Spuneti-mi si mie niste jocuri pe care le pot juca la scoala! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ(nu stim ce sa facem in pauza, in afara de repetat)Multumesc anticipat.[nu uit de funda mooare si grasa].
As doriii si eu niste poze faine. Adica, artistice. Am nevoie de cate site-uri pentru pagina mea. FUNDAA!
As vrea sa va intreb daca inainte de seria Jurnalele lui Stefan de la revistele Bravo si Bravo girl a mai dat alte carti si daca da care.
Cum sa-mi faci un id de Yahoo! Messenger la mine cere numarul de telefon si cind il scriu spune ca nu e valid. Ce sa fac?
Care întrebare de pe TPU.ro vi s-a părut cea mai amuzantă?
Romania,, religioasa"http://www.youtube.com/watch?v=bBe5j3TTtM0
Cine zice cele mai amuzante 3 bancuri primeste funda!
Ce inseamna justifysex si unisex?=))
Nu stiu ce sa fac cand sunt plictisit:pe calculator, acasa, cand dorm parintii, cand sunt in vizita.
Http://yahoo.netul.ro/detalii-avatar.php?id=401 unde pot gasi si eu poza asta mai mare?
Funda celui mai bunc banc ^^
M-am certat cu 2 colege tampite pe una o batjocoresc baietii si e slaba la invatatura si una mai proasta ca cealalalta si cand ma duc pe afara cu 2 prietene vad ca ele 2 sunt geloase :| :| si...? (mai mult)
Stiti cumva un antrenor de inot in cluj, de preferabil de la bazinul din Babes?
Am 15 lei, am luat 4 au ramas 11, am mai luat 5 au ramas 6, am mai luat 5 si au ramas 0. Cind adunam numarul leilor luati ne da 15, insa cind adunam numarul leilor ramasi ne da 16. Ce s-a intamplat...? (mai mult)
Cine stie cele mai noi site-uri de radio?
De ce cainele alearga pisica? Si cand o prinde ce ii face?
Ce credeti despre utilizatorii cu intrebari stupide de ex: "M-am masturbat cu o banana, pot ramane insarcinata?" Si tot asa... Cel mai haios raspuns funda!
Ceau TPU! Uite Am Gasit Pe Sunphoto 2 Fete Sii Leam Intrebat Cum Se Numeste Un Joc Si Nu Imi Raspund Niciuna. Uitati Aici http://jessicaa.sunphoto.ro/ Jocul acesta cu fete si nu imi spun. Ma puteti ajuta....? (mai mult)
Am luat lidocaina si cred ca am luat cam multa, ma durea maseaua ingrozitor, acum nu ma mai doare pentru ca nu mi mai simt gura deloc, e periculos?
Hey ...As vrea sa aflu si eu niste statusuri haioase!
Http://imgur.com/vXoXz Ce ziceti il gasiti haios? [nu sunt bun la desen]
dati-mi si mie niste statusuri amuzante(cele mai amuzante si mai multe fundita promit)
Sunt din Focsani si as vrea sa stiu de unde pot sa imi iau si eu revista top model? Am intrebat pe la vreo 2 chioscuri si au zis ca nu au. Funda!
Vreau Multe comicuri (nu bancuri)
imi spuneti cum se numeste http://www.youtube.com/watch?v=Birs7MPGtM8 melodia asa in germana la inceput va rog dau funda!
As vrea si eu massuri de pus pe perete cum ar fi: peste 10 ani: gravida: faimos cunoscut : Traficant de droguri : Vagaboand : ... Dansatoarea la bara : Un profesor : Un avocat: La inchisoare: Traieste? (mai mult)
Statusuri drgutze TPU?! dar fara de alea de pitipoance gen "Hai uitate la mine ca mereu imi merge bine...Hai uitate incoace nu`s figuri de Versace si nici Arfe originale sunt doar FITE MONDIALE " =)) dau? (mai mult)
Cum pot speri pe cineva ingrozitor?
Cine imi spune si mie un banc super si nou? dau vot
Noul meu desen animat:D http://goanimate.com/movie/0ETs15dM7czs?utm_source=linkshare
Fie ca cel mai bun si mai scurt banc sa castige!
Help am nevoie de o poveste amuzanta dar scurta da sa nu fie nici exagerat de haioasa pe la mediu.plss funda cea mai buna si repet scurta.
Hei TPU:* ma puteti ajuta cu cele mai haiose nume de oameni pe care le stit voi, va rog? nu conteaza daca sunt porecle sau nume reale:* fundoi;;)
Buna de abia mi-am facut contul imi sp si mie cineva cum pot sa imi schimb emailu pentru a retrimite emailu de confirmare? plizzz fiindca vreau sa raspund la niste intrebari si emailu care l-am pus e blocat...? (mai mult)
Ești cordaci sau onanist?
Deci, care vi se pare ce mai tare inventie. Daca va nimeriti cu mine pe idee sau pe aproape dau funda :D
Http://i.imgur.com/VgPpx.png
De cate ori a numarat Chuck Norris pana la infinit?
Se duce iepurele la urs si ii spune -Ba, ursule au facut bere cu numele tau -Da, ma? -Da. Se duce ursu la magazinu din colt si spune -Datzi-mi si mie un Danut. nu-i asa ca este tare?
Imi puteti da niste replici amuzante? nu ironice sau cinice, dar care sa faca pe cel care vorbeste cu mine sa rada...
Vrreau si eu un emoticon cu Steaua (echipa). daca imi aratati cum se face dau funda.
Sall TPU! Ce parere aveti despre Robotzi? Care este episodul vostru preferat ( sezonul 1 / 2 )? Apropo. pentru cei care nu au vazut Robotzi. uitati-va...? (mai mult)
Este jocul free gear (dati pe google)... da as vrea sa stiu: 1. care este melodia aceea de pe fundal cu : ăăăăă. 2. cum pot sa fac banii aia care imi trebuiesc. va rog sa ma ajutati (macar cu prima)...? (mai mult)
Cum pui intr-un comic o fata din asta?:[IMG]http://i.imgur.com/9vBbr.jpg[/IMG] ultima imagine Primul raspuns FOLOSITOR primeste funda
Cine scrie 3 glume aici primeste funda!
Salut TPB. Imi dati si mie niste statusuri tari. Cum ar fi Te iubesc, te doresc, ho ma ca glumesc. PLEASE, PLEASE, PLEASE.
De ce au elefanti ochii rosii?
Cata pasta de dinti este intr. un tub? :)
Cum stie un vames roman ca trebuie sa apara un traficant de tigari?
Azi sunt zero grade, si maine e de doua ori mai frig, cat de frig va fi maine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!