Itachi in Akatsuki?
care este melodia din fundal? http://youtu.be/YcIjgUYL_Bw
1 ) Ce credeti de manga Stray Love Hearts? Eu o consider destul de buna. Voi? E interesanta... credeti ca ar merita cumparata? 2 ) Stiti vreo manga sau vreun anime cu baieti draguti ( sexy )? Am o prietena...? (mai mult)
Se mai difuzeaza,, Ce-i cu Andy?". Si daca se difuzeaza pe ce canal si la ce ora?
imi puteti spune niste animeuri comice in afara de : binbou-gami ga yuruyuri kaichow wa maid sama naruto one piece medaka box
Obito este Tobi?
De ce papusa va place din Monster High?
Din desenul Naruto Shippuden eu cred ca Rikudou Sennin este cel mai puternic.Ce parere aveti?
Am vazut kaichou wa maid- sama! ca anime si acum am inceput sa ma uit la manga dar nu stiu de unde sa incept ..ca episoadele din anime nu au acelasi numar cu cele din manga ...Ma poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Stiti un anime mai romantic, dar si cu actiune. Genul lui "Zero no tsukaima". Dau fundita! Mersi, anticipat!
Stiti unde pot gasi manga pentru "Sword art online". Vreau tot manga! Adica si cel cand sunt elfi. Si l-as vrea pe engleza. Mersi, anticipat!
Hey,TPU! Imi puteti spuneti cum sa facun cont gratuit pe foopets?
Bine, bine! Deci am inteles ca Bleach poate va mai aparea, asa ca astept.M- am linistit! Dar Vampire Knight sau Nana? Astea mai apar cu ceva nou? Daca stiti doar la unul dintre aceste anime, daca stiti...? (mai mult)
Vreau sa-mi comand manga de pe mangashop. As vrea volumul 3 si 4 din Kamisama Hajimemashita. La status scrie in desfasurare. Ce inseamna asta? Pot sa o comand? Daca da, in cat timp o primesc?
Exista programe de facut memeuri? daca da datiu-mi si mie numele la unu macar
Este cineva care a urmarit tot anime-ul Naruto? Va place? Mi-e imi place mult si cred eu ca daca esti inteligent poti invata din el multe lucruri. Voi ce credeti?
Cine stie un site in care pot sa imi creez propia banda desenata? Dau funda! Astept raspunsuri
Buna TPU. De Bleach ce se mai stie, il vor mai continua japonezi sau nu?
Cum joc minecraft fara java daca spuneti dua funda
Heiii TPU, sunt o mare fana anime si as vrea daca se poate niste anime yaoi(baiat si baiat), vreau o mica descriere si cate ep. are! P.S.:Sa fie tradus in romana!:D Dau FUNDA! Mersiii! Un raspuns...? (mai mult)
Din Naruto Shippuden am gasit pana la episodul 291 exista si alte episoade si daca da unde le pot gasi.
Ce jocuri stiti gen farming
Cum pot face poze cu dep si derpina, pozele acelea de pe facebook? P.S. Funda! :)
Puteti sa imi dati si mie niste manga mai romantice? (nu neaparat traduse in romana)Ceva gen... Koi wo Hajimemasu(Kaichou wa maid-sama văzut deja)Multumesc anticipat! :)
In ce film sau episod naruto shippuden este vorba numai despre parintii lui naruto (cand s-au cunoascut )?
Exista pe aici vreun fan Nana? Daca da imi puteti spune si mie continuarea din manga? Ce se intampla cu Nana si Ren, Hachi si Takumi, Shin si Reira? Nobu cu cine ramane? Exista cumva forumuri...? (mai mult)
Am cont pe mal si mi-am uitat parola. Ce ma fac? As putea sa fac ceva ca sa pot intra din nou pe contul meu? ( scuze de caegorie, dar e cea mai buna din moment ce este vorba de anime-uri ) Ajutati-ma!
cine a urmarit bakuman poate sa-mi spuna cate episoade are sezonul 3 si un link unde pot sa-l vad online? funda cel mai rapid si bun raspuns!
Hi! Am si eu o rugaminte la voi. Puteti va rog sa imi dati si mie un anime mai shoujo asa..mai romantic..ati inteles voi.Si daca imi puteti da si o mica descriere a animeului respectiv as fi recunoscatoare.Multumesc!...? (mai mult)
Sall,TPU! stie cineva daca apare Naruto Akippuden? dau FUNDA!
Salutare TPU, as vrea si eu un link de la un site unde pot vedea FullMetal alchemist sezonul 1! Funda la cel care merge
Funda! As avea nevoie de cateva poze cu Ryuzaki a.k.a. L (Death Note) care sa fie neaparat HD, si, nu stiu, care vi se par mai deosebite. (vreau sa imi schimb wallpaperul) Multumesc mult :)
Salut tuturor. Stie cineva sa- mi recomande un program performant pentru realizarea DESENELOR ANIMATE (care sa poata fi redate IN MISCARE, nu static), cat si tutorialul pentru invatarea acestuia?...? (mai mult)
Imi puteti da linkul unor site-uri cu benzi desenate amuzante?
Salut frati si surori stie cineva un sait cu benzi desenate ceva MARVEL MAFIE RAZBOI etc etc? daca da PM me
As vrea niste siteuri cu manga in romana.
Am citit odata un manga pe net, cu niste mafioti, camatari ce o fi care au taiat o femeie in mii de bucati, iar fata ei era langa ea si plangea(era mica) dar nu mai stiu pe ce sait, imi amintesc ca am...? (mai mult)
Buna TPU. Stie careva unde pot sa gasesc episodul 128 din Shugo Chara? Dati-mi un link va rog. Cu orice subtitrare.
Mi-am creeat o "carticica cu intamplarile din viata reala si vise" dar la capitolul 1 nu stiu cum sa incep:| Ma ajutati?
Http://www.fetesibaieti.ro/ghici_ce_urmeaza.html Nu te-ai asteptat, nu?
Http://www.youtube.com/watch?v=PftOoKpWNnw dupa melodia aasta cu aishwarya rai daca voi stiti de indianca asta. va rog eu stiti care este filmul? dupa melodia de mai sus plz! nu stiu cum se numeste poate-...? (mai mult)
Unde pot gasi in roamana benzi desenate cu donald duck?
Unde gasesc benzine desenate Shakes and fidget traduse in engleza sau romana? Dau si tampenia aia de "funda" celui care gaseste asa ceva
Am o imaginatie foarte bogata si m- am hotarat sa imi fac o carte pe calculator, dar nu stiu ce titlu sa ii pun.Este bazata pe visele mele si cele bune si cosmarurile. Funda:) cel mai potrivit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!