Bună. Am văzut la cineva că atunci când îi intră cineva pe mess se aude : „O intrat unu'!". Când iese : „O 'ișât' altu'! ". Cum se numesc? :)
Care a fost ultimul episod din "Las fierbinti"? funda:D
Scuze de categorie voi va duceti la inviere?
Cine stie unde gasesc site. ul unde pot face Episoade Ca pe Ragate.ro?[Meme. uri]
Imi dati si mie porecle pentru numele : laura, andreea, oana, ana, mihaela, cristina si luminita. Cele mai tari si mai diverse dau funda.
Bateriile reincarcabile sunt mai scumpe?
Vreau si eu o fundita :((!
Cum faci o apa minerală sa devină plata? Dau funda
Http://cheezburger.com/6107186432 Nu stiu daca am facut bine.;)).
Am facut un comic dar nu stiu cum il pot posta.Ma ajutati va rog :O3?
Heeey! :X... Primaa mea intrebare :))! Azi l-am vazut pe Iepurashul de Paste ( ciudat )... Daar era foarte gras :|, cand eram mica arata altfel :(... Acum ca vine Pastele s-a cam ingrasat. ? (mai mult)
De unde pot lua mai multe comics de pe baza jocului Shakes & Fidght? Funda +Vot.
imi puteti spune in ce episod Ed Edd si Eddy gasim partea cu : Da-te pe sapun. :)) Funda :D
Stiti niste site-uri de facut anime? In special tutorialuri. Dau funda si vot:)
Salut, ce faci daca ai un coleg care tot se da la colegele tale, daca il bati nu rezolvi nimic, iar daca ii explici nu vrea. Funda
Ce clasa trebuie sa fiu ca sa pot merge la Colegiul de Arte Dinu Lipatti?
Cum as putea sa fac spiritism
Stiti niste site-uri in care pot face caricaturi (online)? De ex. sa fie fete de trol etc.Multumesc anticipat. Fundita!:-*
As vrea sa imi dati cea mai comica comedie nu video funda ( 'o' )
HEY dati-mi si mie un site de unde iau un program asemanator dar mai bun ca Caricature Face FUNDA!
Salut sunt niste chestii deti apar pe ecran si fac lucruri amuzante cum se numesc
Eu am numai un animalut Webkinz si am urmat sfatul cuiva de a accesa www.webkinzromania.ro si m-am inscris la un concurs de pasti, care trebuia sa fac o poveste despre niste oua si iepurasi care...? (mai mult)
Ce fac eu cand ploua (comic baaaaaaa!) http://imgur.com/a/bccTB
As vrea sa stiu si eu cum se numeau acele desene care erau difuzate acum ceva timp pe jetix sau minimax cu o fetita roscovana care avea intodeauna in preajma ei o ververita, iar cand se intampla ceva intodeauna...? (mai mult)
The first : http://i.imgur.com/hxS91.png
Ce are basescu in cap? eu cred ca are vantu' in cautarea unui creier.
Dati-mi si mie link-ul de unde pot dowloada ultima versuine de Yahoo Messenger unde iti baga toate covorbirile intr-o casuta si sa fie si multi-messenger :o3 Funda
Pasteti fericiti
Ce este mic, vere si mananca pietre?
Da-ti-mi si mie niste filme triste. Funda :)
Stiti cum se numeste filmul american, in care era o familie cu un baietel numit trevor, la un moment dat vine fostul sot al mamei copilului, si fara scate vreun cuvant tatal nou pleaca, de ziua copilului...? (mai mult)
Cine imi zice si mie niste sms-uri de Florii?
Voi unde faceti Pastele?
era un site unde puteai face comicuri si erau fete gen : trollface etc. si le puteai lipi peste, nu aveau background, nu stiti cum se numeste? multumesc anticipat.
Sall tpu.astazi eram cu prietenul meu. si ma jucam cu el. deodata ii spuneam ca vreau lansatorul lui de beyblade. si el nu vroia sa mi-l dea.(eu nul vroiam deloc). i-am spus cai banez contul la dark orbit.si...? (mai mult)
Imi spuneti niste bancuri va rog? (sau site-uri cu bancuri) Funda urgenta!
Ce este mik si il doare inima?
Cine imi poate zice cele mai comice enunturi, dau funda!
Cat a durat razboiul de 100 de ani! Nu cred ca o sa reusiti sa raspundeti, e prea grea intrebarea!:)). Funda la un raspuns amuzant!
Buna am op rolema! am o combina player si am luat o boxa de la ea si am bagat-o in computer dar nu stiu cum sa o dau mai tare! Din tot computeru am dat la maxim dar nimic
Http://i.imgur.com/WqQvN.jpg
Hei TPU funda celui ce ma ajuta.Cum fac sa-mi pun fotografie la profil?;)
In ultimul timp am auzit numai de manga.Si acum vreau si eu. Intrebarea mea este: Unde se pot gasi manga? Sau se pot comanda de undeva?
Amuzant: Cum bagi un elefant din 3 miscari in frigider>?
Ce site-uri cu meme stiti? Va rog, am nevoie urgent de site-uri! Cine imi da cele mai bune primeste funda! Multumesc :*
Stiti seria de carti,, scoala fricosilor "? Daca da, exista si filmul? Dau funda pentru link:*
Care este secretul? Maine la scoala avem acivitati sportive, iar doamna a zis sa ne luam saci din aia normali.Cum sa fac sa fiu prima?
Doamne, de ce ai inventat căutătorii de bancuri? De ce nu desființezi google că văd că și așa nu e folosit? De ce există fetele astea "scumpe" născute în 2002? De ce? :( *lumină...? (mai mult)
Cui ii place "In puii Mei "? Sa spuna " da ", cine spune " nu ", treaba lui, dar sa nu inceapa sa imi scrie mie aici, numai injuraturi, sau bagami-asi in ea.... Ca va dau ignore si va raportez.
Auziti, am si eu nevoie de o farsa, deci prietena me acea mai buna m-a sunat si mi-a zis ca vrea sa-mi faca cunostinta cu un prieten de-al ei, eu eram in pijama si mam imbracat si am placat.Si cand am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!