Imi ziceti si mie niste bancuri? dar nu de pe net, care vi s-a parut voua mai amuzant
Salut 5 bancuri, cele mai amuzante primesc funda:)
Cine imi zice niste retete culinare creative? De exemplu : prajitura invizibila.sau nu stiu, lucruri de genul asta :) O reteta inventata de voi. Dauu funda :*
Hello! Ce parere aveti despre cei care sunt dependenti de "fundite"? Dupa ce raspund ei zic : "primesc fundita" sau "funda". Eu personal nu suport aceste persoane. Cel care posteaza o intrebare isi alege...? (mai mult)
Cine imi da repede si bun un banc, funda... dar asta este doar pentru amuzament =))
Voi credeti chestia cum ca noi toti visam alb negru? Eu nu bas cred, intotdeauna imi amintesc ca am visat in culori.
Hello! Cine stie ce inseamna: c. c. c. m. b. p. f. :-? primeste
Http://www.youtube.com/watch?v=v5dI3MSDyoA&list=UU2-4aBzENDecoHiaukJ9SYw&index=1&feature=plcp
Compar beyblade+lansator+fir platesc in jur de 50 de lei
Mr. Bean(Rowan Atkinson) a murit?
Doriti o funda? atunci scrieti-mi aici o gluma interesanta////ca sa rid//care e mai super primeste funda =)
O vezi dar nu poti sa o tii in mana si pusa intr-un butoi il face mai usor. Ce este?
Mi-am facut si eu un forum gratuit si nu stiu cum as putea sa atrag mai multi useri? Aceasta e adresa http://welove.forumgratuit.ro
dati-mi si mie niste comicuri amuzante. Funda!
Salutare...am si eu nevoie de idei de porunci pentru atunci cand jucam carti pe porunci. cele mai interesante primesc funda:)
Cum se numeste procesorul de texte din accesorii?
Funda! vreau si eu niste bancuri cu animale
Discutia intre mine si cleverbot Vorbesti romana? Logic. Haide fazan. Oh. Well, I'm in mexico. Esti gay. Da.
Niste comicuri, va rog... N-a mai ras de mult:D
Sa va spun o mica povestiora! deci jukam cs pe un server bb mod. un admin prost mi-a dat slay fara niciun motiv.si? cica am intrat in baza lui mare chestie. i-am zis cai prost si de bou ce e mi-a dat destroy,...? (mai mult)
BANC: De ce se numesc : Patrule de politie, desi ei umbla cate trei?
Http://www.youtube.com/watch?v=ABs-ZnUeWCk Dau funda pentru cel mai haios si cool comentariu legat de scoala;)!
Hey! Imi puteti da si mie un site sau mai multe(daca stiti) in genul acestiua? http://weheartit.com/ DAU FUNA!
cine este 9gager? :P
Cat fac doi plus doi?
Buna. Ce are Schwartzeneger foarte mare, Brad Pitt mic şi Madonna deloc?
X.` Care mi-a furat caietu?
Daca vreau sa cumpar ceva prin posta, trebuie sa platesc si o taxa de transport?
Pentru cei care fac colectie de abtibilduri Chipicao, REX, ca sa completeze albumul pentru castigarea unui ipod shuffle, contact me pentru a face schimb la: necula_ovidiu94@yahoo.com
Salutare tuturor, as vrea si eu sa stiu daca se gaseste in Bucuresti un "loc" unde as putea studia arta MANGA(benzi desenate japoneze).
As dori nisthe Statusuri FUNNY! Pentru facebook si messenger! FUNDITZZA >:D
Buna TPU`! am si eu o problema.am o prietena care zice ca eu am facut un id de messenger si ca pun poze cu ea la avatar:|. si tor baga minciuni l prieteni mei si acum nu vorbesc cu ea. ce credeti ca as...? (mai mult)
Ce se intampla daca ataci pe liber un Gm? (pentru jucatorii de metin2 ro)
(concurs) 12.Cati pitici avea cenusareasa?
Cum nu am vazut nici un comic desi este categoria 'comics' mi-am zis sa-mi demonstrez non-talentul pentru a arunca toti cu rosii in mine.Nu de alta dar mi-e lene sa merg pana la amagazin -_-. Deci astept...? (mai mult)
Mi-am facut pe cate o foicica fetele prietenilor mei(ca si o caricatura)si vreau sa le scanez si sa le ordonez intr-o imagine alba(stiti...cum pun altii pe facbook sa te etichetezi:)))Bun. Ceea ce? (mai mult)
Care sunt fructele voastre preferate? Funda celui care nimereste macar 3 dintre fructele mele preferate :))!
Vreau sa imi fac profilu de Facebook stiti voi dala misto cum il fac?:(
Mutul ii zice surdului ca-i vede chiorul?
Zice-timi ceva bancuri bune sa ma tavalesc pe jos de ras =)) LA CEL MAI BUN DAU FUNDA!
Sall la toti am si eu on intrebare Tails din Sonic X era baiat sau fata ca eu tot nu m-am prins?
Buna:)! Cum fac un comic? adica aveam site`ul candva dar nu am mai intrat de mult si mna. adica stit voi. meme. ca pe 9gag;) funda pentru cine imi da primul site`ul :*
H3yA tPu! M-am plictisit sa vad comicuri cu nero cu Wladutz si astia.chiar daca is tari eu vreau sa ma vad pe mine in cateva mistouri :P deci funda cine da cel mai tare comic sau cele mai tari comicuri...? (mai mult)
vreau si eu niste statusuri mai comice si cooll.mersi dau funda:):):):)
Draga TPU puteti sa imi spuneti toate genurile de dans? de la cele mai clasice cum ar fi tango pana la cele mai salbatic cum ar fi jumpstyle va multumesc
Cum face asta? http://www.youtube.com/watch?v=rgu8u2CgiYc&feature=related
Sall ziceti-mi si mie niste porecle haioase...si niste glume intre prieteni.va rog frumos funda:D!
Concurs! Cine imi da cel mai amuzant comic animat castiga fundita(sau Fundoi, cum vreti voi:)))
Cine poate sa imi faca si mie rost de o pantomima comica? un link ceva...va rog frumos:)
Vreau si eu statusuri amuzante plz dau fundita:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.