Stie cineva ultimul an in care Sonic X a fost difuzat in Romania pe jetix? Vreau sa stiu de cand am inceput sa urmaresc acel anime, dau funda :D
In ce episoade din Naruto este aceasta batalie? https://www.youtube.com/watch?v=slhktk8eXiU&t=1893s
Hey! Tocmai am ajuns la chapterul 56 din Last Game. Pe MAL scrie ca sunt 66 de chapters, dar eu nu le-am mai gasit pe restul. Stiti unde le pot gasi?
Sal TPU era un anime care am vazut 3, 4 episoade si avea fiecare episod cate 7 minute; era cu un baiat care se plictisea la scoala si construia chesti din ce imi amintesc, dar nu mai stiu cum se numea. ...? (mai mult)
Vreau si Eu niste animeuri cu personaje frumoase de genul:Sasuke Uchiha si Itachi Uchiha din Naruto, Ayato, Sau, Subaru din Diabolik Lovers, Kaname din Vampire Knight, Hak si Kija din Akatsuki no Yona...pot...? (mai mult)
Http://78.media.tumblr.com/76c9276332a286cbb7efd5c3a6efd1d1/tumblr_nusxze8qie1rpwm80o1_r1_250.png imi poate spune cineva cine e asta?
Când apare filmul "Fairy Tail: Dragon Cry" substrat în română?
Era un film de animatie despre pizza, erau 2 companii, una producea pizza gustoasa dar nu era cunoscuta, iar alta punea cauciuc si alte chestii si facea pizza pe banda rulanta, la sfarsit se afla de ...? (mai mult)
Hei TPU, vreau si eu niste animeuri cu tipi cool, ceva romantic e ok(cat timp e si actiune, nu e doar romantism), unde sa fie personajele frumoase, de tipul:Sasuke Uchiha si Itachi Uchiha din Naruto, Ayato,...? (mai mult)
TPU o idee de meme pentru o fata obsedată de câini
Salut as vrea sa stiu si eu mai multe anime-uri in stilul lui Nurarihyon sez. 1/2.
Buna,sunt fujoshi si as vrea cateva anime-uri yaoi, daca se poate sa contina si scene +18 Multumesc
Ce imi recomandati in categoria animeuri? Sa nu fie horror.Astept pareri.
CAnd incepe CArs 3? cine stie
Stie cineva niste cartoonuri animate de comedie pentru. adulti?
Stiti antagonisti din carti ca Joker?
Stie careva unde pot gasi desenul animat, , Redwall" in romana sub, dub nu conteaza. Era pe Minimax acum vreo 7- 9 ani, aveam 7 ani pe atunci si tin minte ca imi placea. Un site de unde...? (mai mult)
Buna, caut si eu niste animeuri care sa aiba ca personaje principale, 2 frati gemeni, nu conteaza daca amândoi is de acelasi sex sau unu fata si celălant baiat. Dau fundita
In cat timp se formateaza bateria unui telefon?
Stiti cumva un anime in gen nanbaka?
voi trece direct la subiect, stiti cumva daca Anime-ul Black Clover va mai continua? si daca da cand vor mai si bagate alte episoade in afara de astea 4? Multumesc anticipat!
Cine imi spune niste animeuri? Gen:Ecchi-Action-Magie, Ecchi-Action-Superpowers! Ecchi Dau funda comentariului cu cele mai multe animeuri sugerate!~! Sa fie frumoase mersi anticipat!
puteti sa imi spuneti cativa pasi pentru a realiza un portret (al unui om)? Cu ce creioane sa lucrez, cum pun elementele in foaie, cu ce se incepe prima data (forma fetei, buze, ochi...)...? (mai mult)
Stie cineva vreun anime similar cu b gata h kei?
Am si eu o intrebare legata de anime Attack on Titan.Ce misiune a avut tatal lui Eren si de ce a omorat familia reiss si la injectat pe fiul sau cu ser de titan si s- a lasat mancat de propriul sau fiu...? (mai mult)
Ce se intampla cu Armin din Attack in titan dupa ce devine titan? Adica mai departe in anime se alătură lui eren si încearcă sa scape umanitatatea de titani sau isi pierde controlul??
Va aparea shingeki no bahamut sezonul 3? Va rog!
Heyo, heyo TPU! Mi- am adus aminte de desenul cu ponei la care ma uitam cand eram mica My Little Pony.Mi- am amintit ca imi placea la nebunie de fponeiul curcubeu(Rainbow Dash).Imi puteti da niste anime...? (mai mult)
Stie cineva daca o sa mai apara vreun sezon din Fary Tail?
Salut asi dori sa-mi spuneti niste Animeuri in care personajul principal sa aiba niste puteri demonice sau un demon sigilat in el care sa-i dea puterii si sa aiba si Romence Multumesc>
Buna! As vrea niste anime-uri Yaoi pe care le pot gasi si rosub, va rog.
Ce parere aveti de One-Punch Man? Merita sa il urmaresc?, ce imi recomandati?
Bună TpU! Am auzit pe la TV de Oswald dar cine e Oswald? DAU FUNDĂ!
Sunt studen si stau la camin. Daca merg cu una in camera si... De unde stiu ca nu are boli cu transmitere sexuala sau ceva. Cum ma asigur ca e ok?
Hei, îmi dă și mie cineva o lista de anime dar sa fie mai apropiate de realitate sau sa fie vorba despre viitor. Dau fundită ☺
Imi place sa desenez si as vrea sa ma perfectionez. Visez sa creez o manga care sa fie macar aproximativ de buna ca "fullmetal alchemist" de Hiromu Arakwa. M- am axat o perioda pe desenatul fetei/capului...? (mai mult)
Unde pot vedea filmul tokyo ghoul real action? Fara sa imi fac cont pe diverse site-uri etc
:) :) :) :) Hey! Dati- mi idei de niste idei : Eu trebuie sa fac un desen la desen :) :) Tema e : O poveste pictata Adica dati- mi idei de povesti, cele mai usoare de pictat Cel care raspunde cu...? (mai mult)
Ce animeuri gen Zutto mae kara suki deshita stiti. Pot sa fie filme sau seriale. Dar sa se termine frumos si sa nu ma lase in pom.
Unde pot sa vad tot animeul ro sub Ghost in the shell?
Spuneti- mi si mie cateva animeuri de actiune ( nu conteaza cu ce sunt combinate ) cu personajul principal OP. Sau de genul ( Zero to Hero ). P.S am vazut destul de multe animeuri asa ca incercati...? (mai mult)
Mai apare sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Daca nu dati mi va rog o manga in romana ori una mai intresanta
Mai apare sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Daca nu dati mi va rog o manga in romana, sau una care sa nu ma plictiseasca si sa aiba si ceva desene ici-ici colo-colo.Dau funda
Pentru fani Naruto. Cine este Jun Uchiha? Am dat peste niste poze si imi da vs Shisui. Dar nu gasesc mai multe despre acest persinaj, si cand caut mai multe poze si video ini da Shisui vs Danzo.
Salut, spuneți-mi cateva animeuri faine, gen nanatsu no taizai(cele 7 păcate)
Știe cineva un site unde pot găsi manga Yu-Gi-Oh! Arc-V?
Cine stie niste anime-uri faine?
Hey, unde pot gasi animeul "campione" subtritrat in romana?
De unde pot cumpara online, carti manga, cu Attack on Titan si Tokyo Ghoul?
imi puteti spune cum se numeste genul de anime in care un personaj la inceput pare slab si prostuț, dar spre sfarsit este cel mai bun.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!