Nu ar fi mai explicativ un astfel dictionar? ARHITECT = cineva care n-a fost destul de 'macho' ca sa devina inginer, dar nici destul de 'homo' ca sa se faca designer vestimentar. BANCHER=cineva care...? (mai mult)
Vreau un cod pentru siteul care schimbi statusuri va rog dau funda pentru cea mai buna
Imi spuneti si mie cum se face comic? Cam ca si acesta: http://i.imgur.com/Jrd4f.jpg. Stiu site-ul: Imgur insa nu stiu unde sa dau ca sa fac si eu unul. Primul care raspunde corect are FUNDA!
Cat face 1+1-1x1 cel mai tampit raspuns primeste funda
iar aceeasi intrebare, scuze categoria, cum sa imi activez internetul pe telefonul samsung corby?
Cine imi spune si mie bancuri? nu conteaza de care. cel mai bun primeste funda
Nu inteleg de ce bluza mea de pijama are buzunar. E special pentru cei internati in spital sau exista vreunul dintre noi care doarme alaturi de playerul portabil sau probabil pentru cei la care le este...? (mai mult)
Din cate stiu balenele sunt de gen feminin, oare ele au ciclu menstrual si daca da, cat le dureaza in medie? In acea perioada sunt ca femeile: nervoase si puse pe harta cu oricine le iese in cale pentru...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste bancuri, ghicitori despre chimie/fizica. Multumesc;) Funda:*!
Vreau un program de schimbat statusuri la cei din lista dau funda pentru cel mai bun program
Ce parere aveti despre ce mi-a spus fata aceasta? :)) (2 Decembrie 2011 15:10 ) AdelinaBubulina a răspuns (pentru AlinaADM): Prietena mea este însărcinată și este virgină, hai pa!
Cateva replici amuzante de la Bendeac ( "In Puii Mei" )? :]
nu de mult mi-am cumparat si eu un Samsung CORBY.Totul este in regula dar cum pot sa-mi activez internetul? nu merge nici Google, Youtube si nici Facebookul...de ce? va rog sa imi ziceti cei care? (mai mult)
Dau funda celui care imi explica bancul asta : " De ce nu are Mos Craciun copii? Pt ca isi da drumul pe horn...
VREI SA STI CUM SA FACI O MANEA DE SUCCES IN 10 PASI SIMPLI? PASUL 1 Nume de bastan (Elvis, Florin Fermecatoru', Englezu', etc). PASUL 2 Incultura generala obligatorie. PASUL 3 IQ mai mic...? (mai mult)
Exista programe prin care alrcineva iti poate schimba statu-sul? Va rog ajutati-ma! Urgent!
Cum se cheama melodia : http://www.youtube.com/watch?v=aPEkHnWtLy0 FUNDA!
Vreau sa rad. Cel mai amuzant comic primeste funda:)Si ca sa fie o intrebare...Care este cel mai amuzant comic care il stiti?
Va rog frumos sa-mi dati un site in romana care sa aiba trucuri cu yoyo-ul explicate! FUNDA CEL MAI BUN SITE.
Http://i.imgur.com/wXYiP.png Astept criticile. P. S.:Este primul x_X . Stiu este penibil.
Pentru toti mancatorii de shaorma, care s-au ingrasat mai putin, sau mai mult, stiti cine e de vina?! Va zice el : http://imgur.com/pHnUM
Uite cateva intrebari despre naruto (doar pentru fani), cine raspunde cel mai bine funda>:D...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste site-uri cu poze miscatoare plz!
Http://i.imgur.com/jXheX.png... sa mor eu.
Va rog frumos spuneti-mi si mie niste bancuri noi super tari. :))
Noul Gugle http://gugle.illegal.ro/ :)
Http://i.imgur.com/qDzOm.jpg
Vreau sa fac un comic. Cine vrea sa fie in el?
Vreau cele mai tari bancuri! Funda
Vreau Bancuri misto. Cel mai misto FUNDA+VOT!
Ce parere aveti de noul nostru clip http://www.youtube.com/watch?v=Jz2g5y8SSfA
Http://i.imgur.com/k4kvO.png hai ma... ziceti ca nu-i asa /:) :)
Am o serbare maine de 1 decembrie si trebuie sa ma duc in haine osanesti si nu toata lumea face serbare si eu trebuie sa ma duc asa pe colidor mi-e rusine de mor ce credeti o sa rada de mine nuiasa?(plizz...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/gSd8l.png Gazuuu or Sexu part 1 :D
Http://www.TPU.ro/comics/ce-incape-intr-o-valiza-care-este-primul-lucru-la-care-te-ai-gandit/#6136196?
Ce-mi recomandati sa am ...am avut programul ares de scos muzica dar e plin de virusi... alte optiuni? scuze categoria
Imi spuneti variante de statusuri pentru. mess va roooog ca am"colegii dintr-a aV-a C cine vrea sa completeze oracolul meu? maine, LOL" ca nu mai am idei.:o3
Dupa teza la mate de astazi, am reusit impreuna cu un coleg de clasa sa sparg una din table. Spre nenorocul nostru, aceasta a pocnit pur si simplu la o singura atingere (probabil era fisurata dar nu observasem...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/6th0p.png scuzatimi micile greseli (daca am) nu-s chiar profesionist. but, cine vrea sa apara >:D
Ziceti-mi si mie niste glume noi si bune :))! DAU FUNDAAA!:*
URGENT! Funda + vot :o3 In patrulaterul convex ABCD cu masurile unghiurilor A B C D d. p cu 2.3.6.7 a)Determinati masurile unghiurilor A B C D b) Fie M apartine ( AB ) incat m(BMC)=40 Aratati CM ||...? (mai mult)
Imi puteti spune ce sunt urmatoarele: diftong, triftong, hiat?
Heii`! Vreau sa imi schimb numele de la FACEBOOK, ceva interesant, amuzant, cum ar fi: Fata cu cola (o prietena), va puteti baza pe numele Deny... Fundaaaaaaaaa!
Http://i.imgur.com/qoS6W.png deci?
Ati auzit ca Gigi Becali nu are casuta vocala? Are palat vocal:))))
Stie cineva de unde pot sa imi comand jurnalul unui pusti 4 in romana cat mai ieftin, un site ceva.
Exista subtitrare in romana la filmul It's a very merry muppet christmas movie? Si daca da dati-mi un link.
Http://i.imgur.com/Z00Vn.png Idee : NoChanceForUs Desene : eu :) Gluma e cam seaca, dar merge cand nu ai alte ideei XD
BARBATUL Ce bea la: 17 ani: bere 25 ani: bourbon 35 ani: vodka 48 ani: vodka dubla 66 ani: dicarbocalm Ce spune cand vrea sa agate: 17 ani: Parintii sunt plecati în week-end 25 ani:...? (mai mult)
Imi dati si mie povestea asta ca eu nu am voie sa intru pe sunphoto si sunt curioasa ce o mai scris si ista. poveste dan si runo spionajul 1 - mikisaman234
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?