ma uit de ceva vreme la Liga dreptati(Justice League) desenele alea mai vechi de prin 2005 am terminat si ultimu sezon find 5 doresc sa stiu daca exista si sezonul 6 si cum il pot gasi.
Va rog spuneti-mi niste anime-uri gen Mahouka Koukou no Rettousei! Cu actiune, scola(50%),superputeri...
Ma uit la katekyo hitman reborn, is la ep 7 si vreau sa stiu pe la ce ep incepe antrenamentu' calumea si actiunea?
Care este numele vostru favorit? Intentionez sa creez niste personaje ale caror nume vreau sa fie interesante si cat de cat originale. (fara nume cunoscute gen Superman, Spiderman etc.)
am si eu o intrebare, cate sezoane are Liga dreptati(Justice League) is deseene mai vechii din 2005 am terminat sezonul 5 si vreau sa stiu daca exista si sezonul 6 si ma puteti ajuta sa- l...? (mai mult)
Unde pot găsi sezonul 3 și 4 din steven universe dublat sau sibtritat în romana? Dau funda
Cand apare episod nou din Kokkuri-san **anime** Dau funda
Ce tip de dere este Misaki din Kaichou wa maid-sama?(Ex:tsundere,yandere,dandere, kuudere)
Salut, am o intrebare pentru fanii Bleach, cine este Neliel, adica care e povestea ei? eu sincer nu m- am uitat la toate episoadele din Belach am vazut- o doar in forma de puslama mica, si am vazut...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva cum se numea desenul acela animat vechi ..nu mai știu exact pe ce program era difuzat dar știu ca era cu niște adolescenți... sau o familie, ideea era ca aveau diferite misiuni...? (mai mult)
Salut,nu stiti daca se mai gaseste in Romania Morphere ca in Power Rangers Mystic Force? Daca da imi spuneti va rog de unde pot lua?
TPU, ieri am vopsit oua la ora de desen si am uitat ouale. Si azi am uitat sa le iau. Ce sa fac cat timp scoala e inchisa, cine o deschide? Fara raspunsuri de gen: "pai, sparge geamul", "esti uituc"....? (mai mult)
Unde pot urmari animeul Darker than black ro sub? L-am gasit pana la episodul 2, si am vazut ca are si doua sezoane.
Salut, știe cineva un site unde pot urmări toate episoadele naruto?
Cum pot deveni un super-erou?
Hei, benzile desenate Marvel trebuie citite intr-o anumita ordine sau nu contează? Știu că filmele trebuie urmărite într-o anumita ordine.
As vrea sa scriu o carte,dar nu prea am idei! Spuneți voi niste idei bazate pe seria Harry Potter **nu la fel ca filmul,chestii dăstea cu magie,de mentorii, etc.** Multu.
Ce anime bun imi recomandati si sa nu aiba prea multe episoade? Am vazut pana acum Tokyo Ghoul si Death Note
Ma intrebam daca va fi anul asta o editie Otaku Festival si de unde as putea obtine niste informatie (unde se va tine, cand). Inafara de asta, mai este vreun eveniment care este tot legat de...? (mai mult)
Ce inseamna tsundere?
Va rooooooooooggggg! Anime like Aoharu x Kikanjuu. Daca nu stiti anime- ul atunci ceva gen cu o fata super- puternica(da sa nu aiba puteri) si sa aiba sete de sange, dar nu vr anime Yandere.Sa fie o poveste...? (mai mult)
Vreau si eu nume de Animeuri. Funda la cel mai bun nume. Exemplu: Kaneki, Goku, Trunks
era un desen cred ca mut, nu mai tin exact minte dar avea un personaj se imbraca ca de craciun parca...si cand radea avea un ranjet care se urca pana la ochi.
Stiti cumva daca revista Cartoon Network mai este disponibila la chioscurile de ziare?
Anime-ul asta imi sta pe creier: "Guomin Laogong Dai Huijia". Stiti cumva daca il pot gasi in roamana?
Nu stiu daca va amintiti sau poate ati auzit de desenele animate Pic si Poc Noi suntem Pic si Poc Baieti veseli si zglobii Pusi pe glume si pe joc Sa va- nveselim copii Cred ca asa erau versurile...? (mai mult)
Mai e careva obsedat de aici de benzile desenate cu super eroi si tot ce tine de ei, in afara de mine? Adica eu sunt la curent cu toate bezile desenate scoase de DC si Marvel. Am vazut ca majoritarea...? (mai mult)
Care e diferenta dintre OVA si OAD?
Vand 10 benzi desenate cu Deadpool sunt in stare perfecta si vin impachetate in folie protectoare. Au fost folosite doar o singura data stare perfecta, mai putem discuta pe FaceBook pot sa trimit si poze...? (mai mult)
Ce inseamna yandere? Mersi
Un anime harem (un baiat si mai multe fete) in care pers principal sa nu fie retardat? Adica nu cer sa fie ca L sau Kira sau Lelouch sau mai stiu eu cine, dar nici macar cu un iq sub - 466 care sa nu ...? (mai mult)
Care este diferenţa din yuri şi hentai?
ati putea sa imi spuneti niste manga- uri/manhwa sau webtoons asemanatoare cu urmatoarele combat continent, douluo dalu 2 jueshui tangmen, shanlian de sishen, god reaper, the breaker sau tales...? (mai mult)
Salut,spuneti-mi si mie niste Shounen-uri faine de cel putin 60-70 ep in afara de YuYuHakusho,HxH,InuYasha,D Gray Man,Bleach,FMA, Rurouni Kenshin, FairyTail
Stie cineva unde pot sa gasesc benzi desenate in Bucuresti? Gen DC, Marvel...
Niste site-uri unde pot face albume sau fotocarte personalizate cu poze sau ceva gen rola de film cu poza?
Un site unde pot găsi poze de pus pe desktop din Anime-ul Naruto :)) Mersi :)) Fundă
Fetelor, ce părere aveți, păr scurt ori păr lung la bărbați?
Gakuen heaven are şi un al doilea sezon?
As vrea si eu niste anime-uri cu cv paranormal si actiune (Tokyo Goul, Death Note...) daca se poate! Fast! In jur de 10 daca stiti! Multumesc!
La sfarsitul animeului Haukuouki cine mai ramane in viata? (din personajele principale). Vad ca deja la cateva episoade mai moare cate unul. Hijikata traieste sau moare si el? Din cate am inteles o sa ...? (mai mult)
As vrea si eu niște anime- URI gen naruto, fairy tail si as vrea sa aibă si faza aia când se enervează sa aibă mai multă putere si d- astea, dar nu neaparat si sa aibă si puteri.mersi...? (mai mult)
As vrea si eu niște anime-URI gen naruto, fairy tail si as vrea sa aibă si faza aia când se enervează sa aibă mai multă putere si d-astea, dar nu neaparat, mersi anticipat.
Am aflat că pe douăşase septembrie va fi lansat diabolik lovers sezonul 3 aş dori să ştiu pe ce site?
Am o intrebare. Cine poate sa imi dea niste anime- uri cu castele, printese/printi, cavaleri, magie, fantezie, aventura. Anime pe care le- am vazut: - FairyTail(cred ca se pune pentru ca...? (mai mult)
Salutare lume am si eu o intrebare pentru fanii naruto deci eu nu mai sunt fan dar totusi mam mai uitat la filme in ultimul film naruto the last are naruto o tunusoare mie mi se pare stupida voi ce ...? (mai mult)
am si eu o intrebare: Stiti cumva cum se numeau desenele alea animate alb- negru cu un om batran si animalul lui de companie care mergea in fiecare zi la circ? Erau desene mute si aveau pe fundal...? (mai mult)
știe cineva când și dacă o să apară sezonul 2 din Bloodivores? DAU FUNDA!
Mai stie cineva ceva despre Tokyo Ghoul Sezonul 3? Din cate am auzit eu nu o sa mai apara, dar sper sa nu fie adevarat, din 2015 tot il astept :(
Știe cineva când apare Boruto? Știu că este continuarea la Naruto.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!