Stiti unde as putea sa vad Beyblade Metal Fusion/Master intreg? Adica nu doar alea 24 de episoade.Stiu ca ma uitam cand eram mai mic pe C.N. si imi placeau mult, iar acum stau si ma gandesc cum este sfarsitul...? (mai mult)
Cum poti sa te scrii pe odno ceva in stil anime
Hey! Era un anime difuzat pe Animax cred. Era vorba despre niste oameni care cautau ceva si cand trebuiau sa se lupte, invocau niste creaturi numite titani. Stiti cum se numeste?
Imi poate spune cineva cum imi pot afla parola de la MAL (My Anime List)?
Sunt slabe sanse sa gasesc raspunsuri la intrebare dar totusi incercarea moarte n- are. Deci am vazut anime- ul Onegai Sensei, si sincer mi- a placut dinamica personajelor, sunt interesat de alte ...? (mai mult)
Bună TPU mai știți acel anime cu o pasăre roșie de pe un canal care era numai noaptea era. Și dimineața era minimax cred. Îmi spuneți cum se numea? dau funda.
Cum pot sa- mi trezesc interesul pentru citit? - _- Adica eu am vazut cateva carti dar nu mi se pare niciuna interesanta.Anul trecut am studiat o poezie in care autorul asocia furnicile cu suflete de...? (mai mult)
Salut, merita sa ma apuc de Dragon Ball Z? Adica nu prea ma atrage grafica. imi puteti povesti cam despre ce este vorba si care e ordinea sezoanelor?
Hei fani anime! stiti daca o sa se faca candva un canal tv unde sa se difuzeze doar anime-uri cum a fost si animax?
Salut,de unde pot cumpara niște postere cu baschet sau reviste care conțin postere cu jucatori sau de genu?
Sper ca ma puteti ajuta m- am uitat mai demult la un anime si era vorba despre mai multi adolescenti care urmareau sa fie in top la bataie, si era acolo cunoscut unul, gen cel mai puternic dintre toti...? (mai mult)
Hei as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta care ar fi niste anime-uri bune eu am vazut : Naruto, Attack on titan si Bleach
Vreau raspuns la jocul Alexunea TV, nivel 134. ma puteti ajuta?
Am văzut undeva o poza cu un cap de lup care era desenat sau hașurat cu albastru. Nu am apucat sa salvezi poza. Dau funda cine găsește poza sau gen.
Unde pot sa citesc jurnalul unui pusti volumul 4?
Naruto si- a pierdut puterea celor 6 cai de nu mai poate sa o foloseasca? In naruto the last nu a folosito si nici in boruto pana acum.Stiti voi ce s- a intamplat cu puterea lui? Sasuke inca are rinenganul...? (mai mult)
Imi lasati va rog un site unde pot citi manga,, naruto next generation,, in romana?
Stiti un site unde pot vedea Ben 10 omniverse all seasons?
În ce episod din Naruto Shippuden, Naruto eliberează vulpea cu noua cozi și se împrietenește cu ea că să îl învingă pe Obito?
Pentru cei care au vazut kuroshitsuji: Book of the circus am si eu o intrebare. In episodul 8 la min 6:35 apare Undertaker impreuna cu tatal lui Ciel. Au vreo legatura cei doi?
am nevoie de un anime bun. Mai pe scurt sa aiba o poveste decenta si sa respecte cerintele urmatoare : sa fie Actiune destul de multa sau daca nu sa aiba niste lupte, nu e obligatoriu sa aiba...? (mai mult)
Stiti ceva anime gen romance precum: sukkita na eu.Am vazut Blank prince and the wolf girl, Toradora, Akagami no Shirayuki hime. Vreau sa fie fara actiune sau harem. Vreau o poveste de dragoste...? (mai mult)
De unde pot sa vad Naruto complet? Un link va rog. Sa mearga toate episoadele. Multumesc.
Vreau si eu titluri de animeuri si/sau manga de genul yaoi. Multumesc!
Hei! Puteți să îmi spuneți cateva animeuri romance în care personajul masculin să fie mai mare decât personajul feminin cu destul de mult?
Îmi poate spune cineva daca va fi un al treilea sezon din seria Attack on titan?
Buna, imi puteti spune niste anime in care baiatul sufera s-au batut?
Pentru cei care au vazut anime- ul Black Butler(Kuroshitsuji)...Primul sezon are vreo legatura cu al doilea? Sunt destul de confuza... Daca nu, care e cu adevarat continuarea primului sezon? Exista măcar...? (mai mult)
Am o nelămurire în privința anime-ului Black Butler (Kuroshitsuji).In primul sez Sebastian ii ia sufletul lui Ciel in ultimul ep, dar in sez 2 il reanvie.De ce?
Salut, stie cineva unde as putea sa gasesc cele mai smechere poze sau wall-uri cu Itachi Uchiha?
Ba frate, suntem in 2017 si tot nu a aparut tokyo ghoul sezonul 3! stiti cand apare sau nu?
Dati-mi va rog niste anime-uri bune din 2016-2017.
Fairy Tail are fanservice(momente ecchi) Daca da, ce nota de la 1\10
Salut.Un site bun de unde pot citi manga de la Jojo's Bizarre Adventure? De la Phantom Blood pana la Jojolion?
Caracterele Ciel si Sebastian din anime-ul Black Butler sunt gay? Insusi anime-ul e yaoi?
Cand apare sezonul 2 din hight school of the dead?
Unde pot sa vad B Project? ( aparent si site-ul )
Acum mult, mult timp erau difuzat pe Minimax niste desene animate cu o tipa imbracata in alb (cred ca era extraterestra, deoarece avea un fel de palarie alba pe cap). Tipa asta mai calatorea...? (mai mult)
Ana culegea merele sau le teleporta la dansa?
Unde pot sa urmaresc intreaga serie Hell Girl/Jigoku Shoujo ro sub?
VA ROG! Dati-mi exemple de seriale animate HORROR!
Caut un anime ce l am văzut acum mult timp, dar nu mai stiu cum se numește. Imi amintesc ca este vorba despre o fata dintr o familie mare care se duce la un fel de loc pentru oameni bogati cu...? (mai mult)
Am vazut un anime acum mult timp, dar nu mai stiu cum se numeste. Tot ce imi amintesc e ca era vorba despre o fata cu puteri dintr o familie mare ce este trimisă intr- un fel de loc pentru oameni...? (mai mult)
Dati-mi va rog exemple de seriale animate similare cu gravity falls(ciudateni)!
Pentru fanii Naruto&Boruto, am vazut acum ceva timp poza asta : https://www.google.ro/search?q=naruto+ dies&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjW2dia4LnVAhVPrRQKHWF1AlAQ_AUICigB&biw=1164&bih=835#imgrc=ouHd6CZqcFYoNM: ...? (mai mult)
Tokyo ghoul o sa abia un sezon 3?
As vrea sa cer ajutorul celor ce de uita la animeuri! Am văzut un anime și nu mai știu cum se numește! Am inceput la episodul 2 sa vad cum este și la început erea un diavol roșu care omora...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa gasec cumparatori de carti Duel Masters
de unde pot downloada imagini din anime-uri adica vreau mai mult sa fie la pachet (sa fie mai mult sa nu stau sa le iau pe rand.)?
Ştiți site-uri cu manga în limba română, tradusă complet? Majoritatea pe care le-am găsit au ultima actualizare în 2009 :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba