Care ştie cum o cheamă pe sora` lu` Bulă primeşte fundă! =))
Daca o fata are mustati, par pe piept si pe spate inseamna ca are sex appeal?))))))
De cate ori pe an se sarbatoreste ziua de nastere a unui caine? Dau funda
Http://i.imgur.com/LexMg.png Sa continui cu de`astea?:))
Omul care a descoperit laptele de vaca... Ce cauta el la vaca aia?
Prostia este ereditara? mi se pare ca seaman din ce in ce mai mult cu tata :D
De ce toti extraterestrii din filmele SF vorbesc limba engleza?
De ce putem gasi un loc de parcare rezervat pentru handicapati in fata patinoarelor?
Orbii cred in dragoste la prima vedere? ?
Http://i.imgur.com/sQRuo.jpg
Hey...sunt cam trista si vreau sa zambesc.:-) spuneti niste intamplari haioase din viata voastra...tnks:-) funda;-).
Cine imi zice un site sa downloadezi hamachi
In ce tara ati vrea sa fiti? atentie! comics
Cine adauga celemai multe comicuri dau funda
Cine mai are carti YuGiOh sa Mi le dea
Spuneti-mi niste povesti de groaza! Nu neaparat reale!
Cine stie bancuricu bula, dau funda
Cine imi poate da un sait cu cele mai tari poze? Daca nu dati-mi Id vostru si trimiteti-mile. Mai am o intrebare.Am un concurs de sport sambata asta. Fructele sunt eficiente pentru putere, forta sau rezistenta?...? (mai mult)
Hey! Cine imi poate da si mie conduri webkinz nefolosite!
Sttit vreo poveste infricosatore reala? daca e misto dau funda :D
Aveti porecle mai haioase pentru numele "Diana" TPU?:)) fundita celor mai haioase.
Imi spuneti povesti infricosatoare(adevarate)si ce temeri aveti?
TPU... Ziceti-mi niste farse pentru excursie care sa la facem baietilor.Mai multe, please. Cele mai comice primesc funda+ vot, iar ceilalti vot. Dar fara pasta de dinti si machiaje, diriginta a spus? (mai mult)
Vreau niste idei trasnite si amuzante pentru ca vine vacanta si eu cu prietena mea ne plictisim foarte tare si vrem sa face draci:DFunda
Cura cu ciment si salata de fier forjat, e buna pentru ingrasare?)))
Care este primul cuvant care iti vine in minte? ->Pisica
useri! Am facut si eu primul meu comic...si sper sa va placa! http://andrey99.imgur.com/all/
Spuneti-mi si mie niste glume bune.Cine imi spune cele mai amuzante glume si cele mai multe primeste fundiza!
Cine e fan YuGiOh
Funda la cea mai amuzanta intamplare in ora si sa nu fie plicti incep eu! :D in ora de romana : -? ma pus profu sa-i spun modurile vb. la ultimul nu eram sigura. era (participiu) fac eu....? (mai mult)
Cum fac Comicuri
Datzimi cateva idei :ceva in gen bratari de prietenie sau nu stiu ce cutiute cu secrete etc etc FUNDA+VOT
Care e cel mai lung cuvant din lume?
Cat egal 2 plus 1? (cel mai tampit rasp. castiga°!)
Cine ma face sa rad in hohote are fundita:)) mentionez ca rad de la cele mai seci bancuri!
Cine stie bancuri cu doctori?
Puteti sa-mi spuneti si mie care sunt personajele din In razboi de duiliu zamfirescu Funda!
Ce ai face daca miine ar fi sfirshitul lumii? :]
dati-mi si mie cat mai multe link-uri cu sonerii din alea atunci cand dau zice ca e nu stiu cine, si tu vb, doar asa, ca sa faci farse la ceilalti, de ex; alo sunt politia cu ce va pot ajuta,...? (mai mult)
O intrebare :-? banala :]] peste 3 ore plec la stomato` sa`mi scoata o masea :D consolatima ::]] funda:-?:]]
Cum fac sa postez si eu Primul meu comic
Primul care ma face sa rad cu lacrimi ii dau funda+vot
Daca ati sti data exacta a mortii voastre ce ati face?:D
(!~~!)dati-mi toate replicile dei episodul 19 din robotzii.
Cine are carti YuGiOh.
Ce spune un elefant cand vede un barbat gol pusca?
Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata (am doar 11 ani)?
Ce Intamplari amuzante sau mai intamplat pe la scoala voastra?! Va spun eu cateva: Dupa ora de chimie, profa a plecat suparata fiindca am facut galagie iar cati-va colegi de la etaj au umplut cateva...? (mai mult)
Hey!:h.Va roooog ziceti-mi si mie cum sa fac un comic, ca nu stiu cum. Funda+Vot cea mai buna varianta
Daca ati sti ca peste o ora muriti ce ati face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!