E cineva fan infocat al RObotzilor, Mo si F. O. C. A? Stie cineva cum se va numi urmatorul episod?
Spunet-mi si mie o porecla pentru Radu si alte porecle pentru baieti pls.
Ce este util femeii daca il detine barbatul? Un singur raspuns: simplu si logic. Nu dati mai multe variante si nu cereti retroactiv funda deoarece nu o veti primi chiar daca raspundeti corect. Vreau...? (mai mult)
Urgentt! Idei de compunere cum.as fii la mare si ma trezesc in zori de zi sa admir rasaritul soarelui:-? Cele mai bune idei funda!+ vot
Mai am o intrebare in legatura cu comic. DICKen am vazut ca armele nu le deseneaza el ci la pune sub forma de poza.Cum face asta?
Dati-mi comicuri de alea facute pe imgur ca dau funda.
Care este femininul la robotzi funda
Care este culoarea voastra preferata dau funda pentru ala care ii place ce coloare imi place si mie
Buna tuturor. Astăzi este o zi buna de ieșit afara. Anotimp : Primăvara- Ma doare spatele Vara - Mie somn Toamna - Adun gunoaie Iarna- Deszăpezesc aleea Cum te simți acum : Vesel...? (mai mult)
Daca se poate as dori sa imi raspunda Cretaker sau DICKen.Pe ce program sau site faceti voi desenele?
Care este femininul cuvantului padurar? v-am blocat
Cine stie pe ce site-uri se gasesc scenete de teatru amuzante de 4 persoane?
Ce parere aveti despre persoanele care nu mananca fier forjat?
TPU cine vrea sa facem un concurs de comicuri? Facem cele mai frumi comicuri si cineva zice care e castigatorul ok? :D
Cine stie vreun program care sa tripleze sau X4 viteza la internet? funda pentru raspuns de folos
Http://www.remembertoday.ro/articole-stiri/sursa/monden/Video--Justin-Bieber-a-fcut-o-criz-de-rs-pe-scen-stire427493.html Ce a facut Justin Bebe Gaga pe scena!
Text de forma. fundita?;;)
Care e pluralul substantivului telecomanda?:)):)):)):))
La GoAnimation cand fac un filmulet este in alta limba cum faca sa apara cu balonase dinacelea cu subditrare? Care ma ajuta are funita!
Care este pluralul substantivului ciocolata?:)) Funda :D
Http://goanimate.com/movie/0wz2MiX5FdeA/1 Va place?
Http://goanimate.com/movie/01u3qK8VCjSE/1 Va place? bula si counter strike?
Http://goanimate.com/movie/0StGQ4U1RLDo/1 ce parere aveti arata mai bine dupa sau inainte?:) funda!
Ziceti niste bancuri faine. Dau funda la cele mai bune bancuri!
Dau fundita celui care mi-ar spune un dialog amuzant, necopiat, gen robotzi, dar inventat( cam 10-15 replici nu foarte lungi) :) fundita
Alege ce zodie esti: Berbec - Am furat Taur - Am omorat Gemeni - Am batut Rac - Am lovit Leu - Am pupat Fecioara - Am clocit Balanta - Am distrus Scorpion - Am rupt Sagetator...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=e1h5TzdTq0o http://www.youtube.com/watch?v=-MtBaFKa_F4&feature=relmfu LOL frate, ce tare sunt video-urile astea. Ce nota dați? Postați și voi modele din astea...
Din lipsa de ocupatie... http://i.imgur.com/kFQaz.jpg
Poate cineva sa imi zica cateva bancuri, glume, faze bune? mai originale/mai noi care impresioneaza la o intalnire intre prieteni, nu cele pe care le gasesti pe siteuri.(merci) (acord funda si voturi...? (mai mult)
Dupa ce bau popa doua pahare de coniac, era cu un ochi si-o mina dupa al treilea dar i-am taiat portia, mi-a zis sa mergem repede la preoteasa ca moare aia, zis si facut, ne-am urcat mai degraba in...? (mai mult)
Cine este clasa a 7-a? si e din Bucuresti?
La facebook, de ce nu imi apare jos lista de prieteni care sunt online? ce sa fac?
Eu sunt zodia pesti. Ce animal sunt in zodiacul chinezesc?
Cui il place Mo si F. O. C. A sa dea click aici: http://www.youtube.com/user/GeoifyX?feature=mhee
Hey, e urgent! Sora mea pleaca maine la brasov in excursie. Ce jocuri ar putea juca cu mainile? In afara de ciresica. daca se poate si cum se joaca(Versuri, et) Plssss e f urgent. Fundaaa! Cat de rapid...? (mai mult)
Buna; x am o porblma cine ma ajuta? in legatura cu metin2.am clientul lui abesgaara 3.5 dar am si al lui laryx...sau cum era.si nu mergea pe niciunu sa apasa ctrl+ 5 ca sa fac inimioare.sau cand apas pe? (mai mult)
Scuzatima dar ce vrea sa spuna acest banc? Maria il intreaba pe Ion. -Cum te simti acum ca te-ai insurat cu mine? -L-a fel ca inainte dar mai des... Acuma esti fericita?!
am vazut-o si eu pe @Marioara si intrebarile + raspunsurile ei! Doamne iarta-ma aia e o SUFOCANTA! cum am mai zis! ce dracu' are de tot pune intrebarile alea ale ai, prostesti? ne face in...? (mai mult)
Salll! Deci, mi-au iesit cateva BUBITE de la snacks-uri.Stiti ce as putea lua sa grabesc vindecarea lor? Ceva mixtura? Ceva, stiu eu ce, sirop. Dau urmatoarele:Funda, vot(oricare, sa mentionati...? (mai mult)
Voi de cate ori mergeti la biserica copii?
Se face ca eram odata la un parastas, in provincie unde cap de afis este nimeni altul decit bunul si iubitul meu popa Petrica, am mers si am vorbit cu el despre toate cele si la ce ora vine sa-si etaleze...? (mai mult)
Cine adauga cele mai multe comicuri primeste funda
Ce ziceti?! Ce I.ar mai trebui? www.poeziihaioase.blogspot.com
Nepotul lui Vodafone in varsta de 14 ani, agata o pitipoanca pe hi5, nepoata lui Orange care are 22 de ani, a caror tutori o lasa de izbeste, alungati de criza financiara, s-au dus la cules capsuni...? (mai mult)
Stiti muzica aia cu versurile astea De cand, de cand, de cand eu m-am nascut Pe mine in c*r de viata m-a durut Caci viata e ca bessina calului Luunga si puturoasa Caci viata e ca besina calului Phoof!...? (mai mult)
Cum va simtiti la 2 zile dupa sfarsitul lumii?=))
Daca aveti inima donati 2 ero la 858. ajutati copii
Care credeti ca e al treilea cel mai bun creator de cumicuri in afara de dicket si cretacker?(scuze categoria)
Am sa va pun o intrebare de logica:> Sa vedem daca sunteti isteti; ; ) Intr`un acvariu sunt 10 pesti. 6 dintre ei se ineaca:P Cati pesti mai raman? Fundicoaieee+ VOT pentru raspunsul...? (mai mult)
Scz dar ce vrea sa spuna acest banc? Maria il intreaba pe sot: -Ma cum tresimsi ca esti cu mine? -L-a fel c-an nainte dar mai des!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!