As vrea sa stiu cu exactitate, cite zile sunt in jumatate de an? Stiu ca e o intrebare putin stupida, dar...asta e, stau rau cu matematica... :)
Spuneti-mi si mie niste glume cu papagali:D:)) cele mai bune primesc funda:D
Va rog am nevoie de ushte bancuri :D
Mai stiti alte chestii de genul asta? http://i.imgur.com/5Ctj5.png FUNDA
Bancuri! Spune-ti cateva bancuri care vi se par voua bune!
Stie cineva de unde sa iau mazga din aia pe care tio faci singur dar care nu curge( P. S. Sunt din Oradea)stiti voi care se foloseste pentru farse in camping
Am omorat o musca, asta inseamna ca sunt un criminal? Ce ma fac daca ma vor gasi?))))
Ce porecla credeti ca mi sa potriveste?
Ziceti-mi si mie niste bancuri tari plzz :o3...Promit ca dau fundoi :) :) :)
Urgent! As vrea si eu nume de filme HORROR dar sa nu fie horror-horror sa aiba si o parte comica sa ma distrez sa rad nu sa ma sperii=))))) dar daca stiti si filme intr-adevar horror nu ma supar imi plac...? (mai mult)
Cand apare Jurnalul unui Pusti 4?
Cum transform din windows movie maker in avi? cu ceva converter. plz
K ...fiindca varianta veche s-a cam invechit uitati aici un re-edit la jocul acela cu data nasterii si tricoul cu care esti imbracat! t/a guyz :D http://i.imgur.com/5Ctj5.png
Dau funda celui care imi face un dialog de genul robotzi dar nu copiat. Dau funda doar celui mai reusit.
Descrie te într-un cuvânt.
Un banc bun, Te rog.
Cum sa invat sa jonglez cu cel putin 3 portocale?
Spuneti-mi si mie ceva amuzant!:))(bancuri, versuri amuzante, status amuzante, propozitii amuzante etc...totul sa fie amuzant)funditaaaa!
Care este cel mai groaznic lucru care vi s-a intamplat vreodata?
Hey!`. Ziceti 2 din cele mai amuzante bancuri p care le stiti... Cele mai amuzante primesc.=>Fundăăă!`
Vreau si eu cateva miscari de gimastica (sunt foarte flexxibila) trebuie sa realizez un fel de spectacol si nu prea am idei despre ce sa fac... fuda si vot pentru taota lumea! sa curga cu funde
Am cateva intrebari desper abonamentul la revista Bravo! E pe un an? Cat costa? Ma rog, cam tot ce ar trebui sa stiu despre el, si da, am numarul de telefon. XoXo, RaLuCk
Daca casa ta ar lua foc ce ai salva familia ta sau calculatorul?
Care imi spune si mie niste povesti de groazaaa de groazaaa ca sa sperii niste prieteni? Atentie! Ei au in jur de 12-22 ani! ( Eu am 14 n. n) Sa fiiee de groazaaaa! funditaaaaa la cea mai horrrorr! Scz...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=LGu-xC48CVQ& feature=mh_lolz& list=LL4hsZ32DPWGg :P:)):))... uitati-va si spuneti-mi ce parere aveti.si lasa-ti si ceva comentarii:P... daca aveti cont.si da-yi acolo? (mai mult)
Cand apare cartea,, Bancuri de nota 10,, nr 13, editura ALEX-ALEX?
Cand apare cartea,, Bancuri de nota 10,, nr 13?
Va place? http://www.youtube.com/watch?v=tkjyZHZhokM
Konoha High School Chapter 7 part 5. mai departe de ce numai da? cine imi da un site cu urmatoarele episoade, primeste funde la toate intrebarile la care nu am dat inca o funda plus o FUNDA SI VOT va implooor ...? (mai mult)
Cine e fan Mo si F. O. C. A? Care e cea mai amuzanta replica de a lor dupa voi? Daca replica voastra preferata e ca si a mea... FUNDA si VOT.
Cel mai tare joc... jucati pe full scren,,, care trece de level 3 primeste funda
Imi poate spune si mie cineva cu ce program se pot face acest fel de comicuri http://i.imgur.com/gYCcl.png? Si nu mi spuneti cu Paint pentru ca parca sunt prea perfecte pentru a fi facute cu mouse-lul.Mrs...? (mai mult)
Cum se fac setarile pentru internet la telefonul Samsung C6625?
Vreau sa creez o comedie in genul la =3 (Ray William Johnson). (youtueb search cei care nu stiu despre ce e vorba). Persoanele interesate sa filmeze, apara in clip, scrie comedia, editeze clipurile,...? (mai mult)
Hey.:* Dati-mi si mie niste comedii la care v-ati uitat si a-ti ras mult. funda pentru cele mai amuzante :D
Hei! :( Ce mai faceti? Eu? Eu doar bantui pe net! :(
Care este cel mai lung cuvant?
Hi! ziceti-mi orice banc va vine in minte haideti cel mai bun e premiat
ce ati vrea sa scrie pe piatra de pe mormantul vostru? cea mai faina funda
Unde spune ,, pentru ei pentru mine pentru gay voi lupta,, http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/asculta-noua-melodie-a-lui-adrian-tutu-dedicata-fanilor-de-pe-facebook.html
Ce a aparut prima oara. oul sau gaina?
Cum se numeau desenele alea cu o familie care calatorea in jurul lui.si aveau 2 copii. unul se numea adrian... avea un caine si in a doua serie calatorie pe diverse planete cu o naveta spatiala...va rog? (mai mult)
Santem o tara de adormiti, nu mai avem nevoie de un imn care sa ne dea sfaturi si sa ne pomeneasca de bravii nostri eroi; in plus cine-l stie in scoarta. Sa alegem altul, musai sa fie in romana. Astept...? (mai mult)
Am nevoie de 10 glume f amuzante plz
Ce ai visat azi-noapte?:))Cel mai amuzant raspuns primeste funda :x!
Cine zice cel mai haios si mai fain banc ia o mare funda si restul vot:X:X:X:X:X se pun si bancurile seci:D.
Cind eram tinar ficior l-ai l-ai laaaaa mai maaaii, ba! nu cumva va uitati la mine cum cant? sa nu cumva sa radeti de mine ca va dau pe mina lu' popa, si de nu v-o place cum v-o spovedii sa nu-mi spuneti...? (mai mult)
Daca te umfli cu pompa ce se intampla?)))
Ammm nevoiiiee de statuuusuriiicool de fitzzza
Cum se face untul pe vechi? ajutati-ma la intrebarea asta va rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!