Care este asemanarea intre un om si un sobolan?
Salut, peste o saptamana o sa plec intr'o excursie cu liceu de 2 nopti. O sa fim cazati la o cabana si as vrea sa imi dati cateva sugestii de farse/glume pe care le'as putea face. Multumesc.
Care a fost primul: Ou' sau Gaina?:)
ma jucam minecraft 1.1 si vroiam sa sperii niste jucatori cu herobrine! daca stiti parola va rog raspundeti. multumesc!
Cat de mare poate fi un ou mic?
Funda cine imi spune un banc amuzant =)) iar restul care sunt destul de amuzante primesc vot :*:* :D
Dati-mi si mie niste melodii foarte haioasa, fara prostii. FUNDA!
Cine imi poate da si mie un sait cu videoclipuri amuzante pentru telefoane
O gluma buna!
_! Am nevoie de niste statusuri haioase(FunnY)Plizz. Ajutor. D :( :)
Intrebare: - Stii de ce nu mananca elefantii mamaliga?
Ce zice Tarzan, cand vede o mie de elefanti, venind spre el?
Hey :) am nevoie de sfatul fetelor... aveti vreo idee, ceva cum as putea sa-mi fac volum parului? :) am parul lung si drept... p. s. fara produse de par si fara sa-mi schimb tunsoarea
Cine imi poate da un cod webkinz nefolosit va rog! lasati-mi id-ul. Funda:D
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar...? (mai mult)
Sa facem un concurs de bancuri. Lasati aici bancuri si spuneti cave vi se par cele mai tari.
Vreau sa imi dati link-uri cu poze comedie
Buna TPU.Pe ce sait pot face comicurile (nu vreau sa le fac in paint si dupa aceea sa le pun pe imgur)Vreau un sait cu personajele gata facute (daca exista) ( apropo sa fie online, nu vreau de downloadare)...? (mai mult)
Hei:XCand e la TV Bona mea e un vampir? Funda
Cum era jocul ala cu degetele: "mama plange, tata plange, viorica varsa sange, sange rosu de-imparat, spune-un nume de baiat"?
Cum pot crea o aplicatie pe facebook?
Unde este papsulaciul? Ilie tocmai si-a pierdut papsulaciul si m-a rugat sa va intreb pe voi daca stiti ceva, in speranta ca impreuna vom reusi sa-l gasim. Orice raspuns care ajuta la gasirea papsulaciului...? (mai mult)
Hei TPU. Aș vrea să fac și eu un comic dar nuștiu cum. Ceva idei?
1. Iei in masina o autostopista, o fata tanara si frumoasa. Brusc, fata lesina in masina si o duci la spital. Acest lucru este stresant. 2. Dar la spital, medicii iti spun ca ea este insarcinata...? (mai mult)
Imi zicati niste bancuri super?
Am o pisica si as vrea sa o fac mai stufoasa. Ce trebuie sa fac ca sa fie mai stufoasa. PLEASE, PLEASE, PLEASE.
True Story. http://i.imgur.com/yFlFR.jpg
"Gandeste inainte sa actionezi". Ce credeti voi despre afirmatia aceasta? Dati-mi va rog niste exemple din viata voastra in care ati actionat fara sa ganditi si ati incurcat-o.Help pls. Dau funda:*
Care știe bancuri sau glume asemănătoare cu aceasta?: Era odată un roman, un englez, un francez și un țigan. Ei și-au propus intre ei căci cine sta cel mai mult la un porcul fără sa iasă...? (mai mult)
Ce este viitorul?
1)Cu ce picior a călcat prima data Mihai Viteazul în tren? trimiteți întrebări la fel ca aceasta și dau funda pentru cel mai bun.
Sotul vine de la munca si ii spune nevestei: -Nevasta, mi-e foame! -Fierbe-ti un ou! -Fierbe-ti si tu o tata, nesimtit-o!:)) Cum vi se pare bancul?:
Cum descarc Warld Of Warcraft si cum imi fac cont?
Hey...Cum va numiti? Cel mai frumos nume primeste funda :)) :X
Mama si tatal lui Bula stateau la garsoniera. Ei vroiau sa faca sex si nu stiau cum sa scape de Bula. Ii vine o idee tatalui : T: Bula ia iesi tu pe balcon si zi ce mai e pe afara. Bula se duce si incepe...? (mai mult)
Dupa vacanta de iarna doamna invatatoare ii intreaba pe elevi: -Cu ce v-ati ajutat familia in timpul vacantei? Spune, Ionescu -Am ajutat-o pe bunica la spalatul vaselor. -Dar tu, Popescu? -Am ajutat-o...? (mai mult)
Cine imi da cele mai bune comicuri ia funda + vot subliniez cele pentru ca vreau cat mai multe!
Cine stie de ce nu se mai marita cele mai multe femei din lume si raman singure;)
Imi ziceti sh mie un banc bun? Dau **fuundaa **
Media aritmetica a 3 numere este 5 supra 3. Calculati suma numerelor. please raspuns :o3
Primu meu comic :D : http://imgur.com/2O2Mw
Buna TPU. as vrea si eu un site de prelucrat poze. adica cu efecte. mai precis: sa fie un fundal si eu doar sa pun o poza care vreau. dar nu pizap, ca-l stiu si nu-mi trebuie. situri din astea cu efecte...? (mai mult)
Toti pentru unu si unu pentru toti
X.` Ia sa va aud cele mai frumoase povesti de iubire. Care da maxim 3 si frumoase are FUNDITA.
Vreau sa citesc o gluma de care sa mor de ris(eu am simtul umorului)... Dau funda la cea de la care o sa ma doara burta.
Stie cineva daca se mai vand carti yu-gi-oh in galati?, daca a vazut cineva pe la un magazin sa imi spuna
Dati-mi si mie niste linkuri de unde as putea sa comand pachetele de carti de joc Bicycle Karnival Dead Eyes, Bicycle Black Scorpion, Bicycle Karnival Dose, Ghost Gaff si Bicycle Twilight... dar sa fie? (mai mult)
Vreau bancuri care sa ma faca sa cad de pe scaun de ras! Funda
Primul meu comic http://imgur.com/g0hab
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!