Vă place? Ştiu, mai am mult de lucrat, dar orice raspuns e binevenit! http://ragegenerator.com/pages/comic/21943
Era o comedie la tv despre o fata liceana, destul de ciudata, care nu avea nici varsta pentru a face liceul. Era mult mai mare. Facea o multime de nazbatii. Nu stiti cum se chema? Era cam ciudata fata,...? (mai mult)
Sall! va rog imi puteti spune niste informatii despre blayd blayd? adica cele cu varful rotund de care este cum sa faci sa castigi in lupte...multumesc! pentru cel mai bun raspuns dau funda+vot
:d. peste 2 saptamani e ziua mea. imi puteti da idei de ce sa fac la ziua mea?:o3
Care este definitia cuvantului,, cuvant"? Funda cel care raspunde corect :D
Bubuie TPU-ul de analfabeti...inca nu stim sa scriem sa fii cu 2 scriem cu k in loc de c, cu tz in loc de ţ si cu si in loc de ş in loc sa punem t si s. Nu am invatat la scoala sa folosim ortogramele? (mai mult)
Cine stie continuarea? 1 11 21 1211 111221
Salutare! Întrebarea mea e simplă: cum se joacă ţonţoroiul? *în DEX este definit ca un dans fără ritm, cu mişcări bruşte şi sărituri, dar aş prefera nişte indicaţii.sau ceva mai concret...? (mai mult)
Cate minute sunt in trei patrimi de ora?(60 minute) Cate secunde sunt in patru cincimie ora?
stie cineva unde pot citi w.i.t.c.h comics online?(pot fi si in engleza)
vreau si eu fraze amuzante de Exp: -Sarmale invelite in foaie de asfalt Ceva de genu doresc si eu, sa fac caterinca de altii, merci
Categoria asta e pierduta! A devenit universala! Nu face nimeni legea aici?
Jervus TPU, cine'mi zice o povestioara inainte de culcare? eu baiat 20 de ani si-mi put piciorusele.
Http://www.youtube.com/watch?v=ajPwbTZ-ucc& list=LLCDZkCeJ0oEQy5SBMG-0vgw& feature=mh_lolz Sper ca v-am facut sa radeti si pe voi, cei de la comics, cei distrusi de kidutza si alti cersetori pe facebook. P....? (mai mult)
Cum sa devin membru senior(aici, pe TPU)
Dati-mi si mie niste vorbe prin care sa dau peste nas unor baieti care fac mereu misto de oricine si care nu inteleg atunci cand un om le spune:gata!(mentionez ca am incercat sa ii evit, dar nu pot sa...? (mai mult)
Descrie-te in 3 cuvinte cel mai super raspuns primeste funda si restul vot
Buna TPU.pentru banchetul de clasa a-8a m-am gandit la o rochie rosie cu maneca scurta.maneci usor mai bufante si fara spate.cambrata la mijloc.cine ma poate ajuta cu niste poze?:((
Hello! Am si eu o intrebare... Cine se uita la "RObotzi-Mo si Foca " pe http://creativemonkeyz.com/ >:)? Fundaa :-*...
Am o intrebare pentru cei care au Sunphoto.Azi (4 martie 2012) la ora 10 35(dim.) nu am putut sa intru! Imi scria EROR 595. Voua(care aveti Sun) v-o aparut asta sau v-o lasat sa intrati? ca pe mine nu.Merci...? (mai mult)
Am si eu 2 pc unu pentium 3, altul pentium 4 si am netul prin romtelecom 2Mbps, si am 1 modem SmartAX MT 882, si Modem SpeedTouch330 asa putea sa am netul pe cele 2 pc fara sa mai platesc in plus, sau...? (mai mult)
Stiti ca la Samsung e chestia aia daca apesi *#0*# si va apar patratele alea cu culori, muzica si din astea...La LG exista vreo smecherie?
Ziceti-mi si mie ceva emoticoane de messenger.
Vreau si eu cele mai tari bancuri si noi! la cele multe dau funda!
As vrea sa ma ajutati daca puteti.Eu ma spal pe cap la 3 zile si nu stiu cum dar mi se murdareste foarte repede stiti ce sa fac? Va rog dati-mi un raspuns!
Era un site pe care iti faceai singur Keep calm and...Imi puteti da link-ul, va rog, dau funda! Raspuns rapid pls:o3
As vreau si eu sa-mi spune-ti niste bancuri, cel mai amuzant primeste
Http://imgur.com/48XdW uitati-va va place?
Dati-mi o idee de majorat la caterinca pentru baieti.Maine este majoratul iubitului meu si i-am luat impreuna cu altii o masinuta cu o cheie masina va sta in fata restaurantului si ii dam cheia...? (mai mult)
numai stiti faze de genu sa scrii pe google do a barrel roll sau sa scrii google gravity si sa dai pe primul? Multumesc anticipat!
Am gasit un site de comicsuri in limba romana tare amuzant =)) www.ragete.com, ce parere aveti?
Bula locuia in America. Intr-o dimineata o aude pe mama lui vorbind la telefon cu amantul ei. Ii zicea sa vina maine si cand vine sotul ei sa se ascunda in dulap. A doua zi Bula intra in dulap inainte sa...? (mai mult)
Cat e 5 + 5? de parca nu as sti =))
Http://www.youtube.com/watch?v=Va3wkNuFOo8 Fac asta pentru ca nu am vizualizari. Dati mai departe, si daca vreti dati si voi linkuri ca sa le dau LIKE;)
Uita-ti TPU, e sunt un mare fan hello kitty si la varsta asta (pentru ca este la moda) si am vrut sa op adaug intr-un comic uitati-va http://translate.google.ro/translate?hl=ro& sl=en& u=http://imgur.com/&...? (mai mult)
Un tip intreaba la Radio Erevan: Se poate conduce o Volga in curba cu viteza de 100 km/ora? Radio Erevan raspunde: Da, dar poti face asta o singura data.
O gluma de a lui doru octavian spune 'noi suntem taitei fierbem' si nu mai stiu pls ajutati-ma sa il gasesc FUNDA!
Era un pitik si locuia intr-un bloc cu 10 etaje dar el se urca cu liftul numai pina la etajul 8 si de acolo urca pe scari.de ce nu se urca cu liftul pina la etajul 10? daca nu rs corect...? (mai mult)
Cine vrea sa rada si ii plac glumele inteligente, sa se uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=wH0sdVAH6YM&feature=related.
Eu stiu 11 lucruri despre tine : 1.Citesti asta. 2.Esti om. 3.Nu poti sa pronunti 'p' fara sa desparti buzele. 4.Tocmai ai incercat... 6.Inca citesti'. 7.Razi de tine. 8.Continui cu un zambet idiot pe fata? (mai mult)
La multi ani tuturor care isi sarbatoresc ziua de nastere azi. Am si eu o intrebare la voi (e cam stupida, dar...) :voi va sarbatoriti ziua din 4 in 4 ani? Adica in loc de 16 ani aveti 4 ani?
Hey, TPU, cine ma ajuta putin. Sunt un maniac de "raspunsuri" funny gen: Prof: Ai terminat (exercitiul)? Elev: Da! Eu: Trageti pantalonii! sau Prof: Verifica daca geamul e inchis! Eu: Arunca cu...? (mai mult)
Fiule, ia'mi terog un cola. -Pepsii sau C0la? -Coca Cola. -Simplu, Light, sau Zer0? -Simplu. ... -La sticla sau la doza? -Sticla. - Sticla sticla, sau sticlaa din plastic? - oo fiule, maii? (mai mult)
Draga TPU as dori sa vad cat de creativi sunteti si sa creati niste bancuri cu olteni. P. S sa cad pe jos de ras
Pentru cei care se uita la Pariu cu Viata! Cum se numeste melodia din episodul 4 (De aseara ) (27 februarie) De atunci cand s-a despartit Alexia de Dima! Si dansa Dima acolo! Cum se numea melodia?...? (mai mult)
cine imi da si mie niste idei despre cum as putea sa-mi personalize un tricou! vreau sa fie ceva de genul "te iubesc... du-te dracu, ca glumesc:))" :D dau funda celui mai inspirat, inteligent? (mai mult)
Mi-am schimbat limba la google.(in engleza)iar acum nu mai gasesc sa o schimb in romana:|stiu destul de bine engleza... dar asta chiar m. a dat peste cap. funda pentru.raspunsul bun
Era la un moment dat era un post pe 9Gag ca un catel bulldog care statea cu labutele din fata pe o canapea si zice I'm sexy and I know it, I work out! Wiggle, Wiggle...Hey, How long have you been there? MI-a? (mai mult)
Am făcut şi eu ceva... http://i.imgur.com/sGAZf.jpg
In ce s-a transformat categoria comics? ca nu mai vad comicuri de mult timp pe aici, vad numai intrebari stupide, sau glume nereusite, dar comics..., de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a