Exista o aplicatie care sa o descarci si sa poti sa iti faci benzi desenate? Funda:*
vreau si eu niste filme comedie sau "desen animat" ceva da sa fie comedie amuzant!
Cine vrea sa intre pe mailu meu este : grigoriu.razvan
Ce s-a intamplat in episodul 69 din NARUTO... FUNDA
Ce numar din naruto manga corespunde ultimului episod adaugat din naruto shippuden?
Cate episoade sunt in anime-ul kami-sama hajimemashita si unde le as putea vedea pe toate in romana?
Ce materiale iti trebuiesc pentru a face niste desene cat mai reusite...Adica prin desene ma refer la anime- uri din creion. Va rog spuneti- mi si daca puteti sa imi spuneti si de unde pot sa...? (mai mult)
imi puteti spune si mie 50 intrebari pentru oracol? FUNDITA! :X :X :X
Hei TPU stie careva de sezonul 3 din vampire knight cand apare?
Cum o cheama pe fetita cu ochii verzi si parul negru din desenele Fetitele Poowerpuff? Dar pe ceelalte?
Care a fost ultimul jutu care la invatat naruto... de la examenul chiuin... dupa ce Kakashi a angajat )) pe cineva sa-l antreneze
Stiti cumva ce se intampla in sword art online..cam de la ep 14 in colo...adika daca ati citit din manga
Dati-mi nume de desene cu Barbie.
Numele meu este Norbert. Imi place sa citesc manga si doresc sa creez unul(sau mai multe). Stiu cat de cat sa desenez dar nu stiu indeajuns sa fac partea artistica a unui manga. Asa ca intrebarea...? (mai mult)
AC III : http://i.imgur.com/jm503.jpg [ Comic ]
Imi puteti da un link cu un site pe care exista negativul piesei Jessie J-Price Tag? Multumesc... Si scuzati categoria dar am mare nevoie... Dau funda :* :):):)
Se apropie Nijikonul si inscrierile la cosplay s-au cam incheiat. Pentru Otaku e careva disponibil sa formam un grup?:D si eventual sa ne cunoastem la nijikon:)
Buna :) a incercat cineva samponul cu lapte de capra de la Lady's? daca da imi recomandati? dau funda;)
Higurashi no naku koro ni are vreo interdictie de varsta? Ma refer si la manga si la anime pentru ca pare cam... nu stiu cum sa zic. Deci are interdictie?
Stie careva unde pot gasi kamisama hajimemashita in romana
Spuneti-mi si mie un concurs cu premi dar pe net.va rog
Ce parere aveti? Va place? https://www.youtube.com/watch?v=1xAnz0nd5Rs&feature=plcp
Am vazut o reclama cu disney channel cu o revista cu mickey mouse cu poster;) fundita pentru cine imi spune cum se cheama revista
Am facut un rpg...o chema Yuko si as vrea sa o pun intr-un backroand cu Konoha.Imi puteti spune cum sa o decupez si sa o pun in acel backroad? Va rog ajutor!
Cum fac un corp de fata? Sau de baiat? va rog ajutati-ma dau funda!
Care a fost ultima miscare care a invatat-o NARUTO
Te duci la roma. ajungi la o intersctie intr- o casa sunt doi gmeni unul spune adevarul si unul minte. ce intrebare le spui ca sa afli drumul spre roma avem voie o singura intrebare. ajutati- ma...? (mai mult)
Beyblade : dintre ELECTRO BULL - TEMPO HAMMER HIT - ELECTRO FIREBLAZE -CETUS QUAKE - care ziceti ca e cel mai bun sau pe care ma sfatuiti sa il cumpar?
Mai este vreo speranta sa apara kampfer sau high school of the dead...:l nu prea am gasit pe net rezultate... poate stiti voi cv?
Cine stie ce s-a intamplat in NARUTO EP. 58? Dau funda
Imi da cineva cateva ep ben ten omniverse in romana? funda+vot
Cand apare highschool dxd nou sezon?
am facut un fan page Naruto si nu stiu ce nume sa ii dau, adica nu trebuie sa fie neaparat NarutoFanPage sau ceva care sa contina cuvintele astea, alte idei aveti, , astept pareri :) Funda...? (mai mult)
Funda! Cum pot face stampile de genul asta? [Adica stiu cum se fac] [vorbesc de unde pot lua scrisurile si chestia de la ultima stampila.] Multumesc.
Pe ce program si cum pot sa pun acest efect fotografiilor? http://www.google.ro/imgres?q=we+ heart+ it+ girls&start=146&num=10&hl=ro&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=XXQJG3h6udqUzM:&imgrefurl=http://www.tattooset.com/diana/set87-...? (mai mult)
Unde pot gasi revista The Ultimate Spiderman in 2012 dar nu pe net. Vreau sa o caut inTg-Jiu.
Credeti ca Hinata va fi cu Naruto? Ea i- a spus lui Naruto in Naruto Shippuden ca il iubeste.Ce credeti? Eu cred ca cuplul NaruSaku nu va exista ni nici nu as vrea.O admir pe Hinata si mi- as dori ca ea...? (mai mult)
Ce credeti ca le-ar mai trebui desenelor mele, accept orice opinie , iar daca trebuie, aratatimi site-uri unde ma pot ghida http://carmelyfairy.deviantart.com/
in Naruto Shippuden, in ce episod este scena cand Kushina ii spune lui Minato ca va deveni tata? :) funda;)
Heii,ce inseamna cuvantul "Shounen"?
Cuplul NaruSaku va fi in cele din urma?
am nevoie de niste sugestii pentru a desena, daca se poate aratatimi si niste poze, eu am ramas fara inspiratie, uitati cam ce stil de desen am, si spuneti- mi site- uri sau idei cea mai buna...? (mai mult)
Intrebare pentru fanii Naruto: devine Naruto 10 cozi? ce parere aveti?
Heii! Ma numesc Alice Cristina. Imi plac foarte mult benzile desenate, de aceea vreau sa va intreb daca stiti site- uri cu benzi desenate mai amuzante si frumoase. Deci stiti? Cel mai frumos raspuns primeste...? (mai mult)
Stiti niste fansuburi romanesti ca si anime. kage si shinobi-fansub?
Cine stie Naruto Akippuden va aparea?
Are cineva un program de facut filme in afara de Movie Maker? Daca aveti ID meu este alexandra.maniga va roog ajutor!
Ce produse folositi pentru parul vopsit? Sunteti incantate de ele?
Ce animeu-ri stiti gen cu vampiri, romance, comedy?
Ce animeu-ri stiti gen vampire romantic fantastic sau ceva de genu romance?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!