Sakut TPU. Vreau si eu niste anime de dragoste cu baieti frumosi, dar rai! Gen: Sukite i na eu, diabolik lovers, vampire kingh, mai era unu cu waich- sama. Ca sa intelegeti mai bine, baiatul...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara online/fata in fata, vechile jucarii bayblade?
era un ep in tinerii titani cand terra ii tradase si totul era distrus, stie cineva care era episodul?:) FUNDA
Dacă superman era aşa de deştept, de ce poartă chiloţii peste pantaloni?
Demult pe Minimax se difuza un desene animat unde invata copii codul rutier. Era cu niste animalute parca, un caine. Stiti cumva cum se numea?
Cand va aparea urmatorul film spider-man?
Cine stie animeuri cu basketball interesante?
Imi puteti spune si mie numele unui desen? Era vorba despre doua pisici siameze surori prima era Aymi, sora cea buna si era de culoare maro si alb iar cealalta era neagra cu alb si era sora...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog numele unui desen animat? Era difuzat mai demult pe tv nu stiu cum se numeste. Era vorba despre doua pisici siameze surori prima era maro cu alb si o chema Aymi era sora...? (mai mult)
Cand va aparea sezonul 2 pe ce data si in ce luna cu motan noir si buburuza?
Cand va aparea Miraculos Buburuza si Motan Noir sezonul 2 pe ce data si in ce luna?
Mai tine cineva minte de vechiul desen Chris Colorado? Pacat ca nu s-a mai facut un al doilea sezon. Dar oricum, ma bucur ca macar Samurai Jack are "oarecum" un final.
Ma intereseaza și pe mine CAR-ul. Și as vrea sa știu despre ce suma lunara este vorba sa dau lunar. Multumesc
Unde pot gasi toate episoadele din Ben 10 si echipa extraterestra?
Https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/76/dd/d9/76ddd94527d18c79b10a1d67effa42d5.jpg Din ce manga este imaginea?
Zâna Maselutei mi-a furat o ureche și jumătate de ochi. Ce sa fac că sa îmi fure și un sfert din jumătatea piciorului stâng lângă genunchi?
Cand apare filmu Dragon Cry din Fairy Tail, am vazut ca a aparut in alta limba, dar in romana cand o sa apara?:(
Imi puteti trimite un link cu o poza? In acea poza sunt aproape, daca nu chair toate personajele din anime- urile copilariei, ca sa le spun asa. Ele sunt asezate pe langa un dragon verde. Pe capul...? (mai mult)
Se poate gasi melodia (un nume) din Noragami aragoto, cea care se aude in timpul animeului in lupte sau in scenele mai impostante? Ce cu Le le le le le le le l. Nu stiu cum sa explic, dar sper sa inteleaga...? (mai mult)
Când începe Avatar:Legenda lui Aang pe nickelodeon?
Era un film animat pe minimax cu o ratusca care nu reuseste sa migreze si ramane peste iarna, se imprieteneste cu un bursuc, mai e si un dans ciudat cred ca irlandez. Stie cineva despre ce...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de noul anime boruto.La inceputul serialului boruto se lupta cu un personaj kawaki si spune ca el(kawaki) il va trimite pe boruto unde l- a trimis si pe al 7- lea (adica...? (mai mult)
De ce s-a inchis Cartoonito de pe Boomerang?
Bună tup vreau să fac niște meditați de pictură și limbi străine e târziu dacă am 20 de ani? Și dacă cunoșteti pe cineva care mă poațe medita la pictura din orasul Slobozia ialomita Vă rog...? (mai mult)
Asta se numeste tot forma chibi? http://imgur.com/r16xEf7
Ce parere aveti despre sistemul Myria Vision 13? In cate fps-uri imi tine cs:go? Are i5-4602p si nVIDIA geforce GTX 750Ti
Anime-ul "Kuroko no basket" are și un film numit "Kuroko no Basket: Last Game" știe cineva varianta cu traducere în romana sau măcar când apare acea varianta în limba romana?
Buna TPU Stie cineva o aplicatie de creat desene animate de pe Magazin Play?
Erau cam acum 10 ani niste desene, pe minimax cred, cu niste biologi marini si pe vasul unde lucrau mai luau si cate 2 copii. Stiu ca personajul principal a existat si in viata reala si era profesor....? (mai mult)
Hiii, am si eu nevoie de putin ajutor, mai demult am vazut un anime, povestea acestuia era ceva de genul unii oameni puteau sa isi reaminteasca vietile anterioare, iar pentru acei oameni s- au format...? (mai mult)
Pe ce site pot vedea și eu anime-ul Chihayafuru întreg?
Sall TPU, puteti sa imi recomandati si mei anime- uri gen Tokio ghoul, SAO online, danmachi, etc....anime in care personaju principal este destul de tare si de preferat sa aiba mai multe episoade nu doar...? (mai mult)
Ce este un ONA?
Stie cineva daca este si sezonul 2 Earl and fairy?
Cine a vazut anime-ul Bonjour♪ Koiaji Pâtisserie? Vreau sa stiu daca v-a placut si daca mi-l recomandati sa il vizionez
Stie cineva unde as putea sa vad ultimele 2 episoade din Strike The Blood Season II, care este de fapt un OVA? Imi puteti da un link sau ceva va rog? Multumesc anticipat!
Nu imi pot vizita prietenul pe Minecraft, ce sa fac?
Hey! Vreau sa ma uit la 5 centimeters pe second. Pe MAL scrie ca sunt 3 parti dar cand caut gasesc doar una. Cate ore tine in total filmul?
Recomandari de anime- uri gen : Noragami, AOT, Tokyo Ghoul, Guilty Crown, Akatsuki no Yona, Death Note, Death Parade etc etc. Gen supranaturale, cu (.) comedie si actiune. Dau funda, ma plictisesc...? (mai mult)
Hehe, e doar o intrebare din curiozitate, dar, care sunt personajele voastre favorite din AOT? Ale mele sunt Berth, Marco * RIP*, Jean * HORSEE *, Erwin *RIP*, Levi * 160
(Manga)Pentru cei ce stiu seria Dragon Ball imi zice cineva ordinea povestii sezoeanelor am inteles ca Super e povestea dinainte de GT
Unde pot gasi un site in limba romana pentru benzi desenate Marvel,DC Comics gratis, gen sa le vad online si optional, sa le pot downloada. Dau *funda*
Este cineva caruia ii plac manga yaoi si stie (vrea) sa traduca? Daca da, sa lase un mesaj mai jos...
Am nevoie de câteva poze cu două mâini de îndrăgostiţi într-un spital. Cine mă poate ajuta? Îmi poate trimite şi site-ul. Mulţumesc!
imi puteti da un site cu episoadele Generator Rex dublate in romana?
Era demult un desen animat pe Boomerang, cu un câine care făcea arte marţiale și mergea cu o mașină. Parcă avea și un partener, tot câine. Știe cineva cum se numește desenul animat?
Heyyy sunt un mare fan ANIME și am văzut 23 de anime cu 2- 3 sezoane chiar 4 Și aș vrea sămi dați niște anime gen : Hacuoki, Kamisama Hajimemashita, Nana, Brothers Conflict, Kamigami no asobi,...? (mai mult)
De curand am ajuns la episodul 5 sezonul 2 din Anime- ul Attack on Titan, si as vrea neaparat sa citesc si Mangaua, dar chiar nu stiu de unde sa incep.Mi- ati putea da un link ceva catre un site...? (mai mult)
Hai salut fratilor. Mi am amintit recent de un desen vechi ..era difuzat acum 9, 10 ani... ceva echipaj s- a prabusit intr- o jungla si nu stiau cum sa se mai intoarca iar acolo oamenii nu aveau pic...? (mai mult)
Hei TPU, imi puteti spune toate anime-urile pe care le-ati vizionat? Va rog chiar nu mai stiu ce anime-uri pot vedea
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?