Salut la toti! Imi poate spune cineva anime- uri gen romantic, drama, comedie petrecuta intre doi liceeni? Vreau sa spun ceva gen Ouran High School Host Club sau itazura na kiss.Si sa aiba si descriere. ...? (mai mult)
Deci, http://www.mangareader.net/dragon- ball- episode- of- bardock.Este ongoing sau mi se pare mie? Mi se pare un inceput extrem de bun pentru o noua serie Dragon Ball, sau mai bine zis despre altceva...? (mai mult)
Dc am nev. ca sa fac episoade ca si mo si foca dar cu alte personaje
Îmi puteţi recomanda nişte shounen-ai sau yaoi manga? Nu mă interesează în mod special povestea, dar aş vrea să aibă o artă drăguţă şi bine desenată...Mulţumesc.
Sal TPU cine site cand incepe sezonul 2 din animele HighSchool of the Dead funda:D
Ce inseamna oneshot?
Pe ce site pot crea memes?
Buna TPU va rog sa ma ajutati daca aveti cum. Cine stie niste site-uri gen pizap in care sa vezi si cum arati ca un anime. Dau si funda promit.
vreau si eu niste nume interesante ca Napoleon sau Christopher, vreau sa fac niste benzi desenate si am nevoie de un nume pentru. un personaj mai retras dar totusi puternic care sare mereu in...? (mai mult)
Deci ce spune- ti despre aceste melodii. Eu spun ca sunt superbe, sad si love it. http://www.youtube.com/watch?v=g1myTC3WgvQ&feature=autoplay&list=PL9A9C806CE46C4827&playnext=2 (Never Surrender) http://www.youtube.com/watch?v=SA6_ASaewGw&feature=BFa&list=PL9A9C806CE46C4827...? (mai mult)
Nu am mai intrat de mult pe id-ul meu de messenger si acum cred ca fost sters:(Il pot recupera cumva?
Buna, era un videoclip cu naruto vs sasuke in valea sfarsitului pe mel bring me to life si la inceput sau la sfarsit avea poza asta: http://www.likenaruto.com/wp- content/uploads/2011/09/Naruto_vs_Sasuke_final_blow.jpg...? (mai mult)
Care imi da si mie toate ep ro sub din Boku no Piko.Dau FUNDA +VOT.MS:)
Spuneti-mi din ce anime este http://weheartit.com/entry/33603750/via/Tama21.
Cand apare Naruto? Este vreo sansa sa fie la sfarsitul anului?
Salut mi-ati putea da un link super fain cu Phineas si Ferb? Funda ♥!
De unde are Nagato rinneganul?
Am albumul uefa championas league 2012-2013 cine il vrea sa imi raspunda si eu il dau
Nu cred c-am pus bine categorie...Ok... Stie cineva daca mai apare UEFA Champions League Stiker? Sau daca a aparut deja... Funda (accept si site-uri cu informatii utile)
Cunoasteti continuarii ale dragon ball z ma refer manga, Multiverse am vaz, Af nu imi place pentru ca e vorba de gt. Funda :D!
Stie cineva niste anime tari? In afara de Naruto Naruto Shippuden caci le-am vazut sunt pe la episodul 283.:)
Buna TPU imi puteti da va rog niste poze cu toamna in alb negru dar care le pot si copia.Multumesc.
Buna,stie cineva un anime cu mult amuzament?
Ziceti-mi si mie cateva anime ecchi complete dar sa fie mai noi. FUNDA pentru cele mai faine.
Salut imi dati un link cum sa desenez pe calculator cu paint tool sai? Mersi!
puteti sa-mi ziceti si mie alte anime in gen " Clannad, Clannad After Story si Toradora"?
Hey TPU! Vreau sa stiu daca si voi sunteti fan Naruto sau Naruto Shippuden.Este anime- ul meu preferat! Intrebarea numarul unu este : Naruto sau Sasuke? (preferatul vostru); 2)Daca Naruto cu Sasuke ...? (mai mult)
Cine stie un site pe care pot gasi informatii despre Beyblade?
Ce anime-uri imi recomandati... cv gen Naruto.
Pentru fanii Death Note : ati observat ca ca pe Light il mai cheama si Yagami iar Yagami citit invers este I'm a gay : )) Oricum, vroiam sa- mi spuneti si mie niste manga sau animeuri asemanatoare cu ...? (mai mult)
Programe de modificat poze dar foarte bune 2012 plz
Imi puteti spune cum se utilizeaza Paint Tool Sai? Il am de doar 1 zi.O si vreau sa zic cum se utilizeasa pentru a face desene.Mersi!
Vreau sa imi fac o pagina dar nu stiu ce nume sa-i pun imi puteti spune niste nume de pagini
Stiti desenele simsala grimm dar unde sa gasesc episodul ala care sunt trei frati unul are un magar care face aur celalalt are o patura ce o pune pe masa si face o gramada de mancare si celalalt frate ...? (mai mult)
Ma gandeam sa- mi comand manga de pe mangashop dar am cateva nelamuriri. Deci manga care o comand este in engleza? Daca a mai luat cineva de acolo manga puteti sa- mi explicati si mie va rog ca ...? (mai mult)
Ce este important pentru TPU in prezent si in viitor?
Stie cineva ce se va intampla in Full Metal Panic! The Second Raid? Sousuke si Chidori vor mai aparea impreuna?
Cum pot face un joc dress up gratis si simplu, iar daca se poate spuneti- mi unde, precum jocul asta http://sagakure.deviantart.com/art/Vampire- Knight- flash- mini- game- 102377649 puteti sa- mi ...? (mai mult)
Cine e fan One Piece?
Cand apare movie 6 din Naruto Shippuden?
Hey, trebuie sa fac o coperta de carte ca sa atrag tineri, sa citeasca mai mult ideii? funda+vot
Acum citesc manga Kamisama Hajimemashita in engleza si sunt la capitolul 81 dar dureaza mult pana se traduce in engleza 82 deoarece cand o sa apara(daca nu a aparut deja) va fi in japoneza. Stie cineva...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi One Piece episodul 518 in romana? Funda.
Hei...caut un episod din Zambetul lui Sharon in care ea era despartita de Olden, dar el isi pierduse memoria si credea ca sunt inca impreuna, iar altul in care sunt cu toti intr- o tabara si Olden vrea...? (mai mult)
Pe langa Death Note, asa cum exista scurta poveste BB Los Angeles Murder Case, a aparut si ceva care sa faca referire la copilaria lui Ryuzaki (L) si perioada petrecuta la orfelinatul Wammy? Multumesc,...? (mai mult)
Imi puteti spune niste siteuri sau inventii de alea voastre cu ficuri? gen acestea? http://worldofanime.ucoz.ro
Sal,ziceti-mi si mie niste situ-ri cu poze dar sa fi calumea!
Am vazut un filmulet pe youtube si arata in Naruto Shipp. o fata care avea o viziune sau ceva de genul asta si in acea viziune Naruto murea.Intrebarea mea e cand va murii el si cum? :D
Care sunt cele doua seriale din "Show-ul prietenilor aventurieri"? c+va implor ajutati-ma cine raspunde ii dau funda!
Intrebare pentru fanii Naruto Shippuden:Ce legatura are Danzo cu Akatsuki(mai exact cu Tobi)? A lucrat cumva in secret cu el? Si inca ceva:De unde are Danzo sharingan- ul? L- a furat de la Uchiha Shisui?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!