Stiti un program de editat in care sa faci coperte pentru Fan Page pentru Facebook? Dau funtitza!
Salut.Mi- as dori si eu daca se poate sa imi spuneti un site unde pot viziona si eu desenele copilariei mele Digimon.Cunosc si eu cateva dar nu sunt subtritrate...Astept cu nerabdare un raspuns. Va...? (mai mult)
vreau sa stiu daca se mai uita cineva la Fairy tail, daca da, am si eu o intrebare, stiti cumva cand va avvea Lucy cheile de la balanta si pesti, poate cineva citeste manga si acolo le are...? (mai mult)
.. spuneti-mi si mie un joc cu tiruri care transporta marfa similar Euro truck simulator... daca se poate altul si mai frumoas :D mss mult funda :X
Vreau sa caut un manga. Era vorba despre o femeie care avea 3 baieti si aceasta a adoptat o fata. Cu timpul. toti acei baietii s`au indragostot de " sora vitrega " imi puteti spune cum se numeste?
Cand vreau sa intru pe mes nu pot ca primesc o eroare de Internet Conection dar cand mia pus windows-ul a mers si acuam dc nu merge?
Sal,intrebare pentru fanii Bleach ce parere aveti mai continua animeul? eu zic ca daca manga continua si animeul va reveni in forta
Cine stie unde se gaseste jurnalul unui pusti nr 6
Mai demult am citit un manga. Era vorba despre o fata saraca care se vindea pe bani. iar pana la urma a gasit un baiat, s`a indragostit si a incetat apoi sa se mai vanda pe bani. Imi puteti spune cum...? (mai mult)
Va rog stie cineva un site online de unde pot cumpara figurine, manga sau orice fel de lucruri cu Naruto.HELP!
Cine imi Spune un nume de Sura Ninja Sau War
Buna,stiti animeuri yaoi explicit care sa nu aiba prea multe ova-uri.Sau animeuri cu scene romantice.
Spuneti-mi si mie ce cadou va fi in revista ben ten omnivers nr.3.
Puteti sa imi descrieti si mie cateva anime-uri/ manga romantice :X?
Imi puteti spune niste animeuri bune cu supranatural in afara de tokyo mew mew, kannazuky no miko, dantalian no shoka, black rock shooter, accel world, i.s. ...? (mai mult)
Imi spune- ti si mie va rog din ce manga face parte imaginea http://www.google.com/imgres?imgurl=http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8m1t0ijI71qjt4tmo1_1280.png&imgrefurl=http://zuraun.tumblr.com/post/29218462878&h=386&w=607&sz=118&tbnid=IhNYg5FognpogM&tbnh=179&tbnw=282&prev=/search%3Fq%3D%26tbm%3
Recent m- am decis sa creez un manga. Scriu doar povestea ca la desen nu sunt suficient de bun incat sa creez partea artistica. Dar am o problema. Nu stiu daca ideea mea pentru poveste este buna...? (mai mult)
Vreau si eu cateva anime-uri ca nu mai stiu la ce sa ma uit... daca puteti descrieti-le putin si spuneti si cate episoade are fiecare multumesc anticipat funda pentru cele mai frumoase anime-uri.
Cum pot sa fac o revista virtuala? metode mai simple!
Era acum cativa ani un desen aminat in care era vorba despre un unchi din viitor care comunica cu prezentul cu ajutorul unui caine impamantat. Are cineva ideencum se numeste acel desen? Sau sa- mi mai ...? (mai mult)
Sall,TPU! Am vizionat To Love-Ru dar care e a doua serie? Motto To Love-Ru sau To Love-Ru Darkness? Dau Fudna;)
Hey...Stiti un joc online cu Naruto dar sa nu fie gen miniclip sau tampenii din astea.Sa fiu un joc multyplayer de pe ub site original de ex. naruto-arena.con.Ma puteti ajuta?
Cine se uita la Highschool DxD? Este adevarat ca sezonul 2 va aparea in Mai 2013? Care fata din anime va place?
Dau fundă celui care îmi poate spune dacă este adevărată teoria că Uchiha Madara arată exact ca Sasuke Uchiha sau dacă există posibilitatea ca Madara să arate ca Sasuke.
Stiti cumva de unde pot sa iau si eu carti manga sau macar de pe ce sa le comand...
Stie cineva cand apare sezonul 3 din rosario+vampire ca dau funda numai sami de raspunsul o data ceva nu linkuri
Hey.poate ca nu e tocmai intrebarea potrivita.dar eu sper sa ma ajutati ..mai demult :D. am vazut din intamplare pe internet un videoclip promoz al emisiuni Tradatii in dragoste sau asa ceva :).era scurt...? (mai mult)
Se mai fabrica banda desenata star wars si daca da unde o pot gasi?
Stie cineva cand o sa apara high school dxd season 2 da sa-mi spuna mai exact nu sa-mi dea linkuri nefolositoare
Cand apar noi ep beyblade metal masters?
Buna all... am si eu o intrebare. imi puteti spune toate jutsurile interzise din anime- ul Naruto va rog frumos si daca puteti sa- mi spuneti si cate ceva despre ele. dau FUNDA si Vot cine imi da cel mai...? (mai mult)
va aduceti aminte povestea Aleodor imparat? Ma puteti ajuta sa mi`l inchipui pe Jumatate- de- om- calare- pe- jumatate- de- iepure- schiop? Funda + vot cine`mi da un exemplu de DESEN! Funda,...? (mai mult)
Dă eu în paint, cu mouse'ul meu numit găurică: http://i.imgur.com/z5q8Q.jpg Păreri?
Cum poti baga jocuri de pe calculator pe telefon usor si repede
URGENT Va rog frumos, cine imi povesteste si mie o banda desenata (povestire scurta, in limba romana), despre orice (Tom si Jerry, Garfield sau altele), ce stiti. :D Imi trebuie maine pentru maine...? (mai mult)
era odata un desen cu o familie in spatiu intr-o cupola de sticla...de pe cartoon network..nu stiti cum se cheama? funda!
Cuplul renge hai cu hagino yuzuhu din ce anime fac parte? fundita
Cum pot sa imi prind parul de genu? http://www.google.ro/imgres?q=summer+ updo&num=10&hl=ro&tbo=d&tbm=isch&tbnid=- mlI96j8yy_QTM:&imgrefurl=http://emersonsalon.com/2010/08/mobile- city- summer- sale- ...? (mai mult)
Stie cineva pe unde mi-am pus creionul? Pentru ca vreau sa termin desenu :)) http://i.imgur.com/JRgtO.jpg
Am avut mai demult un dvd cu niste desene in crea o fata a fost vrajita si s-a facut batrana si s-a dus in castelul vrajit a unui vrajitor howl cine imi poate spune cum se numesc desenele
Ajuutooor! Sunt din Botosani... Vreau sa cumpar o bentita si nu stiu de unde.Mi- a spus cineva ca de la festivalul Bucuresti- Nijikon...Nu am posibilitatea sa merg acolo asa ca poate stiti voi un magazin,...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva? cu o informatie succintala tema" formamrea poporului romian"
Dati-mi si mie un site unde pot citi benzi desenate online.
Buna nu stie cineva niste animeuri ecchi in afara de high scool dxd,zero no tskusima,Dakara Boku wa, H ga decinai,Hagure Yuusha no Estetica,Rosario + Vampire, sekirei, holy knight
Sall,TPU! Imi ziceti si mie niste animeuri ecchi in afara de:High School DxD,Hagure Yuusha no Estetica, Highschool of the Dead, C3 – CubexCursedxCurious? Funda;)
Vreau si eu niste "melodii" ca sa zis asa din mo si foca. Cine ma ajuta? Dau funda!:)
Hey` TPU [ din nou ]! Cum as putea sa-mi perfectionez desenatul? Vreau sa spun ca doresc sa desenez mai frumos, mai artistic... Dau funda :)
Maii copii. Am fost alaltaieri, de Hallowen, la o colega acasa. Pe la 20 am facut Blody Marry. Ne- am rotit, am adus lumanare, de fapt un dovleac. Ne- am rotit **. Nu s- a intamplat nimic. Deci lasati...? (mai mult)
Vreau si eu animeuri cateva in care sa mi le si explicati. FUNDA.dar sa fie gen clannad...sau din astea de scoala care duc la un final de dragoste...sau gen kimikiss
Exista o aplicatie care sa o descarci si sa poti sa iti faci benzi desenate? Funda:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)