Ce statusurii stitiii? :o3 Dau funda! :*
Este cineva de la scoala 88, , mihai viteazul" din Bucuresti? daca da, atunci uite un video ff tare. Cine il cunoaste pe Vacarelu Mihael isi va da seama de ce mi se pare asa. dati la minutul 2:14 (ca...? (mai mult)
Cea mai originala intrebare: cat fac 19677 + 9635612? :3 primul raspuns corect funda!
Care e codul pe http://vreaublog.com/tests/cine-si-ce-ai-fost-in-viata-anterioara?user_id=6, funda
Dc doare atat durerea?:-|Ma doare ca m ati tradat toti!
Http://www.trilulilu.ro/Georgeboss99/d4211464265da8.Eu si prietenii mei am creat un film numit Parodie Scary Movie! Un episod nou in fiecare joi de la orele 9 in sus! Episodul acesta se numeste Telefonul! ...? (mai mult)
Cum sa raspund la telefon in moduri amuzante Gen : latra, scuipa, plictiseste-ma etc. Dau funda :)!
Vreau niste bancuri de minim 10randuri cu un server de sa-mp After-school. Daca va poate ajuta cu ceva owneru se numeste Emanuelll...nu stiu orice...macar cei care joaca p server asta:D
Vreau cele mai tari bancuri ever.[fuunda] ASTEPT cel mai talentat glumet
Este ciobanesc german cainele din imagine sau daca nu ce rasa este? Imaginea este pe linkul de facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=100002494337915
Imi spuneti si mie niste glume haioase? Da? Bine, spuneti-mi!
Http://www.youtube.com/watch?v=mX0XTycvuOA este un video facut de me si niste amici, pentru un concurs. ( pan la urma l-am facut, dar nu l-am mai trimis ca a fost prea tarziu) voi decideti daca e amuzant...? (mai mult)
Astazi m-am uitat la South Park si era statuia Maici Domnului, iar cand trecea un preot a vazut ca a inceput sa curga sange din fund. La sfarsit a venit Papa si a zis ca nu curge din fund ci din...? (mai mult)
Ma uitam prin raspunsuri cand ce sa vad o gluma (raspuns amuzant =)) ) "se scrie CoMyYyS-aCacatInOrtograme " "Chestia aia căreia îi zici tu furnică, seamănă cu un c***t." Link la intrebarea accea:...? (mai mult)
Daca vaca face "muu", ursu "mor, mor" tu cum faci? :))
Heii>.< haideti sa spunem bancuri:x sa ne amuzam cu totii. fara siteuri:D
Http://cocalari.com/2011/05/video-chat/ Pe mine m-a bufnit rasul, mai aveam un pic si faceam pipi
Cine imi spune ce ingroapa pisica al lui sa fie +FUNDA:)))))
Ce este asa de important astazi (15 iunie)? Sunteti genii daca raspundeti bine!
Muştele se băşesc? :-?
Hi! pentru cei care se uita la wrestling, as vrea sa stiu si eu dc s'au certat lay-cool in asa hal incat au ajuns sa se bata intre ele si infranta sa paraseasca wwe. ul? as dori si video va roog mult fundita...? (mai mult)
Buna imi puteti zice niste bancuri
Ce intamplare importanta a avut loc pe data de 25.12.1989? Aveti grija, nu e Craciunul, si nu este intrebarea lui Anduuu de mai devreme, pentru. ca eu am alta data! Aveti grija mare si informati-va!...? (mai mult)
Am basu la pc prea puternic, cum sa l reglez?
Becalisme: - Gigi Becali nu face flotări, le cumpără gata făcute. - Dacă tu ai 1 leu şi Gigi Becali are 1 leu, atunci Gigi Becali are mai mulţi bani decât tine. - Gigi Becali nu o să ajungă...? (mai mult)
Cum se face un print screen?
Vreau niste poze haioase tare va rog mersi
Cine-mi da si mie glume tarii (tari de tot :))). Da serioase. mersi
Dude=D care vrea capsuni?:3
GHICITOARE:Doi oameni merg pe varful unei prapastii si anume o persoana mica si o persoana mare.Persoana mica e fiul omului mare dar omul mare nu e tatal persoanei mici.Cine este persoana mare?
Unde gasesc dans super cool pe melodia Flo Rida - In The Ayer featuring? funda
Exista vampiri? De cand m-am uitat la twilight si blade ma intreb tot timpul daca exista... Ar fi chiar tare...
Băăăăăăăi...Care înoată în ciorba mea?:|
GHICITOARE: Am 400 de picioare si totusi NU pot sta in picioare.Am un gat lung si totusi nu am cap. Ce sunt? Fara raspunsuri de genu:Handicapat etc FUNDA A PRIMU CARE ZICE BN
Ce parere aveti de persoanele care se spala? eu cred ca nu s normale la cap)
Sper sa va placa si voua primul meu comic...http://i.imgur.com/BseDY.png
Daca nu ai fi tu, cine ai vrea sa fii? funda pentru al 10-lea raspuns.
Va dau funda daca imi spuneti si mie ce a fost in 25.12.1889?
Stie cineva un program de pus muzica peste videoclipuri adica asa ca in linkul asta:http://www.youtube.com/watch?v=4tueQjtFn3M.Daca stie cineva imi poate da un program si sa imi spuna cum se foloseste?...? (mai mult)
Ce varsta tiai da daca nu ai stii cati ani ai?
Salut.Sunt nou la Comics(de acum inainte voi sta aici). Cati dintre voi il urati pe JB si cati dintre voi il placeti? :)
spuneti-mi si mie melodii noi hip hop;)) lansate luna asta :* grasu xxl, guess who, tranda si altii;))
Dau funda si vot pentru cel ce imi raspunde aici : Cum fac sa bag pe cineva in sperieti, sa fac efecte speciale si farse horror pe cineva si efecte doar cu lucruri comune care 90% din oameni...? (mai mult)
DC sunt un i oameni prosti?
Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu si interiorul tubului?
Ce produse sunt super bune pentru cosuri? ce imi recomandati?
Primesti bani inapoi daca taxiul merge cu spatele?
O blonda vrea sa afle cum a aparut sindromul vacii nebune. Se duce si da de un taran. Blonda: - Bai tarane, cum a aparut sindromul vacii nebune? Taranu: - Iti dau un indiciu: taurul reguleaza vaca...? (mai mult)
Cine zice cel mai amuzant banc cu blonde ia funda
Mi-am spatr 3 dinti din fata ...cat ma costa pls raspuns repede ca dau funda la primul rasp
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!