Ce este maro, mare, paros, iar atunci cand n-are ce face se freaca in sus si in jos?:))
Care sititi bancuri superbe? a? cine imi poate spune un banc ce ma v-a da pe spate dau funda:))
Cum se chema melodia danei nalbaru -. ajuta-ma este trista
Ce faci cand te plictisesti? imi da si mie cineva o idee
Am facut 3 filmulete pe goanimate: http://goanimate.com/dashboard#animation Le gasiti aici. 1.Va plac? 2. Ce parereaveti despre ele? 3.Ar trebui sa mai continui?
Spuneti-mi si mie niste glume cu chuck norris, dar nu acelea care se gasesc peste tot pe net.
Care vi se pare voua cel mai bun cantaret de Hip-Hop sau Rap romanesc?
acum cateva minute cautam un videoclip cu 2 copii care incearca sa prezinte un truc de magie cu o fata de masa, unul din ei trage fata de masa, dar cu, cotul il loveste pe celalalt care...? (mai mult)
Dati idei ce sa scriu in solnita de hartie ca am scris da nu mai stiu
Cat de greu poate fi la un profil de stiinte?
La cs 1.6 am intrat pe un server cu zombi si acu nu pot sa ies din ct sau sa dau o comanda pe cs fiindca imi intra in servaru ala.Am prins un virus. Ce sa fac? Nu raspunde nimeni la jocuri si e urgent!...? (mai mult)
Vreau si eu un mesaj de speriat prietenii ceva in genu " Eu te credeam firma serioasa cum ai putut s-o spui la toata lumea nu te gandesti ca ti-am tras o teapa. Dai mai departe si sperie-ti prietenii" ...? (mai mult)
Care este cel mai tare status din 2011?
Care vi s-a parut cel mai amuzant episod din "Plasa de stele" de pe A1?
Cine a scris Jack si vrejul de fasole? Petre Ispirescu sau Mark Twain?
PENTRU CEI CARE STIU MONDENII FOARTE BINE! Era unul la Mondenii care radea de orice si facea glume pe orice si ratea tot el si cand m-am uitat la episodul asta cu el am ras de nu am mai putut era cu armata...? (mai mult)
Ce ai face daca ai avea penisul de 30 cm?
dau funda caruia imi da un sfat! am o profesoara f rea de fizic. oricat de mult as stii, tot imi da 2 si 3.are pretentii mari, ea merge pe ideea -totul sau nimic.pe de-asupra e si directoarea...? (mai mult)
imi ziceti si mie niste cantece remix cum ar fi Hai sa dam mana cu mana Cei cu patru la romana Si cu 2 la geografie Da-o incolo de chimie etc... pls dau funda da rapid
Dati. mi si mie niste povesti, statusuri, poezii funny! Am chef de ras!
Buna TPU cine imi scrie niste sms-uri haioase de craciun, are funda :X
Ce medie imi iese daca am 10 10 9 9 6 7 si 9 in teza?
Help! Repede ajutor! Ce sa aleg intre un beyblade de 500 de mi si un elicopter de 700 de mi? Help repede!
Care credeti ca este atitudinea ziaristilor? Este un obiectiva sau subiectiva? Funda pentru raspunsuriile cele mai complexe. Si vot pentru rasunsurile bune!
.. Îmi puteți spune și mie de unde pot să fac rost de petarde, artificii, toate cele pentru. revelion? (țin să precizez că sunt din Timișoara)
Ce ziceti de un post nou de desene online continuu numit JetKids
Sall imi puteti da si mie niste nume pentru facebook cu numele ioana pls dau funda! Cat de repede puteti! Nu cai ceva urgent da oricum! Ms anicipat!
spuneti-mi si mie unde pot gasi multe trucuri cu carti exlpicate (in limba romana)!
Spuneti-mi si mie ce inseamna CMF, NPC. Ex: STF=sa-ti traiasca familia...cv de genul...
Ce spuneti de pasarea lyrebirt -->http://www.youtube.com/watch?v=KOFy8QkNWWs&feature=related
Va rog ajutati-ma cat de repede puteti am nevoie de statusuri care rimeaza dar pls nu de dragost ceva mai copilaresti cum ar fi:Sunt aici, nu uita va veni si vremea mea...Naspa nu? Pe asta am inventat-o? (mai mult)
I-ati scris lui Mos Craciun? Daca da ce i-ati cerut sa va aduca?
De ce tot sare lumea cu gura cand pune cineva o intrebare la o alta categorie? Adica in ultima perioada nu prea mai exista lume pe TPU la unele categori iar omu are nevoie de un raspuns dar sunt oameni...? (mai mult)
Ma bate plictiseala, cum sa ma razbun?
Ce as putea face sa nu ma plictisesc? Fara sa ies afara sau sa necesite munca.
Acesta este al doilea comic creat de mine. Sper sa nu va dezamagesc si cum am facut data trecuta *trololo*. Aici e linkul': http://cheezburger.com/View/5557155840
Hey:* spuneti-mi niste bancuri sau... ceva amuzant! Cel mai bun primeste fundita:x!
Am avut la scoala o intrebare adresata de catre profu de istoria artei cica: Unde se duce mancarimea cand te scarpini? Raspundeti! Dau funda cel mai ingenios raspunsa.
Ce vreti sa va aduca Mos Craciuuuuun?>:D
Id-ul lui Mos Craciun: mos_smecher_craciun2011 Add si spuneti-i ce va doriti de craciun
am o intrebare... Stiu ca nu e legal dar am nevoie de un fishboot pentru Metin2 RO si nu vreau un keylogger vreau unul care merge si un starter de metin! dau funda celui care-mi raspunde ? (mai mult)
Ce ai face cu un milion de euro?
Cine bate,, cioc cioc,, e incapatanate, nu asculta comenzile si ii usor de manipulat?:))
Am hotarat ca de craciun sai ajutam pe cei de la fondatia,, Mo si Foca**sa-l ajutam pe mo cu problema lui, am hotarat sal ducem la dezalcolizare:))vreti sa-l ajutam?:))
! Am 11 ani si nu stiu ce sa imi iau de Craciun.Asa ca vreau sa ma ajutati sa imi spunneti ce ar merge mai bine dintre astera: -o figurina star wars http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-figurine-star-wars....? (mai mult)
Nu e facuta demn dar consider cae ff amuzanta si draguta si pentru cei care n-au vazutoo: http://imgur.com/gallery/5maFH
Cine e doina spataru? Soita lui dan spataru sau fratele? MS
Cine imi spune numele concurentelor de la burlacul editia 1?
Ce reactie credeti ca va avea Mos Craciun cand va vedea un brad din marijuana?:))
Aseara am visat ca am batut-o pe o falsa prietena.Eu imi doaresc asta foarte mult:))... dar nu stiu dc am visat asta::) 1)De ce credeti ca am visato? 2)Ce parere aveti?(fara jigniri) papa!? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.