Cine e fan Shugo Chara?
Cine este fan Naruto Shippuden?
Un magazin online de unde pot cumpăra figurine, păpuşi din animeuri?
Salutare.Care imi puteti lasa si mie scris toate melodiile de inceput si de sfarsit la: Death Note, Full Metal Alchemist, Bleach si Kaleido star...Doar melodiile de inceput si de final ( nu song- uri,...? (mai mult)
Am cumparat ieri 2 webkinzuri de lux unul al meu si unul al lui soramea al lui soramea avea codul de 14 cifre dar eu nu, azi am fost ai l- am schimbat si dupa ce l- am schimbat m- am uitat daca are codul...? (mai mult)
Exista o continuare dupa dragon ball gt? si care e treaba cu dragon ball kai?
SalutTPU de unde pot cumpara figurine din serialul atom alpha teenss on machine este pentru un nepot de al meu
Salutare.Care imi poate spune si mie ce episod era si cum se numea episodul care urma dupa episodul in care Fred din Scooby Doo afla ca, Creatura e taicasu primaru si mai afla ca primaru nu era taicasu,...? (mai mult)
Cum se numeste site-ul in care poti sa faci de genu asta http://www.facebook.com/photo.php?fbid=368364893239067&set=a.288958721179685.68638.277055305703360&type=3&theater
Puteti sa imi ziceti si mie niste anime-uri gen high school dxd?
Cum se fac benzile desenate? care este mecanismul? Toate benzile desenate devin anime- uri mai tarziu? si cum faci sa ajungi celebru cu benzile desenate creeate de tine? trebuie sa le publici online...? (mai mult)
Cine stie daca mai exista sezonul doi din densenul animat Legend Of Korra?
Vreau si eu o lista cu filmele de la Marvel,dar animatie nu cu pesonaje reale, multumesc
Hey, stie cineva daca mai apar episoade noi din To Love-Ru si cand?
Buna TPU.Citesc manga Groove Adventure Rave si vroiam sa stiu daca chiar exista in manga o parte unde Elie(Resha Valentine) isi pierde memoria.Stiu ca cineva mi- a zis dar nu stiu daca este adevarat.Dau...? (mai mult)
URGENT! Funda + vot la cel care imi spune ca cine din ce anime e imbracata aceasta fata http://www.google.ro/imgres?hl=ro&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=UFvdP8U97VykBM:&imgrefurl=http://animezup.com/forum/showthread.php%3Ftid%3D27867&docid=fAjR7iJPpjMomM&imgurl=http://thumbs.ziare.com/Copilul-...?
Tocmai mi- am deschis un site cu manga tradus in limba romana, de mine si de inca cativa oameni. Ei bine daca cineva ar vrea o anumita manga sau benzi desenate din engleza sa le facem in romana ...? (mai mult)
Buna seara toata lumea. Am o intrebare. "Crede- ti ca daca Itachi, nu si- ar mai fi ucis clanul, acum anime- ul mai era la fel de tragic, si la fel de frumos? Dar oricum daca el nu cadea de acord...? (mai mult)
am auzit de animeul fairy tayl si as vrea sa ma uit si eu intrebarea mea este merita sa ma uit daca da imi spuneti si mie cum este: amuzant romantic sau de actiune, imi puteti spune ce se ...? (mai mult)
Va place? http://imgur.com/a/K9ozh. . Stiu ca este un gen mai copilaros dar sper sa va placa, o sa fac o gramada.
Heii, TPU, scuze daca categoria nu este buna.Imi puteti spune si mie pe ce site pot sa desenez fete(ca cea de la poza mea)? plz, am tare mare nevoiee.........Multumesc! Inca o data, scuze daca categoria...? (mai mult)
Heii! intrebarea este doar pentru cei care se uita la naruto.Cum credeti ca va fi finalul naruto 1. Naruto se lupta cu sasuke iar naruto moare 2.Naruto se lupta cu sasuke si moare sasuke 3.naruto se...? (mai mult)
Credeți ca Obito a supraviețuit cu ani în urma, iar acum a luat înfățișarea lui Tobi, și puterile lui Madara? Si ce anime este preferatul vostru?
Sall....cum pot face poze dinacelea cu fete din astea LOL sau cum leor zice......si cum sunt pe tot facebook-ul?
Cum as putea discuta cu un creator de benzi desenate (adica sa pot vorbi cu el, printr un id, sau altceva: skype, yahoo etc.)? gen Stan Lee ca de exemplu! Sau un scenarist? Doreste sa discut cu el niste...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu mihairobert32 pe ce rang este?
In capitolul 558-559 din NARUTO MANGA, cand naruto o salveaza pe hinata, credeti ca naruto a flirtat cu hinata(eu asa cred)? nu vi se pare naruto putin prea "prietenos"?
Cum se fac rage comicsuri-le? :-?
In capitolul 558-559 din NARUTO MANGA, cand naruto o salveaza pe hinata, credeti ca naruto a flirtat cu hinata? nu vi se pare naruto putin prea "prietenos"?
Ce sunt aceea sims 1 2 sau 3 de pe yotub sunt jocuri sau ce cum as putea sa imi creez un sims cine stie?
Am o intrebare.Credeti ca pot sa fac un manga? uitati-va putin pe acest site: www.blogscomse.blogspot.ro.va rog mult de tot dati-mi pareri despre o particica din manga.
Tot am auzit ca ar putea aparea si Naruto akipuden.Este adevarat? Si de unde a aparut acest zvon? FUNDA! P.S Intrebare suplimentara:cine mai e fan animeu- lui naruto? Dar sakura? Scuzati...? (mai mult)
Dati-mi link-uri cu Bratz sezonul 2, sez 3........in romana. Va rog multt!
Ce parere aveti despre acest meme? http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/296788_453164948056921_1462933225_n.jpg
Cate episoade are Kanon 2006?
As vrea sa- mi fac o banda desenata... Dar ideea e ca nu stiu cu ce. Cunoasteti oamenii care sa aiba "puteri" speciale ca shamanii sa zicem? Adica, as vrea sa fie bazat pe ceva real dar totusi mircaulos....? (mai mult)
cine are aplicatia pe telefon Tv online de Alexandru D, voi puteti vedea Cinemax. Ul, Kiss Tv. Ul, Diva Universal? Si mai sunt cateva programe pe care dai si scrie the channel is offline stiti...? (mai mult)
Dau FUNDA si scuze pentru categorie, dar sunt nerabdator sa aflu numele filmului sau desenului. Am vazut o prezentare la un desen cu niste puii galbeni care se bateau cu niste iepurasii pentru Paste ceva...? (mai mult)
URGENT...vreau niste coduri pentru GTA 3 si sa scrieti si pentru ce sunt:*:*dau FUNDA:)
Exista sezonul 2 din Claymore?
La ce capitol din manga este ultimul episod din Naruto Shippuden?
Erau neste desene animate cu o masini gen monster truck ce avea anumite puteri si era condusa de un tip mai gras, parca Cooper ....Imi poate spune cineva cum se numesc?
Cum se numeste episodul din Hannah Montana cind ei i se face o farsa si ea se imbraca in cupidon... farsa este facuta de catre jacke ca si cum se casatoreste cu o prietena a Hannnei... P.S episodul in...? (mai mult)
Stie cineva unde se gasesc benzi desenate pentru fete? funda multumesc
as vrea sa stiu numele unui desen animat. era acum mult timp in urma pe cartoon network erau trei pui ninja atat stiu ca pa unul il chema cao jo ceva de genul.va rog spune- ti numele desenului aici....? (mai mult)
Cine este de fapt Ayame Mashiba?
As vrea sa ma decolorez singura si mai apoi sa ma vopsesc aramiu Orange ceva in genul asta! Ce decolorant ar trebui sa folosesc? Am parul castaniu inchis
Dati-mi si mie aproximativ toate animele care au fost pe animax, macar vreo cateva :D, dar sa fie de acum cativa ani pana in prezent :D!
Poate sa-mi scrie cineva un link unde pot sa citesc benzi desenate gratis?
Am o intrebare..revistele Marvel ce interior au? Color sau Alb-negru
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!