Salut, de cateva luni am inceput sa citesc. sa citesc sa citesc, as dori un top 10 'Must Read" books.
Nu ma luati de proasta, dar pur si simplu nu am pricepu aceste 2 bancuri: 1. O vaca pastea pe asfalt. Un submarin vine si o loveste. Ce concluzie se poate trage din acest tragic accident? "Sa nu mancam...? (mai mult)
Buna ma numesc sergiu cine imi da si mie un hack de metin2ro? id:pancsergiu dau FUNDA
Ce amuzant lol, http://www.youtube.com/watch?v=fWGVMmPBzOw Nu vreau pareri, e amuzant de tot, asta da entertainment
Care a fost cel mai penibil moment pe care l'ati trait vreodata? In materie de orice.
-) Dati-mi si mie niste bancuri. Asta daca vreti fundita si VOT.
TPU! o fata pe desenatori.ro a desenat 2 desene intr-un.Si a desenat o blasam super frumoasa si alta urata! Ce fac.modifica, pun o imagine si se face singura, ce fac? Nare cum sa deseneze de maus...? (mai mult)
Preferati una mare sau una mica? cel mai penal raspuns primeste funda
Care este primul cuvant care iti vine in minte?
Cine stie bancuri din alea care te pisi pe tine de ras? Am nevoie pentru oracol.
As dori ca eu si prietenii mei sa facem o parodie dupa niste filme celebre. Ce filme credeti ca ar fi o alegere buna? Sa fie cel putin 3 va rog, pentru ca avem o vara intreaga la dispozitie. funda...? (mai mult)
Dau funda pentru cel mai "penal" banc :D
Buna:). Ma poate lamuri si pe mine cineva? 1. Ce inseamna omfg? 2. Ce inseamna "hai sictir"? Cine e mai luminat sa ma scoata si pe mine din ceata?
Dau funda pentru cel mai comic banc;)
Care sunteti emo?
Cine sunt primii 10 utilizatori si cu ce punctaj?
Cum pot sa slabesc? cel mai comic raspuns funda :)
Ce faceti acum? Funda celui mai comic raspuns.
Cine recunoaste ca-i prost ia fundita:)) sa specifice cai cel mai mare prost=))
Ce carti cu vampiri mai stiti gen seria Twilight Saga? Fundita la cele care-mi plac.
Care spune cel mai haios banc dau funda:)):)):)):))) faceti-ma sa rad
Vreau sa aud bancuri bune:)) :X:X Cel mai bun banc primeste funda:X
Dc nu mi se vede avataru?
Cine imi spune cel mai amuzant banc primeste funda!:D
Vreau si eu un link pentru piratii din caraibe 4 subtirare in romana.
Aveti senzatia uneori ca numa voi radeti la propriile voastre glume?:))
Vreau si eu niste bancuri faine. Dar cate unu iar daca aveti mai multe lasati mai multe raspunsuri. Funda cel mai amuzant :D.
Sa ne amuzam un pic. Cine trimite cele mai multe si amuzante bancuri primeste funda.Cand se ajung la 15 raspunsuri dau funda la cel mai bun si voturi la restul.
Cat face 2+2 cel mai penal raspuns primeste funda :)
Uite ce se intampla cand pui intrebarea nepotrivita la momentul nepotrivithttp://i.imgur.com/BVv7Q.jpg P.S.curand o sa fac partea a 3 pentru al doilea comic al meu;)
TPU! Care este adevarat?! Sakura e cu Sasuke sau Naruto cu Sakura? Am vazut pe YouTube sarutandu-se si cu Sasuke si cu Sakura, Care-i adevaru'? FUNDA, FUNDA, FUNDA!
Ce bancuri stiti? zic eu primul 1)i:Care e deosebirea dintre un politist si o tava cu rahat? R:Tava 2)Care e dif dint-un rrom si o cioara? R:cioara zboara 3)Cand faci sex cu o politista ce se intampla? R:Iti...? (mai mult)
Salut.Imi puteti da si mie dialogul dintre MO, F. O. C. A si ghicitoarea din episodul 23 Destin?
Cn imi da si mie replicile de la Robotzi ep 22?
Chuck Norris s-a nascut intr-o cabana construita de el. Voii ce credeti e adevarat?:))))
E muzica ascultati?
Mai e mult pana departe?
CAre imi zice si mice niste replici bune bune de agatat fete mai de 12 13 ani ii dau funda si vot
Cine imi zice niste solutii de crescut parul pleas :(( Rasp=Fundita+Vot
Povestea asta am auzit-o de la un prieten.Nu stiu cat este de adevarata. Se facea ca intr-o zi Mihai, un elev rebel mergea spre casa.Pentru a se da mare in fata prietenilor sai, cumpara o papusa din...? (mai mult)
Hei TPU...am si o mica "problema"... a venit un coleg din spania si eu cu prietenii mei i-am facut o petrecere surpriza si am scris pe o coala dublex bun venit! dar ce sa mai pun pe langa scrisul asta?? (mai mult)
Buna http://www.youtube.com/watch?v=n7bnRoSQZu4& feature=related versurile cum se pronunta in romana? A la nanita nana, nanita nana, nanita ella Mi nińa tiene sueńo bendito sea, bendito sea A la...? (mai mult)
Am vazut undeva ca stangacii traiesc in medie mai putin cu 9 ani decat dreptacii, si eu sunt stangaci la picior si dreptaci la mana si nu prea stiu ce sa cred, e vreun stangaci speriat de chestia asta?...? (mai mult)
Cine are Call of duty 4? Cine zice primul eu primeste funda!
De unde se cumpara Necronomicon in Bucuresti?
! Cn imi zice ceva bancuri si melodii amuzante rauuuu!**Funda**
Salutari. As vrea sa aflu ce parere aveti de primul meu comic. http://s3.amazonaws.com/pizap_gallery/070111/medium/pizap.com10.71884997654706241309546369703.jpg
cum sa descarc videoclipuri de pe youtube plz sa raspundeti bye.
Cei care sunt fani naruto intrati pe http://kilari98.sunphoto.ro si spuneti-mi ce credeti.;-)
Woww! ce tare ca am gasit cel mai tare.si super tare produs! va recomand Oriflame cel mai ieftin. parfum Outpspoken cu doar 5o de lei:X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!