Primul meu comic: http://imgur.com/DGvnd Va place?
Noile categorii TPU: http://i.imgur.com/vTuaH.png Noul drog: http://i.imgur.com/4j805.png
Ghicitoare: Ce e mereu in fata da dar nu poti vedea(in afara de chestii de genu aeru sau nimic >:P) funda
Dati-mi din astea cu imgur...comicuri.Funda+vot.
Buna TPU. :D Am facut un comic.;;) Cum as putea sa-l postez pe TPU? :-? Multumesc. :-*
de fiecare data cand deschid calculatorul imi deschide direct o pagina pe net. ce pot sa fac sa o dezactivez? sa fac ceva sa nu mai apara...:)
Cine ma face sa rad primul ia funda :D. Repedeeee `!:))
Cine raspunde primul corect primeste funda : Daca un avion se prabuseste pe granita dintre Romania si Bulgaria, unde sunt ingropati supravietuitorii? In Romanai sau in Bulgaria?
Care este cel mai prost animal posibil?(raspundeti voi si la final va zic eu raspunsul)
Basarabia pamant romanesc
credeti ca e rau sa fii ciudat? Eu una cred ca e fain sa fii asa ma simt unica...
Ce face o bruneta intre doua blonde? dau funda celui care raspunde primul
Pro sau contra mircea badea?
Daca azi sunt zero grade, si maine e de doua ori mai frig, cat de frig va fi maine?
Un cocos e cu un picior la sarbi si cu unul la romani. Unde pica oul? Primul raspuns corect primeste funda
Ce sa fac ma plictisesc. ma gandesc uneori la ...as vrea si eu parca sa scap de lume dc? scuzati categoria a fost pusa la nimereala:d
Sunt din Brasov cartier Triaj...stiti vreum magazin prin apropiere de unde lot lua lolly look=lacatele alea frumoase cu fete in care poti pune hartii cu secretesi se mai pot agata de ghiozdan, geanta ? (mai mult)
Cum pot sa-mi conving parinti sa-mi cumpere un lucru? Va rog idei...
vreau si eu niste nume pentru mess cu caractere cu numele eMiLuTzU, sau un link plzz funda:> pentru. caractere >:D
Daca eu sunt eu si tu esti tu, care e fraierul dintre noi?
Ati mancat vreodata cirese cu viermi?
Http://i.imgur.com/p8NcJ.png
Http://i.imgur.com/PkyFD.png
Dati`mi si mie niste filme comice ar fi bune si cu animale :D dau funda pentru cel mai amuzant
Daca în fata ta apare, o fata si o piatra, pe cine calci? (cu mașina)
Bey...Bahh...Duda nu te vad de fum cat mai fumezi? OoO0o Iarba nebunule/o vr si eu; ) Y0 pe bune nu te vad.adica tine ti mainele acasa ca nu vad care esti de fum si ma intorc cu o scatoalca fix la snitel>:) http://www.youtube.com/watch?v=3JaiNC9KJ7I&? (mai mult)
Cine scrie primul cuvantul,, LESHA" ia vot si fundita!;)
Spuneti-mi teava de bmx sub 10 lei! dau funda
Am 2 intrebari capcana pentru cei mai destepti [CIKA]:))=)):-j 1. de ce "prescurtare" este un cuvant asa lung? 2. care este sinonimul cuvantului " sinonim "?
Spuneti-mi si mie niste pedepese pentru o fata care implinetse acusica 18 ani si isi face majoratu?
Dati-mi si mie niste exemple de id-uri incepand de la numele meu:gabriela nu e obligatoriu sa apara numele meu sa fie smechere sau funda:X
Cui ii place sa faca comicuri?
Povestiti-mi si mie episodul din RObotzi(ep.20), pentru. ca deoarece fiindca la mine nu merge site-ul! Multumesc
Mie nu-mi mai merge sa inntru pe http://creativemonkeyz.com/ dc?
Cele mai tari 5 bancuri... dau funda:8:*
Care credeti ca este cel mai tare banc? spunetil daca vreti :D
De ce duc cainii painea in gura? primul care raspunde ii dau funda
Http://www.youtube.com/watch?v=_MAQggWi-Ok asta e episodul meu preferat din Robotzi! cui ii mai place?
Cand apare urmatorul ep-(20) din mo si foca ca stiu ca joi apare dar nu a aparut nici joi nici vineri cand va aparea? please spuneti-mi! funda!
Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc: - Mamaaa... vezi ce rosu frumos?! - Da... wow... - Da... uite ce galben fain... - Aha... - Da... uite ce verde frumos... - Da, asta chiar e? (mai mult)
De ce ai plecat bahhhhhh Animalule33e33e3 Marsi Sa Nu Te Mai vad Hai vino inapoi:* Sezi la picioare baiatu`! Javra jegoasa.pff? Marsi Ce dracu fac daca vine spre mine o lighioana de asta imputita...? (mai mult)
Buna seara toata luuuuuuuuuuuumea! care e cuvantul vostru preferat? al meu e: suparcalifragilisticexpiralidocius:))
Imi place sa vad lucruri funny, si recent Dani, mi-a trimis un filmulet de pe youtube care se numeste Dumb Dicks.Am auzit o muzica ciudata dar super amuzanta.Era ceva ca si un betiv care tot bolboroseste...? (mai mult)
Stie cineva nistre iluzionism? Spuneti-mi sau dati-mi un link.
Http://i.imgur.com/MSlC4.png
Marti o sa ma duc in Tabara la Calinesti impreuna cu clasa timp de 3 zile. sper sa nu stau cu doamna invatatoare intr-o camera. Daca nu voi sta, va rog sa imi dati niste idei de niste farse ca lumea.Nu...? (mai mult)
Vreau si eu 10 glume bune in cel mai scurt timp va rog! Cele mai bune primesc fonditza...;);;) :-*
Care este ultima melodie a lui michael jackson? :D (scuze categoria)
Buna care au fost cele mai amuzante intrebari pe care le.aty vazut si aty inceput sa radety pana nu v.aty mai opryt? funda;***
Http://i.imgur.com/NwLlM.png
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!