Mi- am readus aminte de anime- ul Tokyo Ghoul. Din ce stiam eu, sezonul 3 trebuia sa apara îm decembrie 2016. E aproape sfârsitul anului 2017, si sezonul 3, tot nu a aparut. O sa apara...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, ma gandeam demult la un desene animat pe care nu mi- l pot aminti. Stiu ca era un baiat la cinema cu familia sa si practic aia ii era casa, dar o carte ii straluceste (daca...? (mai mult)
Stiti vreun site de pe care pot cumpara benzi desenate sau manga sau sa le iau de la un magazin? Daca da spuneti-mi pls
Sa ma prezint prin un desen in limba engleza...
Stie cineva o aplicatie OP cu care pot face animatii?
ma poate ajuta cineva sa- mi spuna cand apare filmul "Fairy Tail Dragon Cry " din cate am citit a aparut in Mai dar nu il gasesc nici macar in engleza si gasesc doar trailerul! plzzzz DAU...? (mai mult)
Hei, puteți să-mi spuneți câteva animeuri gen Danmachi familia?
Unde gasesc Scared Rider Xechs rosub?
Stiti vreo manga mai lunga si buna?(ar fi foarte bine in romana )?
Https://i.pinimg.com/originals/f1/f0/b8/f1f0b80ed5be0c97e1086689c0ffbcda.jpg Isi poate da seama cineva ce metoda e la Undertaker?
Îmi dă cineva o lista cu anime? Vă rog! Dau fundită.
o manga buna tradusa in romana?
Hei! Trebuie să fac un desen care să „reprezinte" Croația. Simbolul țării, orice numai ca atunci când vezi desenul să îți dai seama că e Croația. De menționat că nu mă pricep foarte bine...? (mai mult)
Ziceti-mi niste nume dragute japoneze de fete din anime
Am aflat că azi va fi lansat Diabolik Lovers Lost Eden şi aş dori să ştiu pe ce site?
Buna TPU as dori sa aflu cum il cheamaa pe motanul negru din TOM & JERRY in care participa personajele : TOM JERRY SPICE TUFFY si motanul negru cum e?
Am nevoie de glume seci doar seci si proaste,dar si amuzante,cel care da cele mai multe glume din toate trei categoriile primeste funda, succes!
Unde pot sa gasesc inazuma eleven (go,chrono stone, galaxy)pentru telefon? Dau funda
Top 10 anime school? Misto sa fie..please?!
Salut, stie cineva niste anime- uri de genul acesta? : Un baiat puternic + o fata, care fac un cuplu. Gen Kirito x Asuna. P.S am vazut 100 + anime si nu mai stiu la ce sa ma uit. Daca aveti idee de...? (mai mult)
Stie cineva daca anime- ul Koi to Uso va avea si un sezon 2? Dupa ce s- a terminat m- a cam lasat asa cu ochii in soare, parca ar mai fi urmat ceva, si din cate stiu, manga inca se continua. ...? (mai mult)
A văzut cineva Trinity Blood? Dacă da, îmi puteți da un rezumat. Am văzut puțin din el. Vreau să știu totul!
Cum se termina bleach in manga? Dar in anime? Se termină bine?
Vreau si eu o lista cu tarile in care difuzarea de animeuri este permisa.
Puteti raspunde cu un link de unde pot asculta,,Banchetul" de Platon? Sau rezumatul, cat mai pe scrut.
Am vazut mai demult pe Youtube un anime super dar nu imi amintesc cum se numea. Era vorba despre un monstru (avea corp normal numai capul ii era de monstru)sau ceva de genul si o fata. Tipa era...? (mai mult)
Salut, mai are o sansa sa re inceapa bleach deoarece iubesc doarte mult anime-ul acela si sper sa se rentoarca, cred ca muti mai patesc ca mine. Multmesc!
Urmareste careva Detective conan/ Closed Case? La ce episod ati ajuns? Credeti ca merita vizionat?
Îmi puteți spune care pisici sunt masculi și femele din colecția de pisici de la gazeta sporturilor?
Cand apare boruto manga 16? Pe site animekage fun arata ca pe 11 septembrie apare 16- lea episod dar cand dau pe site nu apare nimic dar nici pe alte site- uri.O data la cat timp apare un nou episod din...? (mai mult)
Buna, imi poate da cineva cateva anime romane/action dau funda.
stie cineva unde pot vedea boku no hero academia sezonul 2 episodul 22 + adica restul sezonului?
Care e cel mai horror anime vazut de voi?
Am aflat că s-a lansat pe 6 iulie sezonul 2 din broders conflict.Pe ce site îl pot urmări?
Stie cineva vreun site misto cu webtoon-uri?
Ce stiti deapre sez 3 la anime.ul code geass. O sa mai apara sau nu. Si daca da cand e posibil?
In ce episod din se duce Naruto in alt univers nu îmi aduc bine aminte de acele episoade așa ca vreau sa le mai văd o dată?
Buna TPU am vizionat un anime pe nume spiritpact as vrea sa stiu daca o sa apara un sezon 2.
O lista cu animeuri worth to see? Pana acum Death Note si Nana mi-au placut cel mai mult :D
Cine stie cand o sa apara sezonul 2 in Guilty crown
Unde pot sa vad toate OVA ale animeului fairy tail?
stie cineva daca se va tine otaku in Iasi si cand? sau unde as putea afla mai multe informatii? sau alte festivale anime-manga cu cosplay?
Stie careva unde pot gasi sword art online ordinal scale, care sa se vada decent subtirat in engleza? Dau funda^>^
Stie cineva anime-uri gen Koe No Katachi? :3
am dublat anime din japoneza in romana. Vreau sa stiu pareri: https://www.youtube.com/watch?v=dAjhAK2nW8U Nu am gasit insa tutoriale pentru a dubla voci, si a edita un video cu melodiile pe...? (mai mult)
Deci pana la urma Sarada e fiica Sakurei sau a lui Karin? Testul ADN a lui Suigetsu arata o potrivire perfecta intre cordonul omnilical al Karinei si intre parul Saradei. Destul de bizar avand in vedere...? (mai mult)
Helau :) Vreau niste animeuri foarte creppy..sa fie creppy din primele episoade. sa stau cu sufletul la gura... daca exista un asemenea anime..toate sunt asa plictisitoare.cel putin pentru mine.
unde as putea gasi episoadele din dragon ball gt, majoritatea site-urilor imi dau eroare la mai multe episoade.
Pentru cei care se uita la animeurile cu Fate:... In ce ordine trebuie sa le iau? Care e prima, a doua serie, etc.
Cine imi spune animeuri de gen mirai nikki si tokio ghoul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?