Cum se numeste melodia din batrani si nelinistiti ceva de genul saturday night... i`ll pick you up in my cadillac
Buna TPU as avea si eu nevoie de niste pareri serioase nu la misto eu creez benzi desenate m-am gandit la o poveste dar problema e ca nu stiu ...nu stati va spun cum am facut sa va fie mai usor pentru? (mai mult)
Ce e negru si fierbinte si o are femeia inainte? Funda pentru raspuns!
Cine imi spune si mie un banc tare?
Stie cineva vreun site cu lucruri amuzante...orice...doar sa fie amuzante :D
Stie cineva bancuri de calitate cu bula.mt
Ce trebuie sa apas la fifa12 sa dau lovitura libera puternica tastatura
Maine fac 18 ani, ar trebui sa simt vreo diferenta?
HI! TPU am 2 intrebari: 1. Voi cum faceti In Windows Movie Maker filmuletele pentru youtube cu lyrics? adica mai intai unde le faceti? 2.Pe Smallworld cum pot schimba tokens in Gold?(joc de plictiseala)...? (mai mult)
Ce faceti azi, vineri 13?
Stie cineva bancuri de calitate cu rime ex(topor-maine vin si te omor)
Din ce in ce mai des am vazut ca baietiilor le place sa puna mana pe fund la fete sau pe sani. De ce pe fund?
Maine e vineri?
Buna! deci.pentru toti care asteapta comicul "jurnalul unui utilizator TPU". de maine nu o sa mai am voie la calculator din cauza fratelui meu care are numai note de 4 si parintii nu ma mai lasa nici...? (mai mult)
Auzi frateeeeeeeeee!,, Peste patru puncte o sa ai bucurie si implinire" Vorba zisa de popa la care oamenii merg sa-si spuna necazul (asa zisa spovedanie)http://www.youtube.com/watch?v=UGZn1NM_ndo
Am creat banda desenata si as vrea un program sa retusez si sa mai perfectionez. funda la cel mai smart program
Daca ar fi un betiv si un tigan care s-ar bate, cine ar castiga? Justificati. :)
Cine imi poate da si mie un site unde pot vedea multe poze haioase?
Sal all, c maifact, am primit am o pisica de la 1qul meu k cadou, c manank la sapte luni? scuze n-am putut sa nu ma rad de asta
As vrea si eu niste comedii in forma de dialog (2 persoane). Se poate?
Am chef de ras! Cel mai bun banc primeshtr FUNDA! Hai sa vad cum ma impresionati!
Cine imi da niste nume de bresle pe metin2ro cum ar fi CrimeSpree! Multumesc anticipat!
ma ajutati si pe mine sa imi piara plict:D vreau un site cu poze haioase sau poze direct. sunt cam plict:( funda
Cate grame are o conserva de pateu
De ce atunci cand nevasta isi prinde sotul in pat cu alta, barbatul fiind dezbracat, primul lucru care il face, sare si isi ia pantofii. De ce nu isi ia altceva?
Era un film pe Antena 1.cu o profesoara nebuna si o fetita desteapta...stiti cum se numea ca sa-l gasesc pe net?
Dati-mi site-uri unde gasesc imagini de felul http://iamnuts-babehui.blogspot.com/2011/10/emoism-friends.html!
caut un joc de mult timp si nu gasesc :(( era ceva de genu http://www.miniclipcom.info/Higher_and_Higher.html. dar nu cred ca era de la miniclip. pls! daca stiti mai multe jocuri de genul acesta...? (mai mult)
Vreau niste statusuri de indiferentaa...[funda]
Intrebare : cum se sterge contul de pe TPU? =))))))))))
Buna vreau niste farse noi si clasice
Sal vreau niste farse bune si clasice si noi dau funda
Salutare am o intrebare daca stiti, era un desen animat pe cartoon network cu ceva razboi intre 2 popoare, ceva monstri sau ceva de genu in care personaju principal avea un tigru mov care era fricos...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste bancuri noi si amuzante;) Pt. cel care spune cele mai multe si mai amuzante funda primit:)!
Cine poate spune cel mai amuzant banc? Ca sa pot rade cu lacrimi? dau fundita la cel mai amuzant:*
Cand aprind calculatorul se incarca si se incarca si la sfarsit apare o chestie si daca nu dau enter sau nu apas pe ceva in nu stiu cat timp trebuie sa astept o tona, dar dupa aia merge totul...? (mai mult)
Ce site-uri cu poze ca: myspace comments stiti?
Sal TPU stie cineva un site de unde pot achizitiona pachete de carti precum ar fi shadow master, ghost, karnival, bicycle 125 aniversari la un pret scazut (daca se poate dar nu cred in Drobeta Turnu...? (mai mult)
Care este singura femeie care stie suta la suta unde ii e barbatul? :)) [funda] ----> raspuns corect
Cand joc pool pe mes si ajung la ultima bila adica cea neagra cum fac sa mut sageata aceea rosie! funda
ieri si alaltaieri am vz musafirii nepoftiti (otv) la 7:00 un episod era cu Iulia care s-a angajat la o firma si a mai fost un episod in care o femeie de la Calarasi vindea legume, branza, lapte? (mai mult)
As dori sa imi spuna cineva un site cu bancuri bune si scurte.Multumesc!
Cine crede in asta. http://search.yahoo.com/r/_ylt=A0oG7mVDFwxPEWQAtxBXNyoA; _ylu=X3oDMTE1NnE0M2RqBHNlYwNzcgRwb3MDMQRjb2xvA2FjMgR2dGlkA1JDRjAxOF8yNDQ-/SIG=120etrppo/EXP=1326221251/**http%3a//www.youtube.com/watch%3fv=U3hUn0dycTk?...? (mai mult)
Cum iese un negru din Marea Rosie:))? cel mai rapid si corect raspuns are
Vreau sa va pun o intrebare la care sa raspundeti cat mai multi! Daca ati avea ocazia de a va pune 3 dorinte...care ar fi acelea?
Imi puteti da nieste imagini cu tigri frumoase? Cele mai multe si mai frumoase primesc funda.Multumesc.
Salut Utilizatori TPU. Are cineva de vanzare un zgarci de la masca de gaze? acela lung ma intereseaza. Daca are cineva sa lase mesaj aici si discutam. Bafta :)
1. Deschide Imaginea 2. Cele 2 "cuburi" au culoarea diferita, nu? 3. Acum acopera cu un deget partea unde se imbina cele 2 4. Surpriza... :) http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/396701_222169074528399_186285991450041_514633_119958715_n.jpg? (mai mult)
Sall, stiti diferite siteuri cu care pot sa pacalesc prietenii?:)) Dau funda +2 voturi!
Buna TPU cine-mi spune si mie programe in care sa scriu ceva. Ex:"Doamnelor si Domnilor"si vocea de robot sa-mi spuna ce am scris
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!