Hei....cine stie daca a aparut sezonul 3 din vampire knight?
Voi ce credeti ca este ochiul ăla lui Boruto eu cred ca este ceva Tensengan sau ceva de genu...voi ce credeti ca este?
Imi place sa desenez in timpul liber mai ales personaje din anime. Am vazut multe persoane cu un fel de carioci cu care poti desena mult mai usor. Cu ele schimbi nuanta culorii cu cat adaugi mai multe ...? (mai mult)
Stie cineva un desen cu o chestie numită billah care era cu o grădină zoo. Și apoi niște ființe cu nas erau acolo.
Heii...cine imi poate spune cateva animeuri asemanatoare cu uraboku?
Uraboku are si sezonul 2?
Puteti sa scriti toate animeurile care v-au placut. si topul lor
am si eu o intrebare, poate sa imi dea si mie cineva schita la acest tatuaj ( https://www.pinterest.com/pin/420523683936031660/ ) eu am cautat peste tot si nu o gasesc. va multumesc;) :* (Y)
Am mancat cirese cu viermi mor?
Ce parere aveti de desenul asta nimat cu astia https://www.youtube.com/watch?v=P6fas0rGMcY. Spuneti despre ce este chestia. (rasplata)
Hei stie cineva cum se numea desenul acela animat cu fata aceia spioana si prietenu iei care avea o cartita chelioasa in buzunar va rog ajutati-ma
Unde pot sa vad Assasination Classroom Meeting Time si Assasination Classroom The Movie:365 Days?
Deci in animeul Yuri on Ice a fost confirmat sarutul, Yuri si Viktor sunt logoditi, fericire, totul frumos! Dar vorbeam despre Yuri on Ice cu o prietena, iar ea a zis ca ei nu erau logoditi, acele...? (mai mult)
Salut. Cei care se uita la naruto, stie cineva cum se numeste melodia din episodul 134 aceea cand sasuke se plimba prin padure si se gandeste la trecutul lui si naruto pierde.Va implor o caut de ceva...? (mai mult)
Hei va rog sa ma ajutati! Unde pot gasi toata colectia de reviste WITCH? Vreau sa le cumpar pe toate. Stie cineva cate reviste sunt? (Adica totatalul lor)
Heii.....cine imi poate spune cateva animeuri yaoi subtitrate in romana?
Unde pot gasi sezonul 4 din junjou romantica?
Ce anime romantice stiti? Aproape m-am uitat la toate
Am multe memorii de imagini si cântecele din copilărie dar una care nu mi- a ieșit din cap a fost un cântecel de la un desen animat pe care îl vedeam. Mergea cam ceva ca "toată lumea, cine...? (mai mult)
Imi e tare dor de desenele de pe cartoonito... Stiu ca erau doua interesante ca Banane in pijamale dar nu il mai stiu pe celalat... va rog imi spuneti? Am cautat peste tot dar nu gasesc.
Salut.Recent m-am uitat la un Anime pe nume Nisekoi si mi-a placut enorm. Știe cineva daca în viitorul apropiat o să apară sezonul 3?
Va rog! Aplicatie de desenat profesional pe telefon...de pe google play daca se poate!
Cum il cheama pe maxinfinite? ziceti-mi
Salut tpu.Am un costum de akatsuki din naruto dar daca merg pe strada cred ca o sa se sperie oamenii.Sa merg cu el pe strada?
Hei TPU as vrea sa intreb daca are careva un link de la FMA OVA Reflection? Multumesc.
Stie cineva cum se termina anime- ul Hotarubi no Mori? Am vazut ca in final Gin dispare atins de un copil, dar as vrea sa stiu daca acela este finaulu sau Gin revine. (Chiar nu stiu unde as putea...? (mai mult)
A fost un desen pe tvr 1 cu niste pisici din china sau asa ceva. Cine stie numele sa-mi spuna va arog.
Hey, unde pot gasi toate episoadele din Keijo! cu subtitrare in romana, ca pe animeg sunt doar 6 episoade si e suspendat, sugerati-mi un site unde pot gasi toate episoadele, dau funda.
Un anime, va rog! De preferabil action/romance. Mor pana apare sezonul 2 de la Akatsuki no Yona...
Nu am gasit nimic despre asta. Ma gandeam ca e un OVA dar pe MAL nu scrie nimic. https://www.youtube.com/watch?v=AmiqTukpk00
Am o intrebare legata de seria Naruto, legat de sotii Sakura si Sasuke si fica lor Sarada de ce oare e ceva putred la mijloc ca Sakura a mai avut un al doilea copil deoarece Sarada s- a nascut...? (mai mult)
Pe 20 mai a fost Otaku.RO Tour in Bucuresti,si mai trebuie sa aiba loc si in alte orase(Brasov,Arad,Timisoara).Dar la celelalte orase nu stiu data, stie cineva?
Caut niste animeuri gen one punch man mob psyho 100 si boku no hero incep sa-mi placa animeurile cu super eroi si comice nu stiu daca aveti idei
DAU FUNDA! Unde pot gasi ei eu whasi tape in Bucuresti in afara de Jumbo. Pls repede!
Stie cineva cand va aparea Diabolik Lovers lost eden? Ca pe YouTube au aparut videoclipuri cu ce se va intampla, si ma intrebam cand vor aparea episoadele intregi. Dau funda
Salutare TPU, as vrea si eu câteva anime-uri sau manga cu genurile romance harem sau ecchi. Mulțumesc :3
As vrea sa stiu daca o sa mai apara episoade din Yu Yu Hakusho sau episodul 112 a fost chiar ultimul
Cine se uita la W.I.T.C.H. cand era pe Jetix? Voiam sa il revad si l- am cautat pe net, dar nu gasesc decat sezonul 2 dublat in romana. Stiti cumva daca la noi in Romania au difuzat numai sezonul 2 (ceea...? (mai mult)
Stiti niste animeuri stilu one punch man dar mai lungi
Știați că a apărut al doilea sezon din Ao no Exorcist?
Cine stie un site unde sa gasesc lista cu actori vocali din desenele copilariei adica 1990- 2006 desene gen Omul Paianjen, X- men, curaj cainele cel fricos Scooby Doo etc. Am intrat de ex pe cinemagia...? (mai mult)
Legat de o manga numita Last Game, pe MAL arata ca sunt 66 de capitole, iar eu am gasit doar 56, si dupa ce am terminat capitolul 56, nu spunea ca mai urmeaza capitolul 57, iar manga aceea...? (mai mult)
Unde pot vedea anime-ul Shugo Chara in romana? Dau funda :*
Vreau o manga gen harem, ecchi si romance. Pe scurt sa fie dragoste intre baiat si fata. Gen Tadashikunai Renai no Susume Sau mai putin :) Dau funda :3
Orion din Amnesia e fata sau baiat?
Am urmărit animeul Hana Yori Dango şi aş dori să ştiu dacă exită şi un sezon 2?
Era acum mult timp, 5- 6 ani probabil pe cartoon network un desene cu niste extraterestii verzi, un fel de film mai mult ( nu era animatie desenata ) nu mai imi aduc aminte mai nimic din acel desene-...? (mai mult)
Hotarubi no Mori e are vreo legatura cu Gugure! Kokkuri-san?
asta este o intrebare pentru urmaritorii de anime uri. Cand eram mic era un anime cu 1 baiat si cu niste prieteni de al lui si unu din ei avea o sabie de foc sau ceva de genu care se facea lunga...? (mai mult)
Știe cineva un site pe care să se afle toate volumele din Yu-Gi-Oh! 5D's manga în română?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!