Timisoara: Vrea cineva sa faca parodii la piesele celebre care exista pe youtube? Aveti idei de genu, aparatura? eu am ceva idei si le-as pune in practica. Cineva interesat?
Cand esti prost unde te (Doare)?
De unde pot downloada un photoshop bun. Caut pe Google si gasesc doar un altfel de program care are legatura cu Photoshop.As vrea o versiune mai nou.Multumesc anticipat!
FUNDA! Stie cineva in ce episod de la roboti spune :"putin putin"?
Are ceva daca mananc intruna in casa si ma sterg pe paturi si nu fac niciodata curat(((((?
FUNDA! Mi se vede poza de profil? Ce apare in poza?
Cine imi da si mie statusuri misto de toate tipurile(sad, happy, love, etc.) Cele mai multe fundita :*:X
Ce porecle stitsi pentru nml andrei, alina si tudor :D RPD cele mai multe iau foonda/foonde
Povesti de groaza? RPD prima cea mai HORROR ia 2 funde sh 2 voturi :D O sa vedeti km va dau doua foonde
Deci, eu am o cunostinta care asculta rock(acdc, rmstein, lordi)dar care asculta, si ii plac la nebunie melodiile astora, nu e incredibil? http://www.youtube.com/watch?v=ltKGpLErBAc
Daca acum imi place sa zbor cu avionul, ce am fost intr-o viata anterioara? :d funda pentru cel mai amuzant raspuns!
Hello TPU! Sunt noua pe aici;))si sunt o fire zapacita.asa,deci am si eu o intrebare comica:D. Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?=)))
Salut am revenit cu al 2-lea comic al meu care se numeste "Tema la romana!"http://i.imgur.com/BMF6m.png Sper sa va placa
Ma mananca rau o buca!)
Evreii sunt tot arabi?:)[funda]:X
Cine stie cum fac poze animate
Ce porecle dragute stiti...ma numesc Andreea. Vreau ceva den Deea...Deyu...si altele>>>zapacita Ma ajutati va rog Mersii Pa, pa.
Care e greutatea pe care o omul nu o poate duce mult cu el?
Cum este cartea UCENICUL VRACIULUI de Josep Jelaney? (e ffff horror?)fundita
Pe acest site este vorba de o logica quantica, care mediatizeaza procesul de procreere a stimulilor corpului, pentru a anaboliza, o forma mai mult sau mai putin stratosferica a unui cur?)))
CONCURS Spuneti-mi cat mai multe cuvinte care sa inceapa cu r si sa aiba 7 litere(r7) v8 si t9 ps fara subst proprii(pot fi verbe adjectine etc) cine imi spune cele mai multe cuv ia funda CONCURSUL...? (mai mult)
vreau sa va fac sa radeti fiti sinceri: ii spui lu unu :te invat sa spui uraaaaaaaaaaaaaaaa!?! el zice: da eu :cum il huidui pe basescu el/ea :uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! eu : cu ce...? (mai mult)
Cum fac comicuri
Vreau un sait cu farse pentru telefon adica sa nu vb doua pers doar una si cea de la telefon sa vb cum ar veni cu calc
Funda primul raspuns:D
Salut unde pot pune pe un site o animatie de-a mea si dupa aia sa va arat voua pe TPU prin link? Scz de categorie!
Bine, atunci ce parere aveti de persoanele cu burta mare care se bat cu palmele pe buci cand merg pe strada?)))
Ce parere aveti de persoanele cu burta mare care se bat pe burta cu palmele cand merg pe strada?)))
VREAU FARSE! Maine merg cu clasa (si cu diriga :-L) in parc si vreau sa fac niste farse unor colegi >:). Dar niste farse destul de rautacioase >:) si in care sunt sanse mici sa fiu prinsa :-S... unele care? (mai mult)
am venit cu un comic! Va rog fara critici este primul meu comic! http://i.imgur.com/q5gh6.png Sper sa va placa!
TPU vr sa fac un comic ca a lui creataker si acesta este personajul principal: http://i.imgur.com/pVCWc.jpg cine vrea sa fie personajul principal?
Heiii :X? ma puteti ajuta cu ceva sms-uri originale si amuzante pentru ziua copilului;;)... funditaaa! :*
:D Vreau un arici, sa-l belesc, s nu poate s mai dea tzepe:)) unde gasesc unul? :P
Daca 5x5=25 atunci 5x5+1=... spune-ti voi pentru. ca eu nu stiu
Imi zice plzzz replici din robotzi. Funda
Mereu imi trece prin minte intrebarea asta:cum vi s-ar parea daca toate melodiile ar fi dublate?:))
Izmenele rupte sunt shic?
Imi spuneti si mie niste glume? :)
De ce va temeti cel mai mult?
Hey vi se pare amuzant: poezi impertinente ion pribeagu (de pe youtube) de ex:Vorba aia, Pandele...etc etc? Funda celui mai bun raspuns si daca va place si daca nu
va rog sa-mi raspundeti la ghicitoarea asta( nici eu nu stiu raspunsul): Sase picioare, doua capete si o coada ghici cine-i?
Ce parere aveti de fetele cu par intre tatze?))))))
Scrieti trei cuvinte care va caracterizeaza.
BUNA asa o intrebare care ma seaca : De ce femeile nu merg niciodata singure la WC?
BUNA. Daca uleiul de porumb se face din proumb, cum este cu uleiul de corp?
Buna am o dilema : De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49?
Buna TPU. De ce localurile deschise non stop au incuietori?
Cum pot intr-un magazin de alimente polonez din Londra, sa intreb daca au polonezi?
In caz ca nu fumati, va-ti gandit ca pe viitor sa trageti o data un fum sa vedetzi cum e, asa de curiozitate?
Eu am gasit 8 fete (in 2 zile) voi cate gasiti (fiti sinceri)? http://www.trilulilu.ro/BladeBV/41c503aa8a4463
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Squads56 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.