Cum ati reusit sa va experimentati desenatu? Vreau sa spun din ce v-ati inspirat sau ce v-a ajutat pe voi.Eu cat as incerca nu sunt multumita asa ca eu cred ca m-ati putea ajuta
Cine imi poate spune niste anime-uri de gen romance.,in afara de: itazura na kiss,kaiwachou wa maid sama, Special A,nana, skip beat, zero no tsukaima?
Naruto va muri deodata cu Sasuke?
Imi puteti da va rog niste siteuri unde pot citi manga de dragoste sau shoujo in romana? P.S. Nu vreau sa imi dati mangazup animekage sau romanga (le stiu deja) P.S.2 Multumesc
As vrea sa fac pentru la scoala un oracol pe un caiet cu cat mai multe intrebari frumoase si interesante.Ma puteti ajuta? Funda cele mai frumoase si mai multe intrebari!
Imi puteti spune cateva anime-uri gen vampire knight si naruto?
Era mai demult un desen animat pe fox kids sau jetix, nu mai tin minte, cu curse de masini (in general masini). Aveau si un joc tot cam asa. Stie cineva despre ce vorbesc? Va rog! :D
Sall! Imi poate da si ie cineva un link cum sa creez manga si personaje in photoshop?
Care era replica aia celebra a lui Sasuke in engleza?
Cine stie anime-uri cu o poveste asemanatoare celei din skip beat sau itazura na kiss?
.As vrea sa gasesc theme song..la Franklin testoasa( varianta romana si varianta english) si la Flipper si Lopaka delfinul ala cu baiatul( varianta romana) ..Amandoua le vreau ..Lasati- mi un link...? (mai mult)
Salut.ce melodii in genul http://www.youtube.com/watch?v=i43fSjbEmA8 cunoasteti?
Cate episoade va avea Naruto Shippuden?
Imi puteti spune despre ce e vorba in Ao no Exorcist si daca merita vazut?
Mai am 2 episoade pana termin animeul Baka To Test To Shoukanjuu (sezonul 2 ), m- am uitat pe animekage in romana si acum nu stiu ce sa mai vad. Animeul asta, Baka to Test to Shoukanjuu imi place...? (mai mult)
Pentru fanii Bleach care citesc manga : cine credeti ca tine sabia la gatul lui Urahara? credeti ca Byakuya a murit? ce credeti ca se va intampla in viitor? :D
As dori sa spuneti cate carti sunt in total de la duel masters si yu ghi oh.Va rog vreau numarul exact! Multumesc!
De cand ma uit la Naruto mi- am concentrat mai mult mintea pe 2 persoane: Sasuke si Sakura. Bine... Deci sunt multe momente in Naruto. Adica mai tin minte la examenul chunin cand Sasuke s-...? (mai mult)
in ce episod din Naruto Shippuden apare tatal sau impreuna cu mama sa, atunci cand ea a venit in Konoha si i se zicea Tomato?
Cate etaje are intercontinental Bucuresti?
stie cineva un program gratis cu care sa fac manga sa arate asa http://www.mangahere.com/manga/naruto/v01/c001/3.html.
Funda! Are cineva idee unde pot citi D. Gray Man manga in romana? Mi-a placut la nebunie serialul si vreau sa citesc manga in continuare, dar mi-as dori sa fie tot in romana. Multumesc!
Ce parere aveti de Dragon ball?
Pentru cei care au facut "benzi desenate" (comic`uri) unde le-ati facut? Cum?
Buna TPU :)! Cum si unde se face un comic?
va rog ma puteti ajuta cu ceva? Cine stie cand apare capitolul 78 in engleza din Kyou koi wo hajimemasu si dengeki daisy? :(
Vreau ceva de la voi X_X. Cev puţin mai complicat. Vreau să îmi daţi şi mie link de ultimul episod cu sakura şi sasuke. ÎN MANGĂ. Să fie tradus :o3. Cine dă primul şi e şi bun primeşte fundiţă...? (mai mult)
Pentru cei ce urmaresc Naruto, Cine e mai puternic dintre Tobi, Minato Namikaze, Hashirama Senju?
Unde pot vedea serialul Beyblade amandoua sezoanele
Imi spuneti si mie niste anime-uri la fel ca Naruto dar si cu dragoste?
Stie cineva cand va aparea noua serie Naruto, Naruto Akippuuden?
Scz de categorie. As vrea si eu sa afl; u de unde pot sa cumpar caiete cu lala band dar nu online. Multumesc anticipat. Fundita.
Hey! Cam cat costa o carte Naruto? Daca imi dati si un site de unde pot comanda e si mai bine. Ofer
Buna dimineatza.Am o intrebare.Eu mi-am pus la profilul de pe TPU o poza si cand raspund la o intrebare sau imi adaug la playlist melodii nu-mi arata poza.Imi puteti spune de ce nu imi arata poza?
Deci am auzit ca in manga naruto sakura este omorata. asa am gasit. bine tot cineva dupa TPU mi - a povestit. dar chiar tot ce se intampla in manga se intampla si la serial? adica eu nu vreau sa moara...? (mai mult)
Ce dor imi e sa vad cat un comic, ori nereusit ori reusite, dar sa fie amuzant, sau sa vad si cateva desene ale fanilor de anime, acum vad numai intrebari de genul - Unde pot gasi manga... si asa ...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei ce se uita la naruto, voi ce putere ati vrea sa aveti, adica ce tipuri de chakra ati vrea, ce limita de sange ati vrea, din ce sat v- ati dori sa fiti? Cam asa as vrea sa-...? (mai mult)
as avea o intrebare, dar nu sunt sigura ca imi veti dat raspuns. totusi eu o voi posta: as vrea sa scriu o carte. stiu despre ce as vrea sa scriu, dar nu am mai facut- o pana acum si nu stiu...? (mai mult)
[:(] → ● decii, de unde pot să citesc naruto S.? Manga. Este şi tradusă? eu chiar nu ştiu. cine mă ajută primul fundiţă :*
De unde pot cumpara the walking dead in Romania (in engleza). Asi fi interesat de issues-uri nu de volume intregi.
Puteti sa-mi spuneti niste subiecte pentru un bal al Boboceilor? Pentru clasele 4-8!
as vrea sa stiu unde pot viziona Naruto Shippuden sezonul 11 de la episodul 27 in sus. Va rog!
Cat costa revista Moster High? Si cam la cat timp apare noul numar?
Cum se fac anime-urile manga adica desenele din creio. Sper sa imi dati link-uri nu sa imi explicati. Funda pentru cel mai bun link
Sunt in criza de imaginatie si trebuie sa scriu o poveste yaoi pana la miezul nopti daca nu sunt moarta (ei bine nu chiar, dar asa o sa ma simt), va implor ajutati- ma... dati- mi idei, intamplari,...? (mai mult)
Sall,TPU! Imi ziceti niste programe potrivite ca sa pot creea niste RPC Anime.Va rog mult am nevoie.Dau funda;)
Dau funda celui ce-mi va raspunde si imi va da link-ul corect: Unde pot gasi acele Modele de text gen "Arial" imi trebuie la Ps Cs3:> Mersi mult
Ce anime- uri mai stiti? Am vazut deja multe anime cunoscute gen Nana, Naruto, Naruto Shippuden si mai tot ce exista pe AK..as vrea ceva despre liceeni(gen kaichou wa maid- sama) sau samurai (gen Hakuouki) ...? (mai mult)
Hey! Salut tuturor. As dori un anime in care sa fie iubire, dar si violenta, daca se poate sa fumeze si sa bea mult. Daca stiti un anime de acest gen, va rog sa mi-l spuneti. Multumesc anticipat!
Sall,cum fac sa rotesc imaginea cu troll? adica ma refer sa ii mut fata pe dreapta ca pe net e pe stanga eu vreau sa fac un comic si am nevie sa ii pun fata pe dreapta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!