Spuneti-mi un motiv amuzant pentru care extraterestrii sa vina pe pamant. (daca nu e amuzant nu-i nimic. il fac eu amuzant :P) Am nevoie de subiect pentru o compunere care sa imi faca clasa sa rada.
Deci, am vazut multe intrebari in legatura cu Madara si Obito. Deci nu stiu daca teoria mea va fi gresita sau va fi corecta dar le pot lua la ghicite si asa imi pot da seama de multe. Deci in primul rand...? (mai mult)
Aceste markere Copic CIAO se gasesc la ori ce librarie de rechizite sau trebuie sa faci comanda speciala?
Buna TPU as vrea sa ma ajutati si pe mine.Cum as putea gasi imagini in care sa imi detalieze cu fac corpuri anime mai realiste. Va rog ajutati-ma! FUNDA pentru cel mai bun raspuns!
Din cate am inteles eu din manga naruto 604, obito era influentat de madara, iar madara era mort..si este impotriva satului, voi ce credeti?
Http://anime.kage.ro/anime/naruto-shippuden/naruto-shippuden-271.php Ce s`a intamplat mai excact cu Sakura?!
Vreau si eu sa citesc manga. dar mai romantice gen : nana, lovely complex, kiss & sis, like a virgin, beauty research :x. De preferat in engleza sau romana :3
Buna TPU cine ma ajuta si pe miinee :(( de ce cand dau like la o poza mi se inchide imediat poza
Mai sunt benzile desenate W.I.T.C.H?
Am si eu o intrebare unde pot gasi manga de la primul episod din Naruto dar in romana? FUNDA pentru cel mai bun raspuns.
Cand eram eu mic ma uitam la un desen animat pe pro cinma parca era.Era vorba despre niste oamenii care cautau niste pietr, diamante, rubine si care le faceau un fel de arumura pe ei.Imi poate spune ...? (mai mult)
Buna fani naruto:D Deci pana la urma tobi este obito? sau tobi este madara ca nu mai inteleg nimic, in manga zice ca este obito iar in ep. normale tobi zicea despre el ca este madaraa! wtf? /:)
Ce inseamna On Hold? Este pe site-ul MyAnimeList la episoade.La ce se refera?
As vrea sa stiu un site sau ceva asemanator care sa iti spuna cum sa faci un manga. Adica sa iti explice ce sunt manuscrisele, numele, ce instrumente trebuie sa folosesti, etc. Multumesc...? (mai mult)
unde pot gasi si eu episoadele de la 282 din naruto shippuden (chiar si in japoneza) sau manga de la 604 funda si vot!
Imi amintesc o faza dintr- un desen animat in care un tip rau canta:"betele si pietrele imi pot rupe oasele, insa tancurile nu ma pot rani!" memoria imi spune ca este X- men, dar nu sunt sigur..totusi,...? (mai mult)
Este cineva care da cont nfs world pe cont dc universe. daca da sa dea add pe raffalexx@yahoo.com,sau raffalexx.
Cu ceva timp in urma, m- am uitat la un anime, in care era vorba despre un baiat rebel, dupa ceva timp el si- a facut prieteni, nu- i prea placea scoala, dar ascundea un secret foarte mare....? (mai mult)
Salutari TPU! As dori sa stiu din ce anime este poza aceasta : http://wallpaper.rebelnetwork.ro/data/media/3/anime_wallpapers__www.wallpaper.evolink.ro_.jpg Ca sa nu mai fac jde mii de intrebari...? (mai mult)
Buna TPU as dori sa stiu cand vine numarul doi " Aripi " sau daca este asa ceva
Stie cineva din ce anime este poza asta? http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100529202232/bakuganfanon/images/9/94/Anime_Boy_by_chibi_kiro_cb.jpg
Cum iti faci id
Trebuie sa fac ceva reprezentativ pentru balul bobocilor legat de mickey si minnie mouse, sa dureze cam 1 minut, ceva foarte scurt si nu-mi vin idei.Ma puteti ajuta?
Am un forum dedicat manga si nu am destul personal! Avem nevoie de oameni care stiu engleza si care sunt in stare sa traduca un manga! P.S. daca nu va intereseaza nu lasati mesaje aiurea! Pentru...? (mai mult)
Kakashi a omorat-o pe Rin?
Cand va aparea Naruto Shippuden Movie 6 Road to Ninja?
Am de facut coperta unei carti si vreau sa fac o coperta la o carte "inventata" de mine(adica doar coperta ca cartea nu o fac).N- am nicio idee si daca aveti idei va rog sa mi le dati pana maine. P.S....? (mai mult)
Ce parere aveti de categoria asta?
Https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/285146_463321963713276_1450940364_n.jpg Fata aia. E Rin:|?
Site-ul Manga Fox nu merge de cateva zile.Am sters cookie-urile si tot nu merge...Ce ar trebui sa fac? D:
Stiti niste genuri de anime-uri precum Naruto, NS\Bleach\DeathNote\D gray Man MS dAU FUNDA SI VOT
Dati-mi link-uri cu Monster high episoadele in romana. Va rog!
Unde as putea sa gasesc desene ca Naruto, Inuyasha, Shugo Chara?
In ce episod Naruto afla ca Yondaime(Minato Namikaze) si Kushina Uzumaki sunt parintii lui?
Stie cineva cum pot colora la paint tool sai o poza? Eu stiu dar as vrea sa iasa cam asa http://www.facebook.com/alexandradenisa.brumar Da in jos pentru a vedea poza cu fata anime...e luata de la cineva...? (mai mult)
Se gaseste undeva prin Bistrita cartea "Insemnarile unei pustoaice"? O vreau si eu foarte mult... Si daca nu e la biblioteca imi ziceti cu cat se cumpara? Dau funda :)
Cine imi da si mie animeuri,preferatele voastre, ca nu prea mai stiu la ce sa ma uit?:))multumesc anticipat:))
Folosesc programul "Anime Studio" si nu stiu cum sa fac ca o animatie sa-mi apara in cadru la un anumit timp. Poate ajuta cineva un tont ca mine? :D
Nu stiti daca va aparea sau daca a aparut mai demult cu revista bravo seria Amurg? Si daca stiti ce carti vor urma sa apara?
Exista Naruto Akkipuden si daca da puteti sa trimiteti un link.
Hei TPU, cand apare nr 6 din Monster High? si ce cadou o sa fie?
vreau şi eu să mă mai informez puţin. Aşa să ne cunoaştem mai bine :*. Deci, am nişte întrebări de pus şi voi vedeţi. adică vedeţi voi :x - Cine stă în Bucureşti? :* - Sau...? (mai mult)
Unde as putea gasi acest animeu in romana? http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ZM78kc4xNBw
Hei TPU ati citit ultima carte twilight braking dawn? in carte cum se termina va rog spuneti.mi doar sfarsitul ultimi carti ma rog ati inteles FUNDA
As avea o intrebare:care este cuplul vostru favorit din animeuri ca: Naruto, Bleach, One Piece, Dragon Balzz, Death Note, etc... Scuze daca am scris un nume gresit sau ca intrebarea vi se pare nepotrivita....? (mai mult)
Intrebarea asta e pentru fanii Shugo chara. In ce ordine sunt seriile? Adica mai intai e Shugo chara apoi Shugo chara doki sau party? P.S. Funda+vot P.S.2 Multumesc anticipat
Cine imi poate da si mie cateva idei de a imi continua scenariul de mai jos, nu conteaza daca ideile sunt in limba romana sau in limba engleza? Scenariul filmului Naruto The Movie This movie is based...? (mai mult)
Cineva care se uita la Accel World? dati add cipicao_cipri2007 va rog mult am nevoie sa vorbesc cu cineva in legatura cu anime-ul va rog!
Ajutor nu pot intelege anime-ul Kiddy Grade! Adica Lumiere si Eclaire au mai multe identitati sau ce ca nu imi pot da seama de ce protagonistele se schimba mereu.
ce anime e asta? : file://localhost/E:/Byby/Al%20meu%20folder/Anime%20My%20Images/Poze%20Anime2/00000tumblr_m0naaa4ABu1qzqnxxo1_r1_500_large.gif
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia