Va rog imi ziceti si mie niste anime-uri putin hentai! Imi puteti da 7 sau 10? Dar sa aiba ceva actiune,supernatural, scoala,(optional)! Multumesc!
stiti o pagina sau stiti care episoade au Special thanks-uri? in ep 212 apare pe la sfarsit dar sunt mai multe asa ca ma Puteti ajuta? :D
Sall TPU, asta e o intrebare pentru cei ce urmaresc anime! Stie cineva unde pot vedea episoadele din Shingeki no Bahamut atunci cand regele Charioce XVII reuseste sa invinga si demonii si zeii?
Care este numarul ultimei banzi desenate din seria "The walking dead"? Eu am gasit numarul 26, oare asta sa fie? Multumesc.
Salut, am vazut pe Minimax acum mult timp un desen cu un cangur(cred) gri care a ajuns pe o insula intr- un cub de gheata. Era ultimul din specia sa si de aceea era vanat de anumiti oameni. Sper sa stiti...? (mai mult)
Voi de pe ce site-uri va cumparati anime merch?
Am o întrebare întrebătoare. E cineva pe aici care citește sau a citit Homestuck?
Vreau sa deschid un site pentru a traduce manga yaoi. E cineva interesat? Daca da lasati mesaj va rog.
Cum se numeste animeul in care baiatul arata asa: par negru, ochi rosii, privire rece, si intr-o poza poarta o maleta si geaca neagra. E adolescent. Pls dau funda daca rasp e corect.
Salut. Era mai demult pe Animax un anime, cu 3 copii si un panda, iar tema era bazată pe napi si în fiecare episod se duceau la un tip cu care făceau schimb pentru arme...Îmi puteți spune cum se...? (mai mult)
Știe careva unde pot vedea Sword Art Online : Ordinale Scale? Poate să fie și în engleză, nu contează.
Pentru cei care au vizionat Your Name. Cum vi s-a parut si de ce?
Hey..as vrea sa va intreb daca stiti cand vor mai aparea noi episoade din Fairy Tail, caci pauza de un an s-a terminat si vad ca nu s-au mai adaugat deloc epiaode.
Stici ce teme s-au dat la olimpiadele de desen? Maine va fi olimpiada la desen si e prima oara...sunt in clasa 6 si nu stiu la ce sa ma astept
Imi poate spune cineva cand vor aparea noi episoade din animeul Fairy Tail?
Hey lume am început anime-ul SAO, sunt la sezonul întâi, dar vreau să știu din timp va fi și un al 3 lea sezon?
Salut era prin 2005 2006 un desen animat pe Moldova 1 cu un pisoi si stapanul lui batran care povestea in fiecare episod Cate ceva cred ca se numea ceva cu Bob si motanul lui sau CV de genu va roogg
Vreau si eu niste anime gen Tokyo ghoul, sau de dragoste, ori cu muzica(fata sa cante la pian), ori cu patinaj. Si o scurta descriere va rog. Sa spuneti genul!
Am si eu o intrebare legata de anime. Am tot auzit de cuvantul "plot", si am cautat pe net ce inseamna, dar nu am gasit un raspuns care sa ma multumeasca. Imi pluteti explica si mie ce inseamna?...? (mai mult)
Pisicile este camioanie? Ajutatil ba pe tovarasu asta al meu aici cu un ochi de vultur https://youtu.be/PWrstzFrAPM
Stiti vreun site unde as putea cumpara benzi desenate in romana..adica manga si alt site care este in engleza cum vreti voi sa o numiti multumesc
Stiti un anime gen danmachi,fairy tail,blood lad,date a live, hamatora sau magi?
am vazut ca postul Minimax nu mai este pe Tv! Oare de ce? Imi puteti spune? Multumesc
Pe ce site pot gasi masti ca ale lui keed? help plz
Salut Am o intrebare fairy tail fairy tail dragon cry Cand apare?
As vrea si eu cateva poze gen asta https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/48/5e/e9/485ee975f0386d3037c12e36d91e6b61.jpg
Buna ziua am si o carte de benzi desenate dc universe rebirth volume 1s sampler. Cat ar costa una? Nu stiu nimic despre benzi desenate.
Sunt un fan al animeurilor si as vrea sa stiu daca va mai fi un al doilea sezon din,, inu x boku ss "
As vrea si eu niste anime care sa aiba romance, ffantasy, actiune mersii #Rem
As vrea sa stiu cate ceva despre publicarea unei carti de benzi desenate. Se procedeaza ca in cazul unei carti obisnuite adica se trimite manuscrisul? Din punctul meu de vedere nu ar avea logica...? (mai mult)
Salut O sa apara sezonul 2 din Elfen Lied?
Salut Recent am aflat despre niste animatii sud-coreene numite aeni, asemanatoare anime-urilor. Poate cineva sa imi recomande niste aeni series?
am ramas in pana de anime :( credeti ca puteti sa imi spuneti si mie niste anime-uri romantic echii supranatural sau magie?
Voi, fanii Nisekoi, as vrea sa stiu de ce nu se mai fac animeuri cu el.Pentru ca nu imi prea place manga-ul
Salutare lume am si eu o intrebare stie cineva ce s-a intamplat cu siteul bakabt
Dati-mi cateva anime la care sa ma uit si spuneti-mi pe scurt depre ce e vorba in fiecare
Vreau şi o listă de animeuri cu zei de dragoste dacă aveţi?
M.am apucat de Naruto.Sunt la episodul 160, cum va fi mai departe Sasuke se intoarce? Cum e Naruto Shippuden ce se va intampla?
Pe ce site pot vedea avarar aang in romana si fara reclame?
Imi puteti spune niste anime- uri(in jur de 10- 20 daca se poate) care sa aiba actiune, ceva spura natural, scoala, dragoste, putina persivitate(ceva gen High School DxD) Trebuie sa va anunt...? (mai mult)
Era în urmă cu ceva ani un anime pe animal:) dar habar nu am cum se numește, tot ce îmi amintesc e o secventa din el " trage un nene cu un ditamai pistolul și face gaura in luna" aveți idee cum ...? (mai mult)
Salut fanii Naruto am auzit ca.a aparut a treia serie. Prima sr numea Naruto a doua Naruto Schippuden imi spuneti cum se numeste cea dea treia daca exista. Sau un link unde as putea sa o vad
Exista/sau se va face sezonul 2 la Mahou Sensou? Si numai eu nu stiu? Il vazusem de mult asa ca m-am gandit ca poate a aparut sezonul 2! Finalul a lasat un loc mare pentru sezonul 2!
Imi recomandati si mie niste site.uri sau pagini pe Facebook unde sa pot sa citesc manga? Si as mai vrea si nume de manga pe care le.ati cititi( imi plac cele de dragoste), dar sa fie terminate. Nu as...? (mai mult)
Are sau va avea sezon 2 anime-ul Musaigen no Phantom World?
Salutare. Acu un an am gasit un video pe YouTube cu top desene din copilarie ce m- a facut un pic nostalgic, dar in acelasi timp m- a dus intr- un loc fericit. Stie cineva cum as putea sa dau de acel ...? (mai mult)
Buna as vrea si eu niste anime dupa urmatoarea descriere sau ceva similar - sa aibe actiune, suspans, fantastic, romance si ceva legatd e spirite, puteri as vrea sa ma uit la ceva dar nici eu...? (mai mult)
Am terminat anime-ul Bloodivores si nu a avut un final fix..ma lasat mai mult cu ochiii in soare asta ar da de inteles ca ar mai fi un sezon 2. Stie cineva?
Un site unde as putea vedea toata seria Naruto. Daca se poate si Boruto.
As vrea si eu niște anime- URI gen naruto, fairy tail si as vrea sa aibă si faza aia când se enervează sa aibă mai multă putere si d- astea, dar nu neaparat si sa fie si cu puteri.Mersi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!