Buna scuze de categorie am o fata la mine la scoala si spune ca sunt simpatic si imi trimite biletele oare ma place?
Cine stie cea mai tare farsa pentru colegii mei? Funda si vot :X
facem un concert de 1 aprilie si am vrea sa facem si noi un cintec haios ca aici http://www.youtube.com/watch?v=MnZU6Fv7zb4 am nevoie de cintece haioase...va rog.
cum arătaţi voi? vreau sa fac un comic, dar nu sunt sigura, dar daca vreţi ziceti aici, cu ce sa fie imbracati, ce sunteti(fete, baieti)ce culoare/parul/ochii, etc. Bye :D
Ce pacaleala sa-i fac prietenului meu de 1 aprilie? Funda pentru cea care va functiona!
Se apropie 1 aprilie! Ce idei aveti? Ce farse credeti ca sunt cele mai tari? Dau funda pentru cel mai original raspuns.
Ce bancuri noi din 2012 stiti? Unele care nu au aparut pe net inca. Va rog fara raspunsuri urate, Doar bancuri, atat. Fundita cine spune cel mai tare banc.
Am vazut la multe persoane pe yahoo, cand ii intrebam ceva de exemplu : Salut etc. aparea un mesaj cu Salut nu sunt la pc revino mai tarziu, sau cv de genu
Nu stiu de ce nu castig la bingo! O fi din cauza ca nu joc?
Romani au talent : http://i.imgur.com/GLEQ1.png? 1 romania : http://i.imgur.com/2Yv0r.jpg? 1 PRIMUL COMIC
Spuneti-mi si mie va rog un cantec, o melodie care se invata mai usor si este asa mai de primavara dar in limba engleza. FUNDA!
Imi dati site-uri de unde pot cumpara razboinicii de erin hunter, uterea a trei si editiile speciale?
Imi mai spuneti si mie exemple de faze ca "stii bancul cu sapunul? sa pun p**la pe tine"?
Stiti care este culmea nesimtiri?
Tocmai ce am vizionat un film si am ramas la dilema, e posibil ca sa spunem prin absurd o femeie are contact sexual cu un animal poate ramane... gestanta :)))))) mi se pare penibil, dar m-a traznit prin? (mai mult)
Buna TPU :X. Ce facetii;;)?
Un american care traieste in Florida poate fi inmormantat la New York? funda pentru cel care rasp corect
Cum se cheama un caine fara picioare? rasp. corect primeste fundita:D
Vi s-a intamplat vreodata? ORA DE FRANCEZA: intra profesoara...:bounjour mezele Copii:Bounjou Proffesiour Profa de franceza: Toma de ce vb cu colegu treci la tabla ca sa nu iti pun 2. Profa:? (mai mult)
vreau si eu niste pagini cu poze, bancuri sau orice amuzant de pe facebook! funda
Cum este toata poezia: "afara-i frig si inorat in soba are mama tata de lustra-i spanzurat iar eu ma tai cu lama..."?
Buna TPU am o problema, eu am multe haine si maine merg la opera comica nu stiu cu ce sa ma imbrac! Cel mai bun raspuns funditza! :*ms
Daca ai avea o superputere..care ar fi aia?
Cine scrie primul ce. l mai complicat, lung si enervant cuvant ii dau fundita :X :*
BUNA! CUM SE NUMESTE prima melodie:http://www.youtube.com/watch?v=PvsHbEKrB-s&feature=autoplay&list=UUrGaB7v-dIsXtqTIuLgaEMg&lf=plcp&playnext=1 ? FUNDA! :*:*:* MS MUULTT
Am poza la profil? Daca da, ce poza? Daca nu, ce are?
Ce fac daca nu o suport pe sora mea? Fundita.
Auziti, stiu ca pare ciudat :))))) Da eu dc nu imi vad poza de la profil(avatar)?=)) Am pus 100 pana acum si acum am una alb-neagra :)))) la voi se vede? :)))) sau daca nu ce are?=)) multumesc :*
Cine spune ceva amuzant ia funda!
Stiti niste site-uri gen 9gag cu imagini cu memes dar sa fie pe romana si sa se poata downloada?
Salut intai de toate scuzati categoria! Ea o functie pe telefon si daca o aplicati bipaia telefonul gen:"bip bip bip"(si din ce in ce mai repede pana te apropiai de cineva si zicea:"Cocalar detectat"Stie...? (mai mult)
Ce amimale de casa ce nume ti-ar placea sa le pui?
Dati`mi si mie exemple de subiecte cu care poti vb cu prieten(AMIC) ff bun pe mess :D thx! :* funda la cele mai bune! :X
Stiti cumva care e faza cu capurile alea Poker Face, Me gusta, Forever alone etc? Si apropo unde le gasesc si eu? dau funda.
Dau funde gratis!
Cne ghicese cum ma cheama are funda. PS.am 2 nume
Cei care se pricep mai bine la skateboarding,am si eu un skate si tot trage spre dreapta,cum il pot repara?FUNDOAIE cel mai bun raspuns
Pentru martea viitoare trebuie sa pregatesc cateva exercitii la engleza pentru colegi, adica eu voi fi profesoara si nu am nici o idee:d. Ma ajutati?; ; ) P.S. Am un 5 la engleza si mi-ar cam trebui...? (mai mult)
Hei.as vrea sa ma uit la o comedie dar nu stiu la care imi puteti spune niste comedii foarte funny plzzz dau fundita
Fac 15 ani si nu prea mai am timp ,mai sunt 2 zile si nu m-am decis ce sa fac . Sa ies in oras sau acasa ? E vorba de vreo 7 persoane . Acasa am Xbox , calculator . Ce as mai putea face acasa ?
Voi ati adaugat o intrebare vreodata?
Cine vrea funda!
Pana la cati ani traieste un ciobanesc german?
Hey cine ma poate inveseli si pe mine cu niste glumit sau bancuri.FUnda
Buna TPU ! Stiti cateva poze cu glume ? Multumesc! fundita !
Nu imi iese sa fac caracterele alea speciale inimioara,smile etc. .
. Cine stie niste nume africane amuzante ? De exemplu : Baluba . Funda pentru cele mai amuzante nume africane .
Am facut un comic.Nu e original, s-au facut sute pe tema asta, dar daca nu va place nu va uita-ti.Si pe bune acum, pentru cei se uit la wresling, sau stiu cate ceva, sau pur si simplu o parere despre ce...? (mai mult)
Daca imi strang burta cu o curea ,burta se va micsora? X_x .Dau funda =)) care imi raspunde. Si ma refer pe o perioada mai lunga =)) nu 2-3 minute
Buna!Am o intrebare,atat pentru baieti,cat si entru fete.Cum ati vrea s-a fie,cel/cea cu care te casatoresti?:))Atat fizic cat si moral.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!