Care este formula chimica a gazului intestinal?
Spuneti-mi va rog cum se termina filmul "TRIUMFUL DRAGOSTEI"... dau funda la cel mai bun raspuns.
Oare, la specii extraterestre, tot barza ii aduce pe copii?
Vreau sa radem putin...deci spuneti o intamplare amuzanta din viata voastra. Cine spune cea mai amuzanta poveste castiga o FUNDITZZAA!
BUna in howrse am ajuns la 16 si zice asa:Flacon de vaselină: Găsiţi un recipient cu vaselină punând calul în boxă. Nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma Funda!
Dau funda pentru primul care scrie ceva aici :^^
Http://imgur.com/gQ7Rc Al doilea^^.
Primu` comic http://i.imgur.com/5bN8O.png
Deci am avut cateva vise ciudate.si nu pot sa-mi le explic. De exemplu, acum cateva zile m-am trezit pe la 5 dimineata spunand "Tatal nostru" in somn dar nu stiu de ce. A doua oara am visat o colega...? (mai mult)
Copil tembel, pierdut borcan zacusca. ofer recompensa
Draga TPU vrau sa imi spuneti (oricine) ce si cate bancuri stie (sa le si scrie)
Ce inseamna a da funda. tipii dupa aici tot spun dau funda.
sunt niste imagini care ilustreaza diverse lucruri, iar mai apoi iti apare din senin o imagine horror, ceva de genu : http://www.jake-afc.net/pics/contaipallini.gif. cine imi trimite site-uri...? (mai mult)
Câte roţi are o maşină normală?
1.Cat face 1+2+3+4+5+6*0 2.Scrie ce vrei tu FUNDA la raspuns corect
De unde iau niste poze faine cu BFF! Funda daca sunt faine
Hei TPU. Care este bancul vostru preferat :))?
Femeia: Vrei sa plec? Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta. Femeia: Ma iubesti? Barbatul: Bineinteles. Tot timpul. Femeia: Mai inselat vreodata? Barbatul: Doamne fereste....? (mai mult)
Cine e pe mioritice sau alte siteuri de bancuri sa-mi spuna bancurile lui cel mai bun banc primeste funda!
Care intrebare de pe TPU vi se pare ireala sau stupida?
Voi ati fost cuminti? Poate o sa primiti de la Mosu' o fundita. :)
Fara raspunsuri tampite:|. Cum fac un comic?:). fundita
Heyy imi spuneti va rog niste emoticoane pentru mess plss :) :D mersi >:d
Cine imi spune un banc bun...la care poti sa razi. Cel mai amuzant = fundita! Mult succes! (A da sa fie cu Bula, blonde sau Betivi...si studenti)
Ma plictisesc rau de toot, pur si simplu nu am ce face! Poate cineva sa imi spuna un banc? Ceva amuzant? Dau fundita
Va place doza de has?
:)) mah, ce este mai greu? 1 kg de pene sau un 1 kg de fier?
Buna!:D Nu am ce face su vreau sa citesc si eu niste bancuri;;). Aveti niste sugestii de site-uri unde gasesc?:D. Funda:*
Bancul vostru preferat :)
Bwai! Ma plictisesc... ziceti si voi niste bancurii hazlii;) dau FUNDA la cel mai amuzant :))!
Vreau sa ma apuc de comedie am 15 ani si am o camera video foarte buna pentru filmari idei pentru comedii sau cv de genu!
Ma puteti ajuta doar cu un click va rog frumos?:o3 http://concurs.cashcow.ro/vacuta-lui-aly-12848
Voi ce faceti cand va plictisiti? Funda cine imi da niste idei interesante!
Uochei, nu am prea multe de zis, ete un comic: http://i.imgur.com/BLGCI.jpg E cam de caca. oo dar e primul' in a while...
Dăm mai mult, cădem mai jos. http://i.imgur.com/QspWz.jpg P. S: Știu că nu e ideea mea dar am rămas în pană
Cine vrea o funda mare sa-mi spuna un banc tare!
Mama Mariei are 5 fete: Chacha Cheche Chichi Chocho Care e numele celei de-a cincea?
Funda pentru cel mai bun ban?:o3 :d
Spuneti-mi niste locuri de munca funny pentru facebook :) Funda :>
Cate piciare are 1000 de capre?
Care este bancul vostru preferat?;))
Stie cineva o manga asemanatoare cu Psyren? Daca stiti va rog sa-mi spuneti. Doar o preferinta:NU HENTAI! Multumesc anticipat
De ce in baruri nu te servesc daca esti beat, in schimb la McDonalds, chiar daca esti gras ca un porc, nu exista restrictii?
Buna cum pot vedea foooooarteee vechile postari 9gag daa fara sa butonez la sageti pana ma apuca boboteaza
Ce ai prefera sa fii? -un/o emotiv/a fara minte sau un/o intelept/a fara emotii?:D
Daca maine ai muri ce ai face azi?
Hey``am nevoie de link cum sa downaldez sh`sa instalez Photoshop cs2. FunDoii`` mersi!
Dom' profesor de geografie ne-a dat sa facem un referat cu tot ce-am facut in clasa a 6.Cn ma ajuta? Ma refer la cum sa formulez, cum sa explic toate lectiile...Domnu' a zis cel putin 4 pagini? (mai mult)
Imi dati va rog niste fraze tari cum ar fi : Munca nu a omorat pe nimeni. Dar dc sa risc? PLSSS dau FUNDA!
Cine stie cat face 1+1 castiga un cuptor cu microunde:)):)))=))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?