Hai sa facem neste teste funny limba Vreau ca fiecare sa-si afisize rezultatele la teste. 1. Cat timp aloci jocului Counter Strike? -> http://www.extreamcs.com/diverse/testcs/ 2. Ce animal esti? ->...? (mai mult)
Draga TPU cum se numeste melodia cantata de andrei si ioana azi 31 octombrie? ceva cu caili minov! DAU FUNDA!
Care este cea mai urata intamplare din viata voastra.adica cand cineva v. a facut de ras...si mureati de rusine.sau vreo profesoara.sau cineva v. a facut sa va simtiti oribil si toti radeau de tine. cea? (mai mult)
Buna TPU vreau si eu o sceneta pentru halloween nu cu multe personaje si asa putin mai simpla. mersi funda si cat mai repede caci maine trebiue sa o dau si daca nu o dau 1 in catalog
As vrea niste statusuri de mess(halloween) va rog cel putin 5 va rog sau cate vreti voi... Dau funda:D
Desi sunt racit am mai facut un clip: http://www.youtube.com/watch?v=sLg4ENsmgMg Cum vi se pare?
Buna TPU. as vrea si eu niste comicuri. la cele mai multe si mai bune dau funda!
as vrea si eu niste bancuri foarte amuzante (imi trebuie la un spectacol), va rooog :*!
Maine e Halloween-ul si ma gandeam sa ma imbrac in "FATA TRAZNITA, EVADATA DE LA OSPICIU". Dar nu stiu ce sa mai adaug ca accesorii, de exemplu imi pun la coada sosete... Vreau ceva mai traznit! Dau? (mai mult)
Salut, particip la mister la balul bobocilor si as vrea sa fac o pantomima dar faza e ca nu am idee cu ce sa fac si nici la colaje nu ma pricep :-...? (mai mult)
am si eu un comic v2, v1 i-a dat upload un prieten si nu mai ii stiu numele aici e siteul la v2: http://i.imgur.com/4kuAQ.png Astept oricare criticare, dau raspuns castigator la cine zici...? (mai mult)
TPU, imi poate spune si mie cineva cateva jocuri de cabana/sit-uri unde pot gasi astfel de jocuri Funda, normal:D
Ce as putea folosi pentru indepartarea parului facial?(Nu ceara!)
Vreau si eu statusuri cu idiferenta pentru un baiat ca sa isi dea seama ca a fost prost ca renuntat la mine si a aleso pe alta :)) Statusuri gen : mereu va fi una care sa planga dupa tine... da` nu? (mai mult)
Niciun negustor nu va recunoaşte că smântâna lui e... Cine completeaza funda
Hey! Cum as putea sa ma costumez de halloween fara sa imi cumpar sau inchiriez costum? Din hainele de zii cu zii se poate face ceva? Multumesc:*
Cand ma fac senior la cate puncte?
De ce te uiţi aşa ciudat?:-ss
Cum se numeste melodia de la reclama kinder bueno asta cu vampiri?
SALUT. Vreau sa rad pana lesin, cad jos, mor(n-am mai ras de mult timp si nu prea multe m-au impresionat). Ziceti-mi un banc tare sau dati-mi un videoclip! Nu vreau bancuri cu blonde, olteni si nici...? (mai mult)
Imi ziceti si mie porecle misto pentru un iubit?
-Era un om cu un picior de lemn, pe care il chema Fieraru'. -Cum il chema pe piciorul celalalt?
Dau funda pentru cel mai bun banc sau povestire funny!
Cine imi face si mie vizualizari si da apreciate la videoclipurile mele de pe YouTube va primi funda. Ca sa le vedeti scrieti pe YouTube cristi98d.
Http://www.youtube.com/watch?v=kDxbw3IyAQw&feature=related va place?
De ce te enervezi cand iti spun sa te duci dracu? Ca oricum nu te duci! Iti imaginezi cum ar fi daca ai face-o si te apuca nervii instantaneu? o. O
Am vazut pe net dar nu mai stiu pe ce site un pahar care se aduna intr-o mica cutie, care imi zice cum naiba sa scriu pe net sa gasesc ce vreau? mersi
Faza e că am început sa mă urc pe pereți de plictiseală; știți si voi niște site-uri cu poze, bancuri, caterincă? pe bune; mersi.
cine îmi dă cele mai bune Comics primeşte un MINI SOULBREAKER!
Cine poate să-mi dea şi mie nişte expresii gen: "Mâncaţiaş nasu:)) Cel care dă cele mai bune expresii primeste funditză
Ce va iese daca spuneti de mai multe ori cuvintele:lapu, dapiz, tapu, ricapasa?
Care stie niste replici mai faine din robotzi?
Salutare, azi m-am uitat la primele filme Harry Potter, si au fost cateva momente emotionante, care m-au emotionat. maine imi cumpar si cartile, sunt la fel de emotionante? adica sunt mai placute cartile...? (mai mult)
Dati-mi userele celor mai comici adica cei ce fac desene funny pls de ex craker sau cum il cheama pls spuneti-mi si numele corect al userului de l-am spus
Bună, am şi eu nevoie de puţin ajutor. http://www.220.ro/desene-animate/FAMILY-GUY-Bird-Is-The-Word/HZ9y3tVRjB/ Am văzut fix aceaşi chestie inntr'un videoclip însă pe youtube, acum nu mai pot...? (mai mult)
stiti vreo melodie din australia care sa sune asa mai la sat...de ex era o melodie pe youtube era cu imagini erau niste oameni langa uluri.
Buna ^^ cum se numeste siteul de pe care scoti muzica de pe net in pc ca apoi sa o bagi pe tel? parca zippy dar am intrat si aparea alt ceva. imi puteti da un linck?:x
Maine profii au organizat petrecere de Hallowen la scoala. Ce sa port ca nu am costum? Vreau sa ma imbrac cu ce am la indemana. Ajutor va rog!
Care raspunde corect, funda : 1. O broasca fara carapace este fara locuinta sau dezbracata?… 2. Unde gasesti un caine fara picioare? 3. Unde au femeile parul negru si cret? 4. Ce intra de...? (mai mult)
Cate kcal se ard pe un kilometru alergat?
Ce inseamna trolling o persoana troll? si ce inseamna caterinca?
Buna! As vrea si eu niste statusuri mai sofisticate cu semne. Fundita celui cu cele mai multe.
Ce jocuri de helloween stiti? eu si cu prietena mea vrem sa sarbatorim halloweenul impreuna si sa ne distram deci va rog ajutor!
Concurs.Cine zice ce-a mai amuzantachestie(poveste, melodie gluma)gastiga de la mine o fundita
Buna TPU vreau niste bancuri noi pentru ca am o prietena tare competitiva si eu fiind ce mai comic sau cam terminat bancurile si vreau sa ii dau pe totzii pe spate cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
Niste informtii despre vampiri, please? Lyncuri, zvonuri, orice stiti interesant despre ei in afara de chestiile comune cum ar fi ac sug sange si se transforma in lilieci si alte din astea... Ceva interesant Cel? (mai mult)
Animalele rad? Se gadila? Dar insectele?
ce melodii de cowboy stiti? sa-mi dati si mie da cu linc dau funda +vot la care imi place
Incepeti cu criticile http://www.2shared.com/photo/tfyH_9HF/COMIC.html.
Daca nici acum nu arata ca o fata, ma impusc! http://i.imgur.com/jZmSI.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!