De ce in x-men deadpool avea buzele lipite?
Hit girl este fiica lui Bat-man?
Imi puteti spune niste anime-uri de dragoste si comedie, daca nu de actiune... Daca nu, sa fie unul gen masamune-kun no revange? Va rog mult! Si repede!
Pe ce site online pot gasi naruto cu traducere
Cine stie de unde pot sa download desenul animat,, Jim Button "? daca se poate sa fie si in limba romana ar fi bine
Pareri? https://www.youtube.com/watch?v=UsuuYRLjznQ&feature=youtu.be
Stiti vreun film anime fain? Pe astea le- am vazut deja: - Bakemono no Ko - Byousoku 5 Centimeter - Doukyuusei - Evangelion (toate cele 3 filme) - Hal - Harmonie - Harmony - Hotarubi...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste anime-uri school/comedy/romance care sunt ongoing sau care au sanse 100% sa mai apara sezoane noi? Dau funda
Am urmărit animeul junjou Romantica si as dori să știu când difuzați și sezonul 4?
Anime reverse harem (pentru cei care au vazut dar nu stiau reverse harem=mai multi baieti e indragostesc de o fata) pe care le- ati vazut.Merge si sa fie doar 2 baieti idragostiti de ea ca in Kaichou wa...? (mai mult)
Merita sa ma uit la FullMetalAlchemist? Vreau sa stiu daca e destul de smecher.M-am uitat la InuYasha,Yu Yu Hakusho, Hunter x Hunter si astea au fost geniale
stie cineva anime de genul Ajin, Ajin 2, Blood-C, Another? sunt putine anime care ma prind, vreau ceva cu o povste originala. In orice caz va recomand Ajin ambele sezoane.
Buna as vrea sa ma uit la niste animeuri. Puteti sami lasatati sugestii interesante
Imi poate spune cineva deunde pot lua si eu episoade de inazuma eleven rosub de la ep 34-52 sa le DOWNLOADEZ PE FIECARE IN PARTE s-au toate de odata dau funda!
Cate sezoane are animeul Kamisama hajimemashite? Si as dori un site cu sezoanele. Eu cred ca am gresit ordinea ca nu se prea leaga
Anime-ul din videoclipul asta https://www.youtube.com/watch?v=GWkcq_3231E Este acest anime? https://myanimelist.net/anime/15379/Kotoura-san Multumesc anticipat!
Stie cineva de la ce capitol trebuie să incep să citesc Nisekoi. Am ajuns la partea in care personajul principal era bolnav si prietenii lui mergeam la el in vizită. Imi mai amintesc că am citit si...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc toata manga Kaichou wa maid sama tradusa in romana? Funda! (p.s. Lasati mesaj pe privat )
Ce este, kal-el,,/ a)Numele original a lui Superman b)Sumele tatalui lui superman
Îmi spuneti și mie unde pot găsi fabrica de cărți duel master din Romania?
S-a anuntat ca sezonul 5 din Samurai Jack se va difuza din 11 martie! Cine are hype ca mine?
Apare sezonul 5 din Samurai Jack pe 11 martie! Cine mai e nerabdator?
Exista vreun anime ecchi in care tipu profita de fete si nu le refuza sau nu se retrage ca o pussy? Daca da va implor spuneti- mi- l. Si dati- mi cat mai multe pentru ca sigur l- am vazut pe ala care ...? (mai mult)
Hei care dintre voi stie cand apare sezonul 2 din Skip Beat! vreau sa stiu sigur...Mersi
Stiti cumva un site unde traduc seriile anime in romana? Dar vreau unul activ, gen seriile care sunt on- going sa fie traduse in fiecare saptamana. Adica stiu de deseneanime, insa episoadele...? (mai mult)
Loadinng media apare si nu pot sa deschid clipul?
Cine ar castiga Itachi vs Pain/Nagato?
Cand apare sezonul 2 din Attack on titan?
știți dacă există sezonul 3 din owari no seraph? Din câte am înțeles până acum ar trebui să apară cândva în 2017, dar dacă nu am înțeles eu bine s- au mai știți voi ceva, ...? (mai mult)
Pentru fani Naruto Shippuden care este personajul vostru preferat si de ce.
Anime reverse harem pe care le-ati vazut voi. Daca sunt unele care chiar v-au placut puneti descriere.Arigatou!
Unde aş putea cumpara toate episoadele de la Avatar legenda lui Aang in limna romana?
As vrea sa imi recomandati cateva anime- uri cu tot cu site- uri sau daca nu gasesc eu site- uri gen Akame ga kill sau Gokukoku- no- brynhildr sa aiba multe personaje principale un pic de dragoste,...? (mai mult)
Salut, am terminat black buttler si am vrut sa știu daca in manga se termina altcumva decât in anime si daca da poate cineva Sami spună cum?
Îmi puteți recomanda și mie niște anime- uri cu mafii gen Black Lagoon sau Durarara(deși nu erau chiar mafii în Durarara) sau ceva anime- uri cu multă aventură? Personajele să călătorească...? (mai mult)
Ceva anime- uri cu inchisori sau rapiri sau chestii de genu? In care o persoana / mai multe sunt blocate undeva? fie ca e romance actiune drama aventura comedie, nu conteaza, ideea e sa fie cu ce am ...? (mai mult)
Anime like Kaichou wa maid sama,Ao haru ride, Kimi ni todoke.Ms
Despre animeul Bleach. Am vazut pana la partea in care ichigo la batut pe aizen- sama si mi- am cam pierdut interesul. intrebarea mea este :merita sa ma uit in continuare sau sa renunt? ceva indicia sa...? (mai mult)
Este adevarat ca, Killing Stalking este cea mai populara manhwa (Manhwa = Korean Manga) a momentului? Am citit- o si eu (doar capitolele care s- au publicat pana acum, ca inca se publica) si...? (mai mult)
Am o intrebare espre festivalurile/ conventiile de Anime. Stiti daca vor fi fevtivaluri/ conventi de Anime in Romania anul acesta sau daca stiti ca vor fi, va rog spuneti- mi cand sau cum se numeste...? (mai mult)
Ce forumuri active de anime-uri cunoasteti? Mersii
Hey, mă întrebam și eu, noul sezon din Tokyo ghoul e manga sau anime? ( nu mă refer laTokyo Ghoul √A). Și unde îl pot găsi, de preferat subtitrat în română?
Din ce anime este poza asta? http://wallpaper-gallery.net/images/anime-pictures/anime-pictures-9.jpg Multumesc anticipat!
Deci erau un desen/anime vechi care era la TV mai de mult.Era ceva mai ciudat cu nave spatiale si creaturi si singurul personaj pe care il tin minte era o doamna care avea o pelerina alba; )).Oh si mai...? (mai mult)
Desenez de mult digital si cu creionu. Unde pot gasi un job sa lucrez in domeniu? Orice legat de arta! PS: Stiu Photoshop!
Ce anime-uri ați văzut sau v-au plăcut mult? Recomandați-mi vă rog :D
Niste anime faine gen Naruto,Tokyo Ghoul, Death Note, One Punch Man
Imi trebuie un program de facut desene animate. 1. Sa nu coste nimic. 2. Sa poata sa fie nu cine stie ce complicat. 3. Sa aiba imagini care se pot muta in frame- ul urmator dar sa nu se stearga, ...? (mai mult)
Am niste intrebari despre Naruto: 1.Cu cine va fi Sakura? 2. Unde va merge Jiraya dupa ce il va antrena pe Naruto? 3. Obito e viu? Da ca da, in ce episod va aparea?
Am auzit ca in aprilie anul asta o sa apara Boruto Naruto next generation dar am vazut pe Youtube o gramada de filmulete cu Boruto si alte chesti. A aparut deja sau e alta serie lamuriti-ma va rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!