Care imi poate spune si mie povestea fiecarui personaj din naruto... adica ma rog Naruto, kakasi, Sakura, Sasuke Garra, si astia mai imporatanti Lee Vruiam sa stiu ce se intampla cu ei in shippuden? (mai mult)
Caut o imagine cu un pahar de ceai cu cuburi de gheata si lamaia(doar atat) ofer funda!
Stie cineva site-uri cu muzica din animeuri pentru telefon, dar sa fie full melodiile? DAU FUNDA promit!
Hey. Imi poate enumera cineva cateva anime-uri bune care sa se incadreze in aceste genuri : Actiune, Supranatural, Fight, Aventura, (etc)?. Multumesc Anticipat :D.
Cum pot intra in aliante la jocul Naruto Arena?
Unde gasesc anumeul Maken-Ki in romana
Care sunt anime-urile sau manga-urile preferat? Sa vi-l zic sh pe ale mele:anime( Dusk Maiden of Amnesia, Guilty Crown, Naruto Shipuuden), manga(Naruto, Beelzebub, Highschool of the dead). Daca va...? (mai mult)
Buna TPU. Va rog din tot sufletul meu sa-mi dati un link de unde pot sa downloadez toate volumele din naruto manga IN ROMANA deci repet IN ROMANA. Plec in 2 zile la tara si vreau sa am ce sa fac toata luna...? (mai mult)
Dau funda! unde pot sa ma uit la Shman king in romana?
Dau funda! cum se numeau aceste desene? n-am gasit numai o poza:http://uploadimage.ro/images/36852950734266522658.png
Buna tuturor as dori niste anime cu emo (girl) cat mai ciudate va rog sa ma ajutati Dau funda!:*
Vreau cat mai multe imagini cu iluzii optice.
Buna,eu sunt un mare fan pokemon si vreau sa va intreb, in ce tari si cand are loc campionatul pokemon in 2012?
Cine citeste manga Naruto sa-mi zica si mie ce se intampla pe parcursul razboiului.Am incercat sa citesc manga dar nu inteleg nimic:|. Multumesc, funda!
Puteti sa-mi faceti si mie poze cu personajele Derp si Despina? cele mai multe si mai frumoase preimeste funda!
Ce inseamna pentru tine vara? Funda pentru cel mai dragut raspuns :)
Imi puteti da un link de unde pot viziona benzile desenate ale serialului "The Darkness" dupa care sunt si 2 jocuri?
Vreau si eu un program de editat poze ca sa pot face asa ceva k aici http://www.youtube.com/watch?v=itA1zmdT0VM Ma intereseaza numele de acolo, cel de pe fond si celalalt Vreau ceva...? (mai mult)
Dau FUNDA. Buna am si eu o intrebare:cine credeti ca e Tobi din Naruto? cei care sunt pasionati de naruto bagati-ma la prieteni.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cine vrea sa fie iubitul meu? cine spune da ii voi da un premiu pe unul pentru toti
Cine inseamna lenesul de harnic?
Cum o cheama pe fata din poza aceasta cea pe care este scrisa https://www.facebook.com/photo.php?fbid=259813917453870&set=a.200814443353818.32533.145107092257887&type=1&theater
Celor interesati de manga-uri (in special fetelor), ce spuneti : Care este mai frumos sau mai bun pentru un manga : parul lung (gen Yuki cand este om) sau lung (gen Yuki vampir)?
Sall... M-am apucat sa fac pe PC benzi desenate de genul celor, , Fuuuuuu..., , si apoi le pun pe Facebook. Dar am ramas acum in pana de idei. Ce va enerveaza pe voi, ce situatii sunt stresante sau? (mai mult)
Avem nevoie de o părere de la nişte fani Death Note. Am scris un fanfiction legat de serie, însă ne-ar plăcea să ştim cam cum ne-am descurcat. Totuşi, este scris în engleză. Iată adresa: http://www.wix.com/blaireandvolpes/death-note-the-games-official Necesită...? (mai mult)
Ar putea cineva să îmi spună cum se numeşte acel desen animat cu un băiat cu un căţel vorbitor care călătoresc cu ajutorul unei maşinarii...asta e tot ce îmi amintesc ( dau fundiţă ).
Imi puteti spune cate episoade area animeul Shugo Chara
Buna sunt in cautare de inspiratie pentru un manga. Pana acum am facut 2 si am cam ramas fara inspiratie. Daca aveti vreo ideii scrieti-mi.Manga-ul trebuie sa fie bazat pe romance si comedie. Tin sa mentionez...? (mai mult)
Hei! As vrea sa stiu daca are cineva de vanzare revistele Witch din anii 2003-2004 si chiar si 2005.Va rooog frumos! Multumesc.
Unde gasesc episodul 41 si 42 din,, Inazuma Eleven,,? Nu pe http://www.manga-kids.com/anime-ro-sub/inazuma-eleven-ro-sub/inazuma-eleven-episodul-41-ro-sub#comment-2534 ca nu merge alt site va rog
Imi puteti da niste site-uri de benzi desenate in romna? :D dau funda!
Stie cineva cateva animeuri cu schoala cu batai intre elevi cam ca beelzebub sau sketdan
Vreau si eu niste filme (comedie, amuzant) dau funda
Am cont pemetin 2 ro server taurus regatul albastru va intreb pot intr-o saptamana sa cresc de la level 20 la 50? daca ma chinui si ma cresc altii?
A murit moartea din cauza plictiselii mele. Vreau vreo 2-3-4-5-6-7-8-9 notificari noi. Era sa uit, mazgalitura:http://i.imgur.com/S5neX.png. Spor la injurat.
Salut am o intrebare care le este destinata marilor jucatori de terraria! De ce nu ma lasa sa fac unele lucruri, obiecte, am toate materialele am si worck table si furnance 9sau cum se scrie ) si cealalta...? (mai mult)
Stie cineva de unde se pot cumpara manga din Timisoara? Multumesc mult.
As vrea si eu sa incep sa ma uit din nou la animeuri ce credeti ca ar trebui sa vad?
Cum pot sa fac si eu un comic? Ca vreau si eu sa fac unul. Funda! Si sper sa va placa daca imi spuneti cum.
Ce nume de fete vi se par frumoase?
Vreau sa va intreb daca se merita mai mult sa iau Death Note Black Edition sau sa le iau separat, am inteles ca Black Edition e color. E adevarat sau nu? Thx!
Din ce categorie este beyblade-ul (Burn Gasher gb145 wd), echilibru stamina atac sau aparare?
-Salut TPU.Imi poate spune si mie cineva un program cu care pot face animatii gen "D-Hray man"? dar sa nu fie vorba de go animate ca ala nu prea ma impresioneaza==>>
Hey tpu.Acum ceva vreme am vazut un site cu comicuri cu stickman, dar tin minte ca in majortatea comicurilor aveau burta desenata cu maro si cu albastru.(deci nu erau chiar „stick-uri" :)) ), si nu mai...? (mai mult)
No more sammiches :c http://i.imgur.com/CHeB7.jpg
Cele mai noi melodii? Si cele din top... Merci Fuuunda :*
Sal TPU, eu si un amic vrem sa ne apucam de YT si avem doar 10 nume si nu stim pe care sa il alegem: 1. WorlD Of GaminG 2.Twins M& M 3.Twins MC 4.Gaming With M& M 5. TeamMC 6.McBrothers 7.PlanetOfGaming 8.PiticiMc 9.GodsOfMinecraft 10.CreeperiMC Daca...? (mai mult)
Hey care sunt melodiile de la death note anime? sunt 4 la inceputul sezonului 1 la sfarsitul sezonului 1 la inceputul sezonului 2 dupa ce a murit l si a aparut n si la sfarsitul sezonuluio 2 please funda...? (mai mult)
Hei. Eu sunt foarte activa pe internet, pe bloguri in gen tumblr, etc. Si de acolo am aflat de o mutime de locruri, site-uri, internet-comix, emisiuni etc. Si am remarcat ca, aici in Romania nu e...? (mai mult)
Stie cineva un site cu un video tutorial ca sa pot desena un chibi? Dau funda celui mai bun raspuns!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!