Vreau si eu idei de animeuri ro sub care sa fie de dragorste si cu saruturi.
Fani anime, dupa cum stiti Naruto s- a terminat:(( si o sa inceapa Boruto, am vazut foarte multe trilere, pare chiar foarte tare, poate chiar mai tare ca Naruto Shippuden, voi ce parere aveti, o ...? (mai mult)
era un episod din ed edd si eddy, cand ed ii batea pe toti din cauza ca avea o piatra in pantof, stie cineva cum se numeste episodul? :))?
As dori niste anime in care personajul principal sa fie fata si la inceput sa creada ca e normala da sa aiba in acelasi timp niste instincte ucigase si...pana la urma...sa ucida(sau nu).Sa fie si ceva ...? (mai mult)
Stie cineva daca se vor mai continua anime-urile: code geass si tokyo ghoul, iar noragami cand va aparea sez 3 si la fairy tail va continua dupa filmu din aprilie Dragon Cry?
Exista sezonul 2 din filmul kamigemi no asobi?
Sunt nou in anime- uri si in manga. Am cateva intrebari: Difera cu ceva manga fata de anime? In anime se transpune la perfectie ce e scris in manga sau sunt mult mai multe chestii(in manga)? ...? (mai mult)
Va rog de unde as putea sa citesc cartea jurnalul unui pustii in romana
Aș dori să știu dacă există sezoane la animeul 07ghosts?
Era un desen pe Cartoon Network, cred. Nu a durat chiar mult, acum vreo 7- 10 ani. Din pacate nu mi amintesc prea multe. Era un personaj ce nu avea buric pentru ca nu era nascut de o fiinta umana,...? (mai mult)
Vreau si eu niste anime-uri gen : Naruto, Bleach, Fairy Tail sau ceva Romantic/Acțiune - personajul principal ( Baiatul ) sa arate bine * DAU FUNDA.
Ce stiti despre animeul HoneyX Honey Drops? Cate episoade are? Daca e tradus in romana? Etc.
Cine isi aminteste un desen de pe minimax,despre un,cum sa spun,un om pasare,roz cu cioc mare galben. Avea un fel de pantaloni galbeni cu bretele. Si explica despre lume,si stiinta, mediu etc.
Cand apare Kuroshitsuji Book of the Atlantic? Peste tot vad ca a aparut ba subtitrat ba dublat in engleza dar cand dau pe continut...pauza
Pe ce site pot găsi sezonul 2 din sekai-ichi-hatsukoi?
Heyy! Cine imi spune cum sa adaug si alte efecte in ps cs6? In afara de freeze.
In ce desene se gaseste personajul țâr?
FANII NARUTO! In ce episod Tsunade devine hokage? AM NEVOIE DE UN RASPUNS RAPID!
Salut, pentru cei care au vazut Naruto, cum ar fi ca in ultimul episod Naruto sa fi fost in coma si toate chestiile astea sa fi fost doar un vis si ei sa fie adolescenti de zi cu zi care merg la liceu...? (mai mult)
imi spuneti si mie la ce ora este samurai jack de pe adult swim. pls sa nu ma trimiteti pe saiteul original de pe adult swim sa caut ca am cautat. dau funda.
Când pot urmări skip beat sezonul 2?
Era o desene pe disney junior cu 4 sau 5 constructori(nu mai tin minte exact) si alt om mai irascibil imbracat mereu in bej(pana si camera lui era toata in bej) iar la sfarsitul fiecarui episod, cand ...? (mai mult)
Aș dori niște recomandări de manga. Ceva în genul Beauty Game sau Our relationship is...
Am văzut strawberry panic şi aş dori să ştiu unde pot urmări toate sezoanele?
Pe ce site pot viziona gakuen haven sezonul 2?
Îmi puteti spune un anime gen Sousei no Onmyouji sa fie cu actiune multa,drama,dragoste, care sa ma faca sa plang la final! Multumesc! Dau funda
Era acum foarte mult timp un desen animat in care un baiat, si cu al sau caine, se trezeau noaptea si plecau pe alte planete. Cred ca au trecut 10- 15 ani de cand nu am mai vazut respectivul desen. Isi...? (mai mult)
Are sezoane animeul strawberry panic?
Persoanele care sunt otaku sa lase un comentariu, vreau sa vad cat de multi suntem P.S Stiu ca nu este o intrebare o(≧∇≦o) Spuneti- mi cum va vad persoanele din jurul vostru. Nu ofer fundita, ...? (mai mult)
Salut, stie cineva cand va aparea sezonul 3 din tokyo ghoul subtitrat in romana sau un anime asemanator? Multumesc frumos :)))
Deci, a dori un anime in care personajul principal sa fie o fata care e buna la sport, e desteapta dar sa fie LENESA intr- un mod smeker.Adica sa fie lenesa si la scoala, sa nu- i fie rusine, dar cand...? (mai mult)
Când pot viziona serialele. anime diabolik lovers lost eden și Vampire Knight Destiny?
Caut desen animat cu niste broaste care dupa ceva timp se transformau in ciuperci, ma puteti ajuta?
Deci...Programul Disney Channel nu mai este difuzat in limba romana si nici atat reclamele care sunt inlocuite de o melodie enervanta. Este difuzat in engleza. Ce se intampla? Dau funda unui raspuns...? (mai mult)
de ceva vreme am rămas în pană de anime. Parcă nu mai găsesc niciun anime care să fie mai interesant, cum erau Strike the blood, Shiki, Kuroshitsuji, Tokyo ghoul, Blood- C, Owari ...? (mai mult)
Aș dori o listă cu anime yuri subtitrate în limba română daca aveți?
Cum pot recupera un mesaj de pe Facebook, l-am șters di greșeală. Multam
Tocmai am primit mail de la MyAnimeList și am fost surprins să văd despre ce anime e vorba. Este vorba de Jigoku Shoujo: Yoi no Togi, adică presupun că va apărea un sezon 4 după aproape 8 ani! ...? (mai mult)
Vreau un anime Romance, comedie si drama(se poate si fara) dar sa fie bun, nu de mult am vizionat Golden time si Kimi no iru machi si mi- au placut P.s vreau ca sa se sarute gen sau sa fie indragostiti ...? (mai mult)
Cartoon Network a pus Samurai Jack pe yt! Va place s j? https://www.youtube.com/channel/UC_bnr3Qj_4gvAsXsblWsItQ/videos
Hei! Vreau sa-mi spuneti si mie niste personaje de desene animate italiane care se difuzeaza si la noi! Dau funda
Din ce anime este poza din acest videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=NYY8usU_O4c M- am uitat in descriere, si nu scrie, m- am uitat prin comentarii, si am gasit ca s- ar numi ...? (mai mult)
Care a fost primul vostru anime?
Cum se numeste caracterul asta de pe nickelodeon cam asta situ despre el/ea: 1.este roz 2.are parul blond 3.pare a fi o fata 4. apare in Block Party (un jac de pe siteul official al nickelodeon-...? (mai mult)
Hei lume stie careva numarul lui Angelo din desene alea va rog mult? am nevoie de un plan la mate si naaaaaa nu il gasesc
Stiu ca sunt foarte multe persoane otaku. V- ar surade ideea sa ve intalniti cu alte persoane care au aceeasi pasiune? Sau daca ati vedea pe un site ca cineva de la voi din oras ( o persoana total necunoscuta)...? (mai mult)
Asi dori sa ma vad un anime cu un caracter principal beadass ca de exemplu kurosaki ichigo, kazuma(kaze no stigma) sau ca yuuji kazami(Yuuji in Grisaia no Kajitsu). Pe scurt un personaj principal...? (mai mult)
Cum as putea sa fac benzi desenate pe calculator? Imi trebuie la un proiect! Va rog frumos!
Salutare lume a citit cineva manga sau nuvela la Toaru Majutsu no Index daca da spuneti-mi si mie cum se termina
Acesta este anime, sau FanArt? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/40/5f/6c/405f6c03216213f2215b47f17e02392e.jpg Daca este anime, stiti cum se numeste? Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!