Salut un anime genul another (mister, actiune)?
Vreau sa imi spuneti niste animeuri HD asemanatoare cu D'Gray Man, va rog. Personajul principal sa fie baiat dragut /hot si sa fie actiune in el. Daca vreti puteti sa imi mai spuneti si niste...? (mai mult)
Puteti sa- mi dati o alta dimensiune(nu ma refer la MB, ci la rezolutie, de ex. 1000x800) a acestei poze? Am cautat dar nu am gasit nimic... Https://s- media- cache-...? (mai mult)
Can apare sezon 3 din owari no seraph?
Am vazut anime-ul Blood C si filmul Blood C-Last Dark. Intrebarea mea este...mai exista o continuare?
Am o mica problema, nu am laptop sau PC, iar ei bine telefonul nu e chiar asa performant. Ideea e ca am ramas in urma cu anime- ul boruto ( sunt la ep. 12), imi dati link pe Youtube unde pot sa vad ...? (mai mult)
Aveti vreun webcomic de recomandat?
recent mi- am amintit de un desen (anime) la care ma uitam cand eram mic si nu imi pot aminti prea multe din el. Ce imi amintesc e ca erau un fel de pietre magice care au fost imprastiate pe...? (mai mult)
Stiti de unde pot face rost de o carte cu benzi desenate cu Garfield, pe vreun site, sau la o librarid din Resita?
Hei TPU cine stie cand apare dragon ball absolone ep 2 in romana.
Sunt 3 desene pe care nu mi le mai aduc aminte si vreau sa va intreb daca stiti voi care sunt dupa descrieri. 1)Era unul cu dinozauri pe minimax gen era lumea moderna conectata printr- un portal cu ...? (mai mult)
Salutare, cine își poate aminti de niște desene animate..erau difuzate pe Animax cred ca acum vreo 8 ani le- am văzut ultima data ..era o familie ciudata iar fiul lor vorbea cu un bătrân (bunicul...? (mai mult)
Salut, acum multi ani cand eram mai mic, am vazut pe Fox Kids un Desen cu 3 Porci, care parca erau Frati sau Prieteni, si era dublat in Romana si parca unul din cei trei porci era dublat de Andrei ...? (mai mult)
Ajutor va rog e urgent puteți sa îmi spuneți după mica ăsta descriere cum se numește animeul și poate o poza dau funda personajul principal e un băiețel care e trimis de mama lui prin posta la...? (mai mult)
Stiti anime-uri in care protagonistii au puteri in ochii lor? Gen cum era in naruto sharingan, sau un code geass geassul din ochi
Stie cineva cand apare Fairy Tail DRAGON CRY rosub? Multumesc anticipat, dau funda.
Hello! Stiti un server de Metin2 bun? De preferat sa nu aiba switchbot implementat, sa fie mai greu de bagat bonusuri si sa aiba multe costume. Mersi anticipat!
Era un desen cu o randunica lovită și a fost îngrijită de o familie apoi ea s-a facut bine si le-a adus niște semințe
Era un desen cu o randunica care era lovită și a îngrijito o familie si dupa ce s-a facut bine le-a dat câteva semințe sa le puna i pământ drept de mulțumire. Stie cineva cum se numea desen
Știți dacă mai are sezonul 2 de la kaichou wa maid-sama?
Cand apare sezonul 4 din HighSchool DxD(daca va aparea)?
Fanii naruto stiti cumva daca jiraiya este inca in viata? Stiu suna penibil ce spun dupa episodul ala in care nagato il omoara pe jiraiya si corpul lui se scufunda in mare si se vede clar ca a...? (mai mult)
Salut, vreau si eu o lista cu animeuri in care personajele au puteri, cu magie, cu din astea... Sa imi da-ti multe deoarece pe majoritatea cred ca le-am vazut. Multumesc!
Salut, ce anime imi recomandati? As vrea ceva cu super- puteri gen toriko/one piece/naruto/bleach...adica sa fie acea evolutie a puterii personajelor si luptele acelea care te tin fu sufletul la gura....? (mai mult)
Puteti sa- mi spuneti, va rog niste animeuri HD cu protagonistul baiat pentru ca m- am cam saturat de fete... daca se poate sa fie amuzant si roamntic, dar nu neaparat si niste animeuri cu ...? (mai mult)
Unde pot vedea Koe no Katachi sub in eng sau romana?
cum se numeste la un anime ati vazut ca la jumatea episodului (gen one piece ) arata un fel de promo si vreau sa stiu cum i zice?
Era un episod din "Casa Foster" in care Bloo fura masina lui Frankie si se plimba prin tot orasul impreuna cu Mac. Cum se numea si pe ce site pot vedeea episodul?
As vrea sa stiu daca in moldova exista magazine de anime si unde se afla
Hey am o intrebare pentru voi Cand apare filmul,, fairy tail dragon cry"?
As vrea si eu 10-20 animeuri:harem,roamnce,supranatural, intre anii 2017-2012! Multumesc!
Buna TPU cei care sunteti fani Naruto vreau sa va intreb care sunt parintii lui Shisui Uchiha.Stiu tatal, Kagami care Shisui ca zic ca e mai puternic ca el, dar mama lui a murit tot in razboiul ninja?...? (mai mult)
Vreau sa creez un serial animat gen Rick si Morty dar nu stiu de unde sa incep! Imi puteti da o sugestie? Sau o poveste de inceput?!
Mai intreb o data. Sala schimba aspectul fetei?
Https://postimg.org/image/qlu8b63t7/ Personajul din imagine este un caracter din anime? Daca da, cum se numeste anime-ul? Dar caracterul?
Salut fani anime! vreau anime de dragoste gen kaichou wa maid sama, special a(vazute) funda :)))
Canalul din întreaga lume ce provine din Japonia este Animax însă după cum am analizat situația, e de rău NU NUMAI PENTRU ACEST CANAL dar ȘI PENTRU TOATE ANIME- URILE ONLINE! De pe data de 01.04....? (mai mult)
Stie cineva cand apare One Puch Man sezonul 2? Va multumesc.
Hei. Puteti sa imi dati niste anime-uri gen romantice, dar sa nu fie cu copii de generala, cu mai mult de un sezon si cu drama
Hei. Ştie cineva unde pot găsi Oushitsu Kyoushi haine ro sub? Funda.
Caut de zori episodul 10 din seria de animeuri yu yu hakusho. Am scototcit toate site-urile posibile dar fara nici un rost... Aveti vreo idee unde l-as putea gasi?
Ma puteti ajuta cu imaginile originale din tatuaj? Multumesc
Salutare tuturor! Caut pe cineva care mă poate ajuta cu un proiect de desene animate. Practic eu caut dublări în română şi sincronizez desene animate "clasice" de pe Cartoon Network (de prin anii...? (mai mult)
Buna tuturor. Am venit cu o intrebare. Caut un anime cu actiune, suspans, cu sau fara chestii paranormale, romantic, si as prefera sa aiba 24de ep, sau mai mult Ca de exemplu, sa fie ceva gen: SAO,...? (mai mult)
Vreau sa vad animeul Bakemonogatari dar stiu care mai multe sezoane si specialuri si nu le stiu ordinea Ma puteti ajuta? Dau funda
Va rog imi puteti spune unde gasesc episoadele by boruto: naruto next generations ( de la 15, 16,17,18...)
Ajutați mă. Vreau și eu o poza cu marinette când plânge. Va rog mult.
Când eram mic am văzut un animeu pe Animax cu unul care a primit o casca, un fel de casca de motor și ii dădea puteri. Avea un motor și o sabie din lemn din câte îmi aduc amint. Mai știe cineva...? (mai mult)
Sal TPU, cine e fan anime? si cunoaste personajul, imi poate spune si mie animeul? link poza https://ibb.co/cN222v https://ibb.co/cN222v https://ibb.co/cN222v
As dori cateva, cam vreo 20 animeuri ecchi, harem si putin supranatural sau super puteri si scoala(nu neaparat). Fast! Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!