Stiit cand va aparea sezonul 2 din Buburuza si Motan Noir?
Unde pot gasi Aohartu x Kikanjuu dublat in engleza? Primul episod macar...
Care e finalul Tokyo Ghoul re din manga? Pt cei care au citit ce se intampla.Dau funda si vot.
Stie cineva cum se numeste desenul animat chinez cu un baiat cu skateboard care se plimba cu sora lui cautand bureti si au picat amandoi intr- o prapastie si acolo era o livada de meri, amandoi au vazut...? (mai mult)
Am nevoie de caracter anime asemănător cu mine. Sunt băiat, ochi cafenii-negri, părul cafeniu, culoarea pielii nu tare deschisă dar nici tare închisă, 175cm, 15 ani. Dau Fundația✌
Cred ca majoritatea ati vazut filmul cu Mulan sau ii stiti povestea...Pentru cei care nu stiu este vorba despre o fata care i- a luat locul tatalui sau la razboi si astfel razboiul a fost castigat cu ajutorul...? (mai mult)
Salutare, s- ar merita sa incep sa ma uit la Naruto de la inceput pana in prezent deoarece nu prea stiu ce sa fac deoarece este destul de lung si as vrea sa va cer parerea celor care l- au vazut. Dau ...? (mai mult)
Ca sa devii editor manga trebuie sa urmezi neaparat facultatea de litere? :3
Ce as putea scrie in agenda? Dar fara numere de telefon, jurnal, citate, ceva nou Nu imi vine nimic in minte
Îmi puteți recomanda câteva anime similare cu Attack on titan? Dar sa fie cat mai apropiate de Aot. Va rog!
Ken Kaneki din Tokyo Ghoul mai are puterile de ghoul si acel ochi de ghoul dupa ce a fost injunghiat in ambii ochi? El inca mai detine puterile de ghoul ca in sezonul 2 cu acel kagune (sau cum se numea...? (mai mult)
azi am dat test la engleza si am facut pe 1 si 2 si pe 3 si pe 4 si pe 5/// eh auziti daca am facut pe unu si 2 bine ca la unu a dat 9 puncte si la 2 6 ce nota i mi va iesi?
Naruto. Poate sa imi spune cineva ce urmeaza dupa ep 220 din naruto? ca in naruto shippuden ep 1 e deja mult mai departe.
In ce luna o sa apara tokyo ghoul season 3? In tokyo ghoul dupa ce Kaneki isi pierde amintirile si le va recupera(ma refer cam la toate amintirile nu doar la o parte, sa stie cine e si trecutul sau...? (mai mult)
In tokyo ghoul in sezonul 3 dupa ce Kaneki devine Sasaki pentru ca isi pierde amintirile? O sa isi recupereze amintirile si o sa fie Kaneki sau tot Sasaki o sa ramana? Mai are puterea de ghoul adica...? (mai mult)
In ce episod se bate madara uchiha si senju hashirma?(ma refer bataia lor, cand madara invoaca vulpea cu 9 cozi)
Care știți un anime gen kuroshitsuji? Vreau si descriere, funda!:*
Am de facut pentru scoala un desen cu tema "Actor pe scena copilariei". Ce vrea sa însemne asta si ce as putea face?
Erau benzi desenate mai vechi cu avioanele romaniei in care actiunea se ptrecea in cadrul unui razboi. Acele benzi desenate sunt mai vechi de 2007 Din pacate informatiile sunt sumare ...eram mult prea...? (mai mult)
Marvel sau dc? De Ce?
as vrea sa ma apuc de niste anime- uri dar nu prea gasesc pe gustul meu.Eu prefer anime- uri gen: DeathNote, Mirai Nikki, Ousama Game The Animation, Evil or Live. Pe scurt, caut anime- uri ...? (mai mult)
Stie cineva unde as puta gasi sezonul unu din Yu-Gi-Oh original, in Japoneza cu subtitrare in romana? Funda
Hey as vrea sa stiu cand apare Tokyo ghoul 3? Suntem Sîntem aproape in 2018 si nimic.
Hey TPU, am si eu o intrebare mai deochiata la care sper sa primesc raspuns. Vreau sa aflu denumirea unui anime care a fost difuzat cativa ani in urma la un canal fara logo, aparea dupa minimax si un pic...? (mai mult)
Bună! Vreau sa creez o poveste manga si nu stiu despre ce sa fie. Are cineva idei?
Unde gasesc Pokemon sezonul 1 in limba romana?
As dori si eu un anime romance in care baiatul si fata sa aiba parul alb,cu ochii violeti. Daca nu au ochii violeti nu e nicio problema, de preferabil sa aiba parul alb macar unul dintre ei.
Pentru cei care au urmarit sau inca urmaresc Naruto. Vreau si eu o descriere a lui Itachi si a lui Shisui. Data de nastere, inaltime, misiuni, la ce varsta si.au activat sharingan.ul, si alte calitati...? (mai mult)
Un anime mai dark, psycho, mystery, sau nu neaparat dark, dar mai serios, cu actiune? ceva intre btooom si another. fara comedy / slice of life / stuff like that. dau funda si voturi mersi
Salut stie cineva un site unde pot vedeaShinmai Maou no Testament si Shinmai Maou no Testament Burst rosub toate episoadele rosub? Dau funda.plss
Ceva anime despre baieti cool?
Vreau si eu un anime despre viata. Gen cu un personaj care nu are prieteni si este mereu singur. Sau ceva cu ură
Https://www.youtube.com/watch?v=-HJnWV82YUM Cum se numeste melodia de la secunda 0:30??
Salut, știe cineva cum se numea desenul acela care se difuza pe jetix parca nu mai știu sigur. Erau niște animale care mergeau pe roti pe niște drumuri și un iepuras pe roti și el punea semne, ...? (mai mult)
Niste animeuri cu romanta, dar si cu ceva actiune daca se poate^>^
Exista o continuare in afara de fullmetal alchemie movie? ceva ce s-a intamplat dupa ce au ajunsi ambii frati pe partea cealalta? Ce s-a intamplat cu windy
Recomandati mi si mie niste anime. Nu conteaza anul sau genul atata timp cat merita vazut. Btw nu vreau ceva mainstream vreau unul despre care nu a auzit multa lume
Hei TPU, vreau sa va pun o intrebare mai ciudata.Vi s-a intamplat sa fiti indragostiti sau mai bine spus obsedati de un personaj dintr-un anime?:))Argumentati.Dau funda imediat
Ami poate spune cineva unde gasesc acest anime complet cu subtitrare an romana : Eyeshild 21
Fanii Naruto! Dau funda pentru cel mai bine argumentat raspuns.Ce parere aveti despre sasusaku dar despre narusasu?
Ce nume se potriveste cu Payne?
REPEDE si dau funda vreau un desen care sa ma reprezinte < sunt zodia capricorn < incapatanat (uneori) lenes jucaus vorbaret
Ce parere aveti despre Sasuke Uchiha? Argumentati...
Cine crede ca a distrus totul cu Boruto Kishimoto?
Hei TPU, vreau si eu animeuri cu baieti cool:))Dau funda
Hei TPU, doresc sa adresez o intrebare fanilor Naruto legata de relatia dintre Sasuke si Sakura.Ne vor fi prezentate momente cu ei ori nunta lor sau orice urma de apropiere in anime? Pot vedea undeva ...? (mai mult)
Salut, ce desene animate vechi mai stiti? Adica cele gen Naruto, Yo Gi Oh, Pokemon, Bidaman, Regele Shaman, Beyblade, as vrea sa ma uit la ele, stiu ca erau mult mai multe la care ma uitam cand...? (mai mult)
Care este traducere pentru cuvantul the flood
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!