Http://i.imgur.com/r1GKZ.png are sens.
La regele 3(hakuna matata), (Disney Channel) mai apar personajele leu?:Adica Simba, kova, leii...M-am uitat si la inceput am vazut doar ca sunt timon si pumbaa.Dar leii? mai apar? AAA si mai exista partea? (mai mult)
as vrea sa va intreb daca stiti vreun concurs de manga sau de desene online, si daca puteti sa-mi dati si niste lin-uri. Va multumesc mult, este foarte important pentru mine sa particip la asa...? (mai mult)
Va rog din suflet :o3. Vreau sa cumpar cartea "jurnalele lui Stefan" primul volum, iar pe net nu am gasit. O are cineva? O cumpar. Pt cv, id-ul meu eu.boy_codrut, sau codrut.crazy_shadow. Va...? (mai mult)
as vrea sa-mi spune-ti un site in care sa iau o poza ca pe un bakground si sa -mi decupez fata si sa mi-o pun acolo pe o alta poza multumesc foarte mult Funda+ vot de la mine
Cu cine ajunge Neji? Am vazut intr-un video cu o sa fie cu Ten-Ten dar nu sunt sigura.Imi puteti spune cu cine ajunge?
FUNDA FUNDA FUNDA FUNDA! cat costa revista Barbie?
Cat costa revista Barbie (normala),Bravo, Bravo Girl, Monster High, Cool Girl? Mersi...Chiar am nevoie! Mersi de ajutor!
Cat costa revista Barbie (normala),Bravo,Bravo Girl, Monster High, Cool Girl? Mersi...Chiar am nevoie!
Stie cineva unde pot gasi anime-uri complete? As vrea sa gasesc de asemenea si anime-ul complet Shugo Chara! Va ofer fundita :P
Voi nu vreti Jetix sau FoxKids inapoi? Nu v-ati saturat de Dc care difuzeaza in proportie de 80% doar batai? Unde sunt acele desene frumoase cu care am copilarit? Daca vreti Jetix inapoi spuneti si pana...? (mai mult)
Hey,TPU! In ziua cu jocuri din Pandanda cum fac rost de acei 250 Panda Gold?
TPU! De ce materiale am nevoie pentru a realiza un desen increion? ce tip de creion? de ce mai am nevoie pe langa creion am inteles ca pulbere de grafit, si unde as gasi cele necesare?
The Cheetah Girls 2 stitit o melodie de-a lor de la sfarsit dar sa fie full song si era tare si avea o singura poza cand erau ele imbracate pe juma in indiance cand dadeau proba aia la film cine stie funda!...? (mai mult)
As vrea sa incep sa ma uit la naruto dar nu stiu ordinea exacta. Poate careva sa-mi explice si mie cu care sa incep, sa continui si tot ce trebuie? Multumesc anticipat!
Deci cine vrea sa mi se alature ca partener pentru manga? Dati-mi un messaj daca sunteti interesati. Multumesc anticipat.
Care sunt cele mai bune creioane pentru a desena manga si anime?
Cine are cod webkinz. funda! Pe privat dau si funda si vot, un cod webkinz ..va roog!
Ce este in revista Monster High?
Bună..Stie cineva ce fel de creion este acela cu care se deseneaza manga, daca stiti va rog spuneti-mi unde gasesc?:)
Ce cadou se da la revista Monster High (Liceul Monstrilor) numarul 2? Dau funda :D
Imi puteti spune si mie de unde sa cumpar online benzi desenate in limba romana? Multumesc. Funda
Stiti revista galaxata 2? E tare cat costa?
Ma sustineti sa fac manga? Va rog vreau niste raspunsuri serioase deoarece am mai pus o intrebare si nu a raspuns nimeni.
Cititi manga? Imi puteti spune si mie niste manga bune, comedie, romantic, drama, de toate combinate, ceva gen Fruits Basket, Ouran High School Host Club sau Kaichou wa Maid-Sama. A, si daca puteti...? (mai mult)
Unde pot gasi revista "Monster high"? La ce pret este? Va rog sa nu ma trimiteti pana la mama naibi, undeva in apropierea Sloboziei sau in bucuresti. Dau funda!:-*
Hei Tpu.Va place Monster High? De cine iti place cel mai mult?
Cine stie jocuri gen age of empires? sa imi zica si mie va rog!
Cine imi zice si mie mmorpg-uri tari gen metin2 4 story jade dynasty va rog
Cine are nevoie de oameni la distribuit pliante?
Imi da cineva niste animeuri amuzante, actiune si putina drama dar vedeti ca am vazut muuulte deci succes dar nu cautati pentru nimic dau FUNDA
Cum sterg o pagina de facebook din aceea care ii dai like va rog fundita
Cum se numeste melodia cantata de ADINA la m-a facut mama artist pe prima? :-?
Ce inseamna stilul ecchi?(sper ca am ales categoria potrivita)
Cum imi pot pune un avatar, poza la TPU?
Ma iertati am scris aceeasi intrebare la alta categorie as dori sa-mi indrept greseala : Imi puteti recomanda anime comedie sau actiune sau romantic(dar nu horror). Multumesc
Buna TPU spuneti-mi si mie ce inseamna magna si mai ales cum poti sa citesti daca sunt niste desene, scuze dar habar n-am cei asta, cat mai multe raspunsuri ar fi bune
In ultima vreme am redescoperit placerea de a citi benzi desenate si m-am gandit sa ma apuc de serii seriose, cum ar fi benzile desenate editate de Marvel, DC sau Disney. Pana acum am citit...? (mai mult)
Unde pot gasi peisaje pe net? Funda...
Cititi manga? Daca da spuneti-mi va rog care este genul vostru preferat, cum ar arata personajul masculin ideal si cum ar arata personajul feminin ideal. Mersi mult, va dau fundita.:)
Cine stie cum sa salvez un comic? http://memebase.com/ragebuilder/
Vreau sa colorez un RPC facut de mine pe Paint Tool dar nu stiu unde sa dau.Am dat la Magic Wand si imi da doar o singura culoare, si la galeata dar scrie ca nu pot. AJUTAT-MA! Dau funda! @};-
Era un desen animat vechi d epe fostul fox kids, cam prin 2000 sa deadea, aveam vreo 5-6 ani si m`au speriat de moarte.Era cu o echipa de oameni inarmati care vanau mereu extraterestrii, monstrii, fenomene...? (mai mult)
Samsung galaxy s III sau iphone 5? vreau bani pe raspunsuri si dau 0 lei la cel mai sportiv calificat
Am vazut ca unii oameni sunt ectomorfi si alte din astea. ce sunt acestea? la ce ajuta? Cum pot afla ce sunt?
Cum sa fac rost de super puteri>:)?
Ce anime este echivalent cu povestea din Hell Girl? Chiar numai stiu la ce sa ma mai uit. :o3 Help me! :3
Stiti cumva daca Anca si Vlad (Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman) sunt impreuna de adevarat? eu am auzit ca sunt, mi-a spus cineva... daca da, de unde stiti si cand au confirmat? am nevoie urgent? (mai mult)
Buna poate sa mi deie cineva un link cu Naruto Shippuden cu al 4 razboi ninja?
Cum se numeste cintecul de la stirile Protv incare se vormeshte "UNDE APARE O INTREBARE ACOLO MA DOARE CEL MAI TARE "
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!