Imi spuneti va rog daca stiti din astea:... ex:te iubesc...parinti hai sa ne combinam...culorile/la cartela
Azi Romani au Talent pe ProTV la ora 20:30!
Cum se numea familia aia din desene animate galbena? Primul rasp.
Am vazut o intrebare si mi-a dat o idee : Vreau sa fac un comic in desen. Sunt mult mai talentat asa, am luat premiul I pentru desen 7 ani la rand, dar tot asa, nu stiu ce safolosesc ca sa iese...? (mai mult)
Imi spuneti mesaje frumoase de Paste!* Dau funda*
Cine poate sa-mi spuna cum sa fac farse la telefon. sunt niste melodii de genu. e o baba care zice "ai zis ca vi sa-mi tai lemnele, si nu ai venit.cand vi mama" ceva de genu vreau mai multe inregistrari/sonerii...? (mai mult)
Buna TPU. Este vreo fata care joaca IMVU? Daca da, te rog sa'mi dai sh mie un cont imvu cu haine [ daca ai ] nu neaparat vip, ca mie mi s-a furat:((
In ce zi te-ai născut? Daca te-ai născut în aceeași zi cu mine vei primi un Fundoiii`!
Vreau si eu statusuri amuzante! Cele mai amuzante sunt premiate cu o Funda si cu voturi!
Hristos a inviat~ :> Cine se uita la Robotzi?:> Ce episod va place cel mai mult?~` Funda.
Uitati`va putin :)) : http://www.youtube.com/watch?v=suiRVQO4nxs Muriti de ras:)). Dau si funda asa la prostie...:>
HELLO cine stie cm scriu pe o poza (pe blingee )
Cum pot sa devin super talentat la comicuri? :D
Dc nu mai pot sa mai intru p mess? ca nici ieri nici azi nu putui>
Dati-mi daca doriti bancuri cu bula noi.plzz FUNDAAA
Cine stie statusuri din astea...gen conversatii.adica..."A:buna! cf? B:bine, u?" dar sa fie amuzante:Dnu prea am eu inspiratie:D dau
Dau fundita pentru cei care imi zic cele mai multe site-uri de id-uri si parole care merg(farse:)).
Dati-mi site-uri sau de pe youtube de unde gasiti, sunete care sa te faca sa intri in transa(ca un drog) daca chiar exista:)
Ceva statusuri dragute:-? Si comice in acelasi timp:D Da sa razi cand citesti, nu asa. Funda!
Bancuri si glume! Premiez pe cel ce ma face sa rad cel mai tare. cu o fundita, bineinteles. :)
Voi cu ce program faceti comicurile;) in afara de Paint ca m`am saturat de el:d
Intrebare : Imi vedeti poza de la avatar?
Daca viteza luminii are viteza de 299.792.458 m/s, viteza intunericului care este?
Vreau sa infiintez o trupa "Stand up comedy". Caut membrii, un baiat, maxim 2. Preferabil zona Targu-Mures, insa nu neaparat. Preferabil peste 20 de ani. Cineva interesat?
spuneti-mi si mie filme gen : Fetele fac legea a fost difuzat pe Diva Universal, sau alte filme orice gen...
Vreti conturi sunphoto? dau parolele si numele am foarte multe si nu am ce face cu ele.Deci daca vreti scrieti aici sau mesaj privat tsi eu va spun cat conturi si cu ce sunt conturile. P. S.:scuze categoria...? (mai mult)
Pe ce data vine iepurasul de paste?
Http://www.youtube.com/watch?v=9dxTWOLEkvw&NR=1 O singura intrebare: Ce parere aveti? =)) Toata stima si respectul actritei
Asta e primul meu comic http://i.imgur.com/VyKYn.png Ce parere aveti? Va rog fiti sinceri.
Paste feCiriit:x Acuu fara glumee:]] Dumnezeu sa iti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea...? (mai mult)
Cine imi scrie 5 bancuri super haioase are funda(plictiseala)
Cine stie fabule animate f amuzante? desigur pamblicuta
Cine stie povestea lui prikoke? funduloi
Cum se numeste melodia? http://www.youtube.com/watch?v=m5uCaWU501A&feature=related
Vreau sa-i fac o farsa unui prieten si nu am idei.
Cat de prost trebuie s fi sa iti dai pe un site ID si parola ca sa-ti faca cineva messu s mearga?:))
N-ai noroc Garin Poker(caracterul meu) :)). Va place? http://i.imgur.com/xLf8L.png
PSSSTT! hey :\ vrei sa mai ai un raspuns castigator? :OO CEL MAI AMUZANT RASPUNS VA PRIMI FUNDAAAA:)) P. S. scrieti ce vreti voi. bacuri, culmi. etc. si cel mai amuzant primeste fundaaaaaa:))
Vreau si eu un site misto cu bancuri!
Dati-mi si mie va rog niste site-uri unde as putea sa-mi fac teste(personalitate, etc...)in afara de clopotel.ro sau femei-moderne.ro.Funda!
E practic primul comic ca celalalt a fost asa incercare:"> :)) http://i.imgur.com/jbbUS.png
Ce videoclipuri(filmulete amuzante)stiti funda
Care zice cele mai tari bancuri are funda!:))[Plictiseala Acuta=)). Am luat`o de la un membru TPU]=))
-2+2= Cel mai rapid primeste funda :)):)):))
2+2=? =)) primul raspuns primeste funda:))))
Ce incape intr-o valiza? Care este primul lucru la care te-ai gandit? Funda cine are la fel ca mine :)
As avea nevoie de niste texte care se pot citi si de sus in jos, dar si invers.~~~~~~fundita~~~~~~!
Raspunsul cel mai bun va primi fundita! Ce emoticane imi puteti da? Fetishoare? Dar fara :) :( :D :P ptc le stie toata lumea!
Imi dati va rog glume scurte, dar amuzante? merci! FUNDA
Trebuie sa realizez o reclama pentru scoala.Nu aveti nici o idee de reclama amuzanta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!