Buna! Am auzit o barfa ca exista manga in una din bibliotecile din Botosani. E adevarat?
Https://www.youtube.com/watch?v=NIerp3beDrs&ab_channel=JonathanYooooooooooo E asta cel mai necunoscut anime?(cel putin la noi in Romania)A trebuit sa- l vad subtitrat in engleza pentru ca in romana...? (mai mult)
Salutare prieteni! :) Stiti cumva o aplicatie in care pot scrie povesti iar ceilalti sa le citeasca(si posibil sa citesc si eu alte povesti) pentru telefon, in afara de Wattpad si sa nu coste bani. ...? (mai mult)
Idei de story/poveste pentru un visual novel? Salutare, m- am apucat sa fac un joc gratuit in Python si dupa ce am incercat sa fac textul de cateva ori, am decis sa renunt - Nu am inspiratie. Partea...? (mai mult)
Cui ii lipsește satana cartoons?
A murit Viața lui Louie în viața reală. E adevărat?
Buna TPU. Cum il cheama pe lupul din desenele animate DROOPY care sunt desene animate dupa Tom & Jerry? Si in ce limba e intiala care seamana cu litera E da inseamna SI stiam ca si se pune intiala asta...? (mai mult)
Care a fost primul anime difuzat în România?
Care a fost primul anime văzut?
Credeti ca Lee vs Gaara s-ar putea incadra lejer in top 10 anime fights?
Cum faci 3+ 2 radical din 5 Dau funda
Am desenat o plapuma. E ok?
Hei TPU! Stiti unde pot gasi in Craiova magazin cu cartonase de pokemon tcg?
Care au fost desenele animate preferate ale copilăriei voastre? Ale mele, top 3, au fost: 3. Spioanele (Totally Spies) 2. Orașul câinilor (Dog City) 1. Poveștiri din criptă (Tales from...? (mai mult)
Pot sa trimit o imagine cuiva care știe despre serialele animate animax?
Buna T.P.U.caere va mai aduceti aminte de urmatoarele desene animate din anii 1990? 1. Cow & Chichen ( Vaca si Puiul ) 2. I Am Weasel ( Eu sunt Nevastuica ) 3. Dexter Laboratory ( Laboratorul lui...? (mai mult)
Buna TPU, as dori sa aflu din serialul Tom & Jerry cei ce va uitati cum o cheama pe aceasta fata din poza de mai jos? Care e blonda si arata asa : https://segaretro.org/images/4/45/TomandJerryFranticAntics_title.png...? (mai mult)
Are ceva daca mănânc carne cruda? Xena cum proceda?
Salut TPU! Am inceput sa citesc o carte numita "Ferbonia" de Ioana Nicolaie, dar am o nedumerire! Nu inteleg ce inseamna cuvantul năzărire.Se repeta de multe ori si nu inteleg ce inseamna."Fil nu era...? (mai mult)
Buna, TPU! Stie cineva o fata/un baiat serios care mi-ar putea face o animatie? un mini clip animat, sau daca este cineva pe aici care se ocupa cu asa ceva?
Salut! Știți un site de pe care pot comanda vol. 1 din seria One Piece (manga), 3 in 1 (Omnibus Edition)? Nu găsesc disponibil pe fiecare site pe care îl încerc! Daca se poate să fie un preț ...? (mai mult)
Salut! Știți pe ce site găsesc disponibil One Piece(manga) Omnibus Edition, Vol. 1? Daca se poate la un preț acceptabil.
Credeti ca in One Piece Film Red vom afla adevaratul backstory al lui Shanks si al echipajului său sau va fi tot o chestie non-Canon?
Salut TPU! Eu am fost la carturesti sa imi iau o manga iar ei nu o aveau disponibila la fata locului pe aceea.Pana la urma au dat o comanda si cand ea ajungea ma contactau. Aveti idee cam cat dureaza...? (mai mult)
Hey TPU... Am mare nevoie de ajutor cu ceva. Dacă știe cineva un anime în care este vorba despre o fetiță cu părul roz pe care o cheamă ceva de genul Nimshia sau nu stiu cam asa. Am cautat foarte...? (mai mult)
Buna seara! Caut demult si nu gasesc. Erau desene vechi cu un ursulet aruncat sau pierdut nu mai tin minte. S- a imprietenit cu un caine, cainele a furat cârnati dintr- o bucatarie, era iarna. Asta...? (mai mult)
Unde pot gasi manhwa in romana? (Solo Max Level Newbie) va rog.
Vreau sa pun un caracter anime pe o poza din realitate. Ce detalii trebuie sa pun pentru a părea cat de cat 3d?
Buna ziua sau seara cand vedeti această întrebare, ce seriale sunt la fel ca Naruto si Black clover? Ideea este sa vreau sa fie de exemplu hokage nst si sa fie din ce in ce mai puternic
A citit două manhwa recent foarte dulci de tip Romance și aș dori să spună cineva dacă știe manhwa asemănătoare. Prima pe care am citit-o e și a doua e.
Buna. Caut si eu un anime de mult timp pierdut. Este vorba de niste copiii orfani care primeau cate o carte de magie si pe ea era cate un trifoi. Si era băiatul asta destul de ghinionist care a primit...? (mai mult)
A. Știe cineva câteva recomandări bune de anime- uri/manga/manhwa care să conțină genurile Mister și Psihologic? B. Ce recomandări pot primi din categoria light- novel cu condiția să existe...? (mai mult)
Salutare! Azi am văzut episodul 218 din Boruto și nu prea mi-a plăcut finalul. Kurama chiar dispare? Adică ce va fi Naruto fără Kurama?
Vinde cineva reviste Witch (editura Egmont)?
Salut. Mă puteți ajuta cu o întrebare, cum s-a terminat seria cu Batman și Jason Todd?
Salut, îmi poate spune cineva care este ultimul film al lui Batman cu Jason Todd?
Salut, am inceput de curând să mă uit la anime- uri DC și mi se pare foarte interesanta povestea dintre Batman și Jason Todd. Îmi poate spune cineva care este ultimul film sau macar finalul? Ce ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un desenator?
De ce în majoritatea desenelor animate, personajele poartă (aproape) mereu aceleași haine? :))
Pentru fanii Naruto care cunosc bine ce se întâmplă în Shippuden, în ce episod începe Naruto să facă antrenament pentru stăpânirea lui Kurama (nouă cozi) și să folosească modul sage? Și...? (mai mult)
Care era desenul vostru preferat din copilărie?
M- am decis sa fac manga(benzi desenate japoneze). Dar pentru a pleca in Japonia la o facultate pe aceasta specializare trebuie sa am aptitudini foarte bune si sa stiu engleza la un nivel avansat. Am imaginatie...? (mai mult)
Hei TPU! As vrea sa fac o banda desenata digitala si sa o postez online. Unde e mai bine sa postez? Pe webtoon sau pe tapas? Am auzit ca webtoon e mai popular, dar tapas e mai productiv (mai usor de folosit)....? (mai mult)
Ce părere aveți despre Animax?
Se mai difuzează Vampirina pe Disney Junior?
Unde se mai difuzează animeurile in Romania?
Se mai difuzează Bebelușii Muppet pe Disney Junior?
Salutari. Acum mult timp am vizionat pe canalul TV Animax o serie care avea animatia foarte realista. Cred ca in perioada 2007- 2009 am vazut- o. Din cate imi aduc aminte, era ceva horror pentru ca a...? (mai mult)
Intrebare pentru fanii Naruto. Chidori si Raikiri sunt aceiasi chestie?
Cum pun la vânzare pe piața un Manga făcut de mine?(vreau sa fac un manga digital)Ce ar trebui sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?