Bună TPU! Eu am de făcut la engleză o descriere a filmului meu preferat. Problema este că eu nu mă uit la filme (Nici de dragoste, acțiune, horror, etc), pur și simplu nu- mi plac! Ce filme...? (mai mult)
Salut,de ce baietii după ce au avut treaba cu o fata inventeaza tot felul de lucruri despre ea? de fapt, inventează cel mai mult dupa ce au fost refuzati sau dupa o cearta.de ce?
Poți găsi cărți din seria Pisicile Războinice și la bibliotecă sau trebuie neaparat cumpărate?
Salut tuturor, sunt romani care stiu ce e ala powerscaling si se pricep la asa ceva?
Unde pot gasi manga super ieftina?(in afara de carturesti, eMAG, amazon, ebuy si enbook)
Cum se numesc acele desene animate de pe Cartoon Network cu acel capitan care bea sirop de arțar și un băiețel?
Bună seara TPU, am nevoie de ajutorul vostru. Dacă aș începe să scriu o carte și aș avea nevoie de numele unor sate nu foarte cunoscute, orașe mai mici și diferite nume de personaje, aș putea...? (mai mult)
Cum se numesc acele ziare vechi care erau pline de caricaturi si desene care satirizau societatea? Aveam si noi una anii trecuti.
Salut, era pe Disney Channel un desen cu o femeie care se lupta cu extratereștri, tot ce pot sa îmi aduc aminte este că avea un baiat, iar ea se lupta cu extratereștri care veneau de sus, nu mai...? (mai mult)
Imi puteti da cateva exemple de caractere din animeuri care creeaza roboti si au si o atitudine cool? mersi
Niste vechi desene animate; un personaj cu o sabie(sau lama)lupta impotriva unui paianjan urias, insa daca ii taiea picioarele se refaceau la loc, si nu este vorba de spiderman, atata este tot ce stiu,...? (mai mult)
Salut TPU! Mai am puțin și ajung la zi cu Pisicile Războinice și nu știu care serie a lui Erin Hunter să o citesc prima:Exploratorii sau Supraviețuitorii?
Știe careva răspunsul la ghicitoare? Unde nu sunt,nimic nu e. Nici soare nu-i, nici viață nu-i.
Buna,as vrea o recomandare de animeuri mai casual cu scoala si amuzante.Cine are cele mai bune recomandari o sa dau funda.
Salut,bună,poate să imi spună cineva unde pot să vad, cine îmi dă raport la contul de tik tok vă rog dăcă stie cinevă să imi dea o mână de ajutor
Salut! Cine ma poate invata pas cu pas cum sa ma joc cu, cartile pokemon? Va rog frumos
O sa aparata HxH dark continent in 2023? Si la Bleach one thousand years war chiar credeti ca tipul ala a murit?(stiti voi daca ati vazut, episodul 6 cred ca a fost)care a fost bagat in zid de As Nodt...? (mai mult)
A apărut în sword art online?
H... P-A. B Ghicește cuvântul
Salut, știe cineva dacă exista prin Piatra Neamț o librarie care vinde manga? Sincer m-ar interesa..fiindcă nu am găsit un răspuns:)
Unde pot citi manga quest dominance manga rosub?
Salut. Naruto o sa devina mai puternic? Adică după ce Kurama a murit, Naruto o sa rămână asa inofensiv?
Sterling Hayden a fost vocea lui Winnie the pooh?
De ce nu se mai difuzează animeurile in România. Care este motiv?
Oare personajele acestea fictive știu și ele ca nu există sau? Cum ar fi fost dacă ar fi fost reale? M- am familiarizat destul de mult cu personajele, m- am uitat la Attack on Titan și mi- am pus...? (mai mult)
Ce să fac dacă îmi este lene și nu am timp să termin un anime? (•_• )
Omul este un animal?
Salut! Știe careva vreun anime în care un băiat evoluează din cauza unei fete, ca o palce sau idk? Thks
Salutare tuturor. Vin cu o dilema din copilărie, mai exact despre un desen animat și as vrea sa mi amintesc de el. Cu vreo 15 ani in urma..nu mai știu dacă pe Minimax sau TVR1 erau niște desene...? (mai mult)
În sword art online filmul a apărut condrea marina și marina?
În sword art online a apărut filmul condrea marina sau marina
În zilele prezente, mai cumpără cineva benzi desenate?
Salut TPU, merita sa cumpar Seria classroom of the elite? Pareri sincere!
As vrea si eu sa stiu cum cei de la Anime Kage isi obtin episoadele care ni le pun la dispozitie.Intreb ca as vrea la un moment dat sa imi fac si eu un site asemanator. Multumesc in avans.
Bună,am si eu o intrebare! Îmi poate spune cineva unde pot găsi manga 19 Days pentru a o cumpăra?
Ce parere aveti despre lego ninjago in acest moment in Romania? Credeti ca ar trebui sa fie difuzat la tv? Sau este mai bine pe serviciile de streaming? De asemenea ce credeti despre seturile pe care le...? (mai mult)
Merita sa ma uit la episoadele 64- 108 (episoadele filler) din Bleach? Va rog sa specificati si motivul pentru ca sunt foarte nesigur pe mine sa ma uit sau nu deoarece contine ichigo in ele si nu prea ...? (mai mult)
Heyy :3 poate sa imi recomande si mie niste mangauri yaoi gen under the greenlight/ walk on water/ dear door? Le- am terminat pe toate(bine, la prima si ultima inca nu au mai iesit capitole deci mna.)...? (mai mult)
De unde pot comanda benzi desenate marvel si dc in romana?
Am nevoie de o părere legată de povestea pe care am scris-o https://www.wattpad.com/user/PopescuDenysa E thriller, încă nu am ajuns la partea palpitantă (sper să reușesc să fac una :)))
Salut, vreau niste animeuri car au in ele actiune, aventura, fantezie, comedie
Pana la urma cine a cantat introul de la insula dramei totale? Voltaj au spus ca nu ei, alții zic ca ei au fost dar nu recunosc.
Aveti idee daca mai continua Black Clover?
Unde pot găsi manga High-Rise Invasion?
Bună, dacă vreau să fac benzi desenate digital, care ar fi cele mai bune aplicații pentru Windows ca să desenez? As vrea și modele 3D știu că sunt și nu știu nici o aplicație pentru ele.
Cate episoade are seria Boruto și căte filme sunt? P.s. dau fundă
Un text poate fi aliniat la marginea din stânga, la cea din dreapta, intre marginile stânga- dreapta sau central folosind respectiv butoanele Left, Right, Justify si Center de pe bara de instrumente...? (mai mult)
Recent m- am mutat în Germania și sunt un fan anime dar am auzit ca dacă te uiți la filme/anime online poți primi amenzi de la 100 de euro pana la 1k depinde, e ilegal dacă ma uit la anime pe...? (mai mult)
Pentru cine citește manga și webtoons, o recunoaște cineva? Am dat peste una mai de mult dar acum nu o pot găsi, țin minte ca era color, personajul feminin avea o cicatrice destul de mare pe față...? (mai mult)
Bun, ăia care nu știu ce e aia Anime, keep scrolling, so era un TikTok pe care nu- l mai găsesc și în el era o scenă foarte tare dintr- un Anime și nu mi l- am notat, tot ce țin minte era că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?