Auziti, am facut niste versuri de cantec pentru trupa mea: Dimineata ma trezesc Si ma uit pe geam Si vad, pustiu, si trist Ma imbrac si m-am dus Pe strada sa mai vad Ce cum cand se intampla,...? (mai mult)
Hey, ce replica va place cel mai mult din serialul RObotzi? cea mai tare replica primeste funda!
LaCina http://imgur.com/eOLik.png
Cand sunam la Radio... http://i.imgur.com/NDjmP.png
Cum sa aflu dac ai si eu vreo fundita?
Care e uzerul vostru preferat care faci komikuri?
Dragon VS Lup. Va place? Va roooog! Am muncit mult la el! :o3 http://wildgirlwerewolf.deviantart.com/#/d3g7shz
Neata am nevoie de ceva eu joc metin, si as dori si eu, daca se poate va rog, sa`mi spuneti un server de metin.gm mode si sa fie pe hamachi, s`au mc. txt. dar mai bine pe hamachi va rog;...? (mai mult)
Stiti un site unde pot sa fac comics sau unde se fac acestea! funda+vot
Buna TPU. as vrea sa stiu cum pot face sa vad robotzeii mo si foca pe www.creativemonkeyz.com...imi zice ceva de genu scuze dar autorul nu ti-a da permisiunea...chestii de genu asta. si vreau sa stiu cum? (mai mult)
I-ar mai trebui ceva? www.poeziihaioase.blogspot.com
Era un video pe youtube amuzant cu un tip care facea diferite mimici amuzante de gen maimuta si sunetele la fel puteti sa-mi dati linkul?
Http://i.imgur.com/ssCaK.png *special*
Ce inseamna Btw?
Ma scuzati dar nu stiu ce are asta si nu ma mai lasa sa raspund la antrebari ca nu prea ma pricep ca sunt ancepator?
Vreau si ew un program care sa separ dintr-o muzica vorbele sau melodia in special imi trebuie melodiile.mersi fundoiiii
Care este cel mai lung si greu cuvant din limba romana?
Vreau cele mai tariu bancuri si sa imi spouneti care sunt replicile preferate din mo si foca(nu cont ce episod)
To be or not to be?
Cine zice primul varza ii dau funda:)):)):)))):D
Cine zice tata ii dau funda:)):)):)):D...
Ce inseamna poza macro?
Vreau niste bancuri! Funda.
Ce cadou iti doresti cel mai mult.
Ce fructe sunt in perioada asta a anului? Mi se fac pofta de de ele!
Oare o exista in Videle sau prin apropierea lui in afara de bucuresti magazine de unde pot sa cumpar carti bicycle standart albastru sau tally-ho albastru sau aladin 1001 albastru? Cine stie...? (mai mult)
Stie cineva rezolvarea testului lui Houdini. cel lasat inainte sa moar?
De ce i-mi merge doar un server la CS?:| Nu-mi gaseste alte servere ...doar pe 1 pot intra. de ce?
Cine vrea Fox Kids inapoi? :) Ce vremuri...
Intrebarea zilei pentru barbati: Daca ai fi in pat, intre cea mai frumoasa femeie din lume si un homosexual inflacarat, cui i-ai intoarce spatele?
Am pus poezie noua. Sper ca va place: www.poeziihaioase.blogspot.com
Cine imi zice cel mai dragut nume ii dau funda.asteppt...stiu ca nu e intrebare sau asa dar primiti un fundoi;;):)))
Cum pot descarca program de pus diacritice?
Care este cel mai bun banc pe care-l stiti? fundita pentru cel mai bun bac!
Cine ar vrea JETIX inapoi? Eo da. voi?
Cine imi da si mie o pantomima? cu video cu tot. vreau ceva mai special decat cele dupa youtube, 220 sau trilulilu. thx.
Imi spuneti explicit trucuri pentru cartile de joc? va rog frumos cel care a avut cele mai multe trucuri bune si explicite funda +vot iar la ceilalti doar vot.
Cine stie unde pot sa ma uit la robotzi?
Un comic vreau si eu! dar unu misto
Cine imi zice su mie niste bancuri? dau funda la cele mai bune bancuri! Si cu blonde, si cu bula si cu altele.
Buna TPU...credeti in dedublari eu sunt pasionat de acest fenomen si totus odata am fost bolnav si am mers in camera m-am pus jos si nu am putut adormi dupa o ora am simtit ca nu stau pe pat si am deschis? (mai mult)
Cine a inventat bing-bangul?
Cel mai amuzant banc primeste funda.Astept!:D
Stiti, eu sunt o fata mai rebela si imi place sa imi bat joc de astia de pe masssss... :) Vreau si eu o alianta ceva, un "partener" [poate sa fie si fata] si sa mai radem si noi... Sa fie mai zurliu,? (mai mult)
Na ca am facut si eu un comic! Muahahaha! Pacat ca nu e chiar atat de amuzant:(( http://i.imgur.com/9tB1L.jpg Detalii tehnice: Paint tool SAI si text adaugat in Photoshop (lucrez cu SAI de 1 zi,...? (mai mult)
Stie cineva de vreo scoala de magicieni?
FUNDA! Ce reviste gen COOL Girl cunoasteti? Ce as vrea sa contina: teste, horoscop, fashion, beauty, despre vedete, trucuri(cum sa inveti mai bine pentru examene etc.), din astea gen "te-ai indragostit...? (mai mult)
De ce il urasc?
Ziceti-mi cate un banc cu bula! cel mai tare funda sir estul vot
Vai, prieteni de pe TPU ...am 18 ani azi in timp ce conduceam pentru prima data masina oferita de la tata am lovit o batranica si ca sa fug am si trecut cu roata peste ea.acum am constiinta incarcata nu-s? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!