Hei :*! Am un marker extrem de bun si folositor :D si l-am tinut din greseala fara capac in penar si s-a uscat, nu mai scrie aproape de loc, si as vrea sa il salvez ce sa fac ( e negru, permanent ) Il...? (mai mult)
Vreau si eu niste bancuri noi cele mai amuzante primesc funda si vot.
Ce parere aveti?:))=)) ma invarteam pe hi5 si eu, si il vad pe unu' la prieteni " Crysty mafiotul ", un pusti de maxim 12 ani, care deja se crede Becali. Ma uit si eu la Fragmente - arhiva statusurilor...? (mai mult)
Buna TPU`; ) Urgent Urgent... Am(tata) o masina Dacia Logan. E albastra. nu are aer conditionat nici deschidere si inchidere a masinii la cheie. stiti voi ce zic. Adica nu se deschide decat cu cheia? (mai mult)
Vreau sa fac o farsa cu gust dar care sa fiu tinut minte mult timp de acum inainte. Vreau si eu mai multe idei. MULTUMESC ANTICIPAT! >:D
Salutttt ...imi puteti spune si mie ce e acela un comic si cum se realizeaza? va multumesc... fundita nu va dau
TPU.Stiam un site pe hi-5 avatare dar nu mai stiu cum se numea! Va rog, ajutati-ma! Multumesc.:D
Vreau sa fac si eu o farsa cu gust dar care sa ma tina minte muuuult timp de acum inainte. Va rog multe idei. MULTUMESC ANTICIPAT! >:D
Http://i.imgur.com/m84uw.jpg Oh daaaa
Ce pedepse pot da la niste petreceri? da sa nu fie prea iesite din comun :d dau fundita :D
Hei TPU^^ Voi intreba ceva prostesc pentru unii dar interesant pentru altii. Eu sunt client www.mangashop.ro si am auzit un zvon care zice ca... comenzile cu nr. care se sfarsesc in 0 sau 5 vor primi ceva? (mai mult)
Ce inseamna xD?
1. Ce are 2 ochi si 150 de dinti? Dar ce are 2 dinti si 150 de ochi? cine raspunde corect sau raspunde amuzant ia funda
Nu intele o chestie. Dc unii continua sa puna intrebari T/A la Comics.Sunt dusi cu capul sau ce? Si stiu ca unii veti spune ca si eu sunt dusa cu capul ca am pus aceasta intrebare la Comics. Dar e...? (mai mult)
Am si eu o intrebare!? De ce zambesc Olteni cand Fulgera afara:)):))
Dau funda moca pe intrebare usoara: -Un test de nebuni: Doctorii iti arata o cada plina cu apa, o cana si o galeata tu ce alegi sa golesti cada?
Buna care sunteti din tuzla? nume de familie ceva? dau fundaaaaa:X app : la ce sc invatati? ce cls?
Nu am chef sa invat dar trebuie ce pot face in timp ce invat ca sa ma relaxez?
Heiiiii! ce mai faceti? cin eimi zice cel mai bun banc, funda
1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung? 2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca? 3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte? 4. Care este sinonimul cuvantului...? (mai mult)
Ce credeti despre asta? http://www.youtube.com/watch?v=Qp_CuSzxmog& feature=player_detailpage dar despre asta? http://www.youtube.com/watch?v=d9LqRl7tqf4& feature=player_detailpage pe mine ma amuza ambele:))...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce credeti despre faza asta:In penultima ora sa facut un circ in scoala, si sau dus cativa copii de la mine din cls si au mai ramas 10.Noi am gasit un soarece mort si am zis sai facem...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/4irIT.png pentru cei ce vor ca eu sa nu mai fac nici un comic.eu am stat destul de mult la alea 2, si voi nuuuuuuuuuuuu nu, ca doar omu incearca sa faca in asa fel incat sa atraga...? (mai mult)
Cum fac rost de monede hi5? Adica este alta metoda in afara sa le cumpar? Funda!`
Stiu ca pare stupid, dar explicati`mi si mie faza de la sfarsit a bancului asta: - Alo, casa Popescu? - Da. - Domnul Popescu? - Da! - Aici maternitatea. - Da?!? - Soţia dumneavoastră a născut un...? (mai mult)
Ziceti-mi ceva "propozitii" mai sugestive, sa insinuezi ceva despre cineva
Cum vi se parehttp://roxaursu.imgur.com/comics#BYUYY
Pe care ii adoraty: justin bieber sau akon? scrieti repede
Ce feluri de ingtetata va plac?
As vrea un filmulet cu Fernando de la Caransebes(in puii mei) pe care nu l-am vazut. Cel care nimereste i-a funda:)
Ce ar trebui sa facem pentru poza artistica? Pe 29 aprilie avem proba artistica cu clasa, suntem a 9-a. Si nu stim ce sa facem. Am vrea sa fie ceva amuzant care sa-i tina pe toti cu sufletu` la gura ca...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog daca in urmatorul articol este cumva o convirbire pe twitter. Daca da va rog frumos sa imi traduceti. Fundaaa:)
Hei:* Vreau si eu statusuri faine despre plagiatori.8-| Merci:*
Http://teste.haios.ro/teste.php?lang=ro&id=30&sct=212 Voua ce v-a iesit? Cine da cel mai repede si mai corect raspunsul primeste fundita :)
Salutare, stiti cumva adresa de pe youtube cu reclama aceea simpatica in care era un copilas mic si cu un pestisor pe care il chema didutu si zicea " ce ai facut didutule?!" ma puteti ajuta si pe mine...? (mai mult)
CE mah nu va plac comicurile mele? atunci nu va mai dau nici unul X( X( cu exceptia celora care au postat ca le plac. :D dar.
Am dat vreo 100 de raspunsury dar nu le vad pe nicaieri:))=)) daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum tb sa fac ca sa imi apara raspunsurile si mie. Va multumesc mult.
Care stiti bancuri tari...care ma face sa rad ii dau funda...au auzit mii de bancuri asa ca va fi greu
Stie cineva vreoun site serios de unde as putea cumpara online treninguri adidas pentru femei?
Ce sa fac in timpul liber? Idey multe si bogate pa
Buna TPU am o intrebare stiti si voi intrebari distractive ca nu le pot numi astfel de exemplu :ce ingroapa pisica? sau probleme amuzante. ceva de ras
Varcolacii nu pot zbura http://i.imgur.com/RQ0TN.png
sunt noua si de cand am vazut categoria comics deja m-am gandit sa fac unul. Dar nu stiu unde sa il fac :( dar nu in paint. si sa pot face eu personajele comicului. vreo idee?
Mulţumesc TPU pentru că mi-ai ascultat rugăciunea despre noua categorie. http://i.imgur.com/dilJJ.png P. S. Vă jur că nu deloc fake!
Ce tigari sunt astea? http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=genlogin#!/photo.php?fbid=204213386262355&set=a.159666360717058.41944.100000210863860&theater
Http://i.imgur.com/lGz62.png episodul 2
Http://i.imgur.com/SKOav.png
Uite primul meu comic Baiatu si musca http://i.imgur.com/SKOav.png
Care imi da si mie un cont pe webkinz promit ca voi avea grija de el!
Vreau niste glume gen: ce intra de 3 ori intr-o femeie sau unde au femeile parul negru si cret adica din astea intreabari astept cele mai multe fundoi :D sau puteti sa dati site unde se afla acest gen de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?