Exista un site care are manga Jojo's Bizarre Adventure in romana? Macar pana la partea a 5 a, Vento Aureo?
Salut, am o intrebare...mai stiti cum se numea acel desen, nu mai tin minte anul sau postul de pe care era difuzat, de acea m- am gandit sa va intreb pe voi, era vorba despre niste animale ce se luptau...? (mai mult)
Stiti cumva daca vor mai aparea desene gen pokemon, beyblade, bakugan? Prin asta ma refer la desene tari care sa apara de asemenea cu anumite chestii de colectionat prin magazine gen carti ...? (mai mult)
Iar am ramas in pană de animeuri... Puteți sa imi dați niste animeuri cu: - personajul principal baiat, daca se poate sa fie si destul de cute/hot
Am trei intrebari 1.Cand apare ep 41 la noul serial de pe disney? 2.Cand apare sezonul 3 din attac on titan? 3.Cand apare sezonul 3 din tokyo ghoul? Multumesc anticipat.
Cate episoade are anime-ul Attack on Titan sezon 2?
Salut am uitat numele unui desen vechi de prin 2006 si ma intrebam daca- l stiti voi dau funda in desen era un om(animal cred)malefic si facea tot felul de rele si era un detectiv care le rezolva (tin ...? (mai mult)
Cand eram mai mica (acum 4- 5ani) stiu ca era la tv un desen animat cu o fata care cred ca avea un caine si se teleporta intr- o lume cu animale vorbitoare si le găsea stăpâni. + prințesa acelei lumi...? (mai mult)
Unde pot gasi toate episoadele bleibleid metal master in romana eu gasesc doar 25 de episoade Mulțumesc!
Am vazut de multe ori in anime si manga ca personajelor le curge sange din nas cand vad ceva erotic. Care e faza cu asta? Cineva care se uita de mult timp la anime? Stiti?
Am citit comics- urile de la Marvel si am găsit pe un site (http://cmro.travis- starnes.com/essentials_order.php) o ordine în care trebuie să le citesc (doar pe alea esențiale). Întrebarea ...? (mai mult)
care este ordinea la anime-ul bakemonogatari?
Cine stie cand o sa apara sword on online sezonul 3
Spuneti-mi si mie la ce film sau la ce desene sa ma uit ca nu stiu dar daca e film sa foie cel putin suptritat iar daca e desene dublat in romna ok?
Dc moare ulquiorra?
Exista sezonul 2 la Kaichou wa Maid-sama!? Daca da, imi dati si mie episodul 1?
Spuneti-mi va rog, dacă anime-ul Peace Maker Kurogane este subtitrat in romana.
Ohayo! M- am apucat de Seraph of the End/ Owari no Seraph manga de pitina vreme, si sunt unele lucruri pe care nu le inteleg. Din cate am inteles exista 7 trompete ale apocalipsei, deci si 7 detinatori....? (mai mult)
Exista o continuare a ep 310 din bleach dupa ce Ichigo isi pierde puterile sau se continua ca si cum nimic nu s-a intamplat?
Salutari, Nu stiu daca isi aminteste cineva dar prin anii 2000 (probabil pe la inceputul lor) pe TVR1 se difuzau niste desene animate cu un Cangur si un Delfin care erau foarte amuzante. Cangurul ...? (mai mult)
Un film cu Barbie de pe Minimax vazut acum cativa ani si pe care nu reusesc sa l mai gasesc. Barbie locuia cu parintii ei intr- un castel si era iarna, ei nu i spusesera niciodata, dar ea mai avea o ...? (mai mult)
Cand eram mic erau niste desene dupa miezul noptii dar nu mai stiu pe ce canal.Descriere:se luptau cu monstrii cu roboti in mare parte si in primele episoade cautau supravietuitori in centre unde acestia...? (mai mult)
Cum pot sa scap de dependenta anime-urilor? Va rog, am nevoie de ajutor! Help!
Ce capitol din manga ar fi episodul 140 (sau 141)din Fairy Tail?
Buna,m-am uitat la un trailer cu un anime in care personajul principal,adica fata era grasa si apoi a slabit, nimeni nu a recunoscut-o etc Nu tin minte cum se cheama. Daca stiti spuneti-mi va rog
Unde pot citi boruto manga pe telefon?
Cine stie anime-uri gen Tokyo Ghoul?
Cine s- a uitat la Rick and Morty și vrea să- mi spună dacă are povestea la fel cum am citit „cel mai bun serial de animație din lume", și pe lângă asta, un scurt descris despre ce este vorba...? (mai mult)
Cine stie niste anime-uri gen Re:Zero?
Puteti sa imi spuneti ce anime-uri de groaza ati vazut si daca v-au placut?
Ce anime-uri de groaza interesante stiti? Fara Another
HOi Cine stie niste anime- uri bune? Gen Tokyo Ghoul Re:Zero Attack On Titan Another Akame Ga Kill etc daca le- as enumera pe toate as scrie aici un intreg roman Deci sa reformulez. ...? (mai mult)
Dacă a urmarit cineva tot anime- ul naruto, acesta primeste la un moment dat anumite puteri de la eremitul acela. Si ochii lui devin aşa in formă de plus. Ce semnifică plusurile acelea?...? (mai mult)
Era un anime cu o fata vrajitoare care avea o rata de plus parca care putea sa vorbeasca si sa se miste si era singurul ei prieten. Apoi stiu ca mama ei a rupt acea rata fiindca mereu o ducea la scoala...? (mai mult)
Hey! Tocmai sunt la capitolul 106 din Kuroshitsuji. Undertaker l-a cunoscut pe Vincent cand era om sau shinigami? Se stie de ce s-au sinucis el, Will sau Grell?
Cineva care vrea să facă un fansub împreună cu mine?
Unde gasesc hatsukoi monster ep 1 rosub? Dau funda. Va rog
Ce face semnul blestemat de pe mana lui boruto? Am vazut in manga ca atunci cand s- a activat si- a pierdut rasenganul.Stiti voi ce puteri are pana in momentul de fata? A aparut manga 15 din boruto si...? (mai mult)
A aparut Owari no Seraph sezon 3?
Salut, despre katekyo hitman reborn, As vrea sun mic spoiler, Tsuna va fi nevoit sa fie impuscat de acel hitman de fiecare data pentru as trezi "puterile" sau nu o sa mai fie nevoie de acel glont pentru...? (mai mult)
Anime uri cu adolescenti de actiune, dragoste, fantastice.
Kakashi din naruto mai are sharingan? In lupta cu kaguya a putut sa foloseasca susano chiar daca madara i-a luat acel ochi cu sharingan.In boruto poate sa foloseasca sharingan?
Cine știe dacă va apărea sezonul 2 vreodată în animeul golden time
Filme gen WALL E?
Buna pentru cei care se uita la Boruto... am vazut niste videoclipuri pe yt cum caNaruto a murit in manga sau nu stiu ce ..as vrea sa stiu daca chiar a murit sau daca este un zvon doar. si apropo m- am...? (mai mult)
Bună! Am şi eu o întrebare sau mai multe legată de anime- ul/manga Vampire Knight. Vreau să- mi povestiţi toate volumele din manga, le- am citit dar nu chiar toate :)) plus că nu înţeleg...? (mai mult)
Cine știe când va apărea filmul Cars 3 in romana?
Salut fani anime/manga Ce manga imi recomandati...adica sunt la inceput cu manga pana acum ma uitam doar la anime dar m- am gandit sa ma apuc de manga si as vrea sa fie asemanator cu Naruto tokyo ghoul...? (mai mult)
Hei,știți cumva unde as putea gasi un site de unde sa cumpar manga doar ca as vrea sa fie in romana...Dau funda. Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?