Buna,poate sa imi spuna si mie cineva despre ce e animeul shiki si daca merita vazut?
Stie cineva de pe ce site pot produce si eu benzi desenate ca la demotival?
Vreau un program ca sa-mi citesc arhivele vechi din calculator. Fara sa-i dau vreo licienta ceva Funda
Hey stiti cumva care e nr shippundenului din naruto de la minutul 2 50 0:16 0:58 si 1:11 :) funda... http://www.youtube.com/watch?v=khtcfgtx7uI scuze de categorie:)
Cine e mai tare spiderman sau batman?
Care este animeul cu cele mai multe apisoade si cate episoade are?
cine stie site-uri online care pot schimba fundalul unui videoclip? FUNDA,!
Cand apare Jurnalul unui pusti 5?
Eu si niste prietene scriem o carte despre niste razboinci.Si as vrea sa ma ajutati la o chestie.In cartea noastra apar niste probe in care razboinicii trebuie sa le treaca.Iar la luptatoarea de ...? (mai mult)
Cite viteze are motocicleta Viper Active? Sau viper sport? poti merge ca cu o motocicleta normala?
O data la cat timp apar cartile insemnarile unei pustoaice?
Imi explica si mie cineva ce reprezinta gestul ala in animeuri cand scot limba si isi trag pleoapa? Stiu ca se numeste akanbe dar nimic mai mult. Am auzit ca are si o istorie adica de unde a aparut el ...? (mai mult)
Vreau niste recomandari de animeuri imi spune cineva? Am vazut pana acum : Soul Eater, Inuyasha, Fairy Tail, Kirarin Revolution, Beelzebub, Tokyo Mew Mew, Full Metal Alchemist, D Gray Man, Karin,...? (mai mult)
Salut,vreau si eu sa stiu daca exista o continuare la Naruto Shippuden, mai exista vreo serie?
Care e mai bun dupa parerea voastra : Soul Eater sau D Gray Man? Eu va spun ca nu ma pot hotara. Iubesc ambele anime-uri, dar poate as alege D Gray Man.
Intreb de plicti dar dau funda Dati-mi si mie un Top 10 al personajelor din star wars de clone wars
Hey! am auzit atatea despre avon si as vrea sa ma inscriu si eu in septembrie fac 14 ani as putea sa ma inscriu? parinti ma lasa si as vrea sa aflu si eu mai multe informatii.id meu este micutamimisor....? (mai mult)
Sal TPU. Unde pot gasi cartile assassin's creed pe romana?
Dati un top 10 la personajele din naruto shipuden. am pus intrebarea de plictiseala. dau si funda daca trebuie :P
De ce s-a schimbat asa de mult categoria Comics...pardon Benzi Desenate...nu mai vad de mult timp nici un comics toti intrebati de anime-urile voastre >_
Aveti revistele monster high?
Cum se numeste melodia de la inceputul serialului ``Perechea de regi``?
Stiti vreounul despre revista Spioanele Totally Spies ceva? As vrea sa gasesc colectia cu toate numerele, noi... Oare o mai pot gasi undeva? Poate au mai ramas nevandute pe undeva...Stiu ca candva am vrut? (mai mult)
Cine e the masked man,din naruto, dupa parerea voastra?
Buna :D. Am cam ramas in pana de anime-uri. Am vazut pana acum Naruto (ca toti bineinteles), Shaman King, Death Note, Elfen Lied, Claymore, Another, 11eyes, Ao No Exorcist, Devil may cry. Imi puteti...? (mai mult)
Stiti cumva daca o sa apara o serie manga sau anime noua dupa Shaman king : flowers?
stiu ca v-am mai intrebat asta dar unde pot gasi episoadele 3, 4, 6,11,19 din serialul m.i.hig(serviciile secrete la liceu)? .....va roooog.
Cand va aparea urmatoarea revista monsters high nr.5?
Salutare.O sa apara sezonul 3 din Spectaculosul Om Paianjen? Am auzit ca da si avand in vedere finalul desenului(ultimul episod din Spectaculosul Om Paianjen) lasa te inteles ca ar mai fi episoade care...? (mai mult)
Ce animeuri gen omamori himari sau Another stiti?
Am o problema cand intru sa vad un anime sau un film sau manga online imi merge foarte greu si aud in casti ca vb personajele dar scrisul tradus apare peste 2-3-4 sec, stiu ca este de la Adobe flash player...? (mai mult)
Primul meu comic. :D Sper sa va placa. http://imgur.com/MApBw *Intitulat "De ce categoria Comics de pe TPU se numeste acum Benzi Desenate"
Vreau sa incep sa urmaresc anime-ul One piece si vreau niste pareri, daca e amuzant sau daca se aseamana cu Bleach sau Naruto? De preferabil si niste explicatii si
Dati-mi si mie niste site-uri de unde pot lua poze gen: http://i.imgur.com/8ue57.jpg http://i.imgur.com/4ahDr.jpg http://i.imgur.com/uMvve.jpg Funda!
Pentru cei care urmaresc Naruto: 1.De ce va place Naruto. 2.Care este personajul vostru preferat si de ce. 3.Credeti ca Sasuke se va inoarce inapoi in sat? 4.Cum credeti ca se va...? (mai mult)
Eu am citit manga Vampire knight doar 8 capitole.Ati putea sa mi le dati pe celalalte in romana? Eu nu le gasesc.
Care este eroul vostru favorit? daca vrei puteti spune 2:) ai mei sunt Spider-Man si Dead Pool :)
Ce benzi desenate bune se mai gasesc la chioscuri acum, pentru ca voi pleca si voi sta 1 zi in autocar? Va rog multe
Intrebare pentru cei din Zalau! Unde pot gasi benzi desenate?:)
Stiti vreun anime gen kaichou wa maid-sama? Adica... mai romantic si cu putina comedie :o3 (Lovely complex, Nana, Clannad si Vampire knight vazute deja:o3 )Multumesc anticipat!:)
Sa nu ma credeti o disperata dupa desenat sau asa ceva dar am vazut o fata care isi posteaza desene si vreau sa stiu parerea voastra http://narutolove.sunphoto.ro/Desene_dale_mele uni zic ca deseneaza...? (mai mult)
Imi spune cineva un anime interesant. Imi plac multe genuri asa ca mai bine ziceti-mi animeul vosatru preferat(ca sa fiu sigura ca e unul bun:P)
Exista vreun program care sa cu creez desene animate? Sau online nu conteaza! funda!
Ce parere aveti? eu l.am facut http://imgur.com/fHglR
Cum sa pui alte personaje pe gta san andreas va rog spuneti-mi pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeee...? (mai mult)
Care sunt desenele copilariei voastre? Dar personajele? Eu am o groaza. Cred ca toate.
Cum este invins Apocalypse in desenul X-Men Evolution? Scriu un scenariu de animatie si de aceea am nevoie de acest raspuns.
Raufacatorul Whiplash din filmul Iron Man 2 moare sau intra in inchisoare la sfarsitul filmului? Scriu un scenariu de animatie si de aceea am nevoie de acest raspuns.
Cum este invins Baby face in desenul Dragonball? Scriu un scenariu de animatie si de aceea am nevoie de acest raspuns.
Care este cea mai mare sau puternica energie, adica ce numar arata aceasta energie din serialul dragon ball z, dragon ball gt, si celelalte? Scriu un scenariu de animatie si de aceea am nevoie de acest...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!