Imi puteti recomanda manga gen romance si/ sau school life?
Când pot viziona toate episoadele din sezonul 2 din filmul anime super Lovers?
Salut,TPU vreau niste intrebari pentru provocarea am sau n-am!
Îmi poate spune și mie cineva rezumatul la Naruto Shippuden?
Știe cineva dacă și când va apărea sezonul 3 din Diabolik lovers? Pentru orice informație pe care mi-o puteți da v-aș fi recunoscătoare. DAU FUNDA!
Cum pot realiza un filmulet cu fotografii?
Imi puteti recomanda niste animeuri bune (orice gen )?
Am o idee. Ma gandesc sa fac un fel de canal de desene animate. Puteti sa spuneti ce desene animate ati dori. Cu glas eu vreau sa spun sa nu fie desene de pe Cartoon Network (cu exceptia desenelor clasice...? (mai mult)
Salut prieteni! As vrea sa-mi spuneti va rog cum as putea sa-mi resetez routerul online. Eu sunt student in Cluj si vreau sa-mi resetez routerul de acasa.
Stiti anime-ul Days? Va place? Cand o sa apara sezonul 2? Raspund doar cei care stiu.Nu cei car nu e fain nu stiu cum sau ce.
Tipa din videoclipul asta este cumva Enoshima Junko din anime-ul Danganronpa? https://www.youtube.com/watch?v=Qf6ZN4Mp0cQ Multumesc anticipat!
Anime gen tokyo ghoul sau Deadman Wonderland?
E adevarat ca kaneki moare in noul sezon?
Câte sezoane are filmul anime Gravitation?
Am o intrebare legata de Anime...stie cineva ce Anime-uri noi vor fi in 2017(anul asta). Va multumesc!
Salutare TPU, as dori si eu un top 3 al anime- urilor voastre, de preferat sa aiba 12- 24 episoade (aproximativ si doar de preferat). Genreuri: Action, Aventure, Fantasy, SuperNatural Va rog...? (mai mult)
Salut vreau sa stiu daca mai exista si alt ceva in afara de Naruto si Naruto Shippuden. Ma.refer la serienu la filme
Buna,TPU,stiti ceva anime frumoase? Actiune gen Bleach sau Naruto, sau de dragoste asemanatoare cu Kaichou wa maid sama? Dau funda!;)
Îmi puteți da câteva anime gen Erased, care să te atingă?
Http://i.imgur.com/m7YnENE.jpg ^ ce manga?;;
Era acu mult timp un serial pe minimax cu niste broscute, parca, care faceau o calatorie. Care ma poate ajuta?
stie cineva un anime de maxim patru episoade?
Imi puteti recomanda niste anime-uri de comedie? Nu conteaza cat de vechi sunt atata vreme cat respecta tema ceruta.Multumesc.
Stiti vreun anime fain cu yandere? In afara de Mirai Nikki, School Days, sau Higurashi, ca pe astea le- am vazut deja. Vreau un anime fain cu yandere, care sa semene putin cu anime- ul Higurashi. ...? (mai mult)
Buna stie cineva unde as putea gasi toate sezoanele in romana pentru desenul winx? multumesc frumos
Când apare sezonul 4 din highschool dxd?
Am inceput seara un anime dar am sters istoricul si nu ii mai gasesc numele.Am sa va descriu putin poate il stie cineva.Este vorba despre o familie regala(tata, mama si multi copii) care traiesc ...? (mai mult)
Cand devine Naruto chunin?
Ati vazut anime-ul One puch man? Are un sezon 2? As fi recunoscator daca mati ajuta.Dau fundita, voturi!
As dori un anime in care o fata si un baiat sunt un fel de adversari la inceput(sa se urasca putin macar fata pe baiat dar baiatul sa o placa) dar dupa sa ajunga sa se indragostasca
As vrea din toata inima pentru ca nu gasesc nicaieri pote ma- ajutati voi cu "Winx Club de la sezonul 3 episodul 14 inainte ca celelateble- am vazut dar nu gasesc nicaieri unde sa fie traduse...? (mai mult)
Aș vrea și eu anime-uri în care personajul principal să fie fată.
Salut as vrea sa stiu daca exista un anime/serie cand naruto este mic adica nu (naruto/naruto shippuden) un fel de naruto asa: https://www.youtube.com/watch?v=6ZmLFo64F6Q si tradus in engleza/romana...? (mai mult)
Unde as putea citi tokyo ghoul :re colorat?
Din ce anime sunt personajele din a 2-a si a 5-a parte? https://www.youtube.com/watch?v=HDME2WRWnJ0
Stiti ce anime este la 0:43? https://www.youtube.com/watch?v=La667oELApw Multumesc anticipat!
Hei! as avea o intrebare, cum as putea sa mi crez propriile mele desene cum fac cei de pe deviniart? acors funda!
Stie cineva daca manga Galaxy Express 999 exista tradusa in engleza? Daca da, stiti cumva si unde? Eu nu am reusit sa gasesc decat 12 capitole in total pe diverse aplicatii.
Este adevărat că Boruto are Tenseigan?
Imi puteti spune unde pot viziona toata seria: koukaku no regios sub ro? DAU FUNDA!
stie careva data aparitiei sezonului 2 din DanManchi?
Am si eu o intrebare. Poza asta este dintr- un anime sau manga? Daca da, cum se numeste? https://s- media- cache- ak0.pinimg.com/564x/fa/22/9c/fa229c03bb07f3be24550b05da480244.jpg Chiar vreau...? (mai mult)
Ce anime preferat aveti si de ce? Si ce anime ati vazut(cate si care)?
As dori sa stiu daca va mai aparea o serie noua de bleach.
Intrebare pentru cei care se uita la anime : Ce parere aveti despre Gasai Yuno? Eu o ador, desi e nebuna!
Stie cineva de unde pot vedea naruto rosub de pe telefon sau sa descarc?
Citește cineva Killing Stalking? Dacă da, odată la cât timp apare un nou capitol?
Este vreun anime cu aceasta poza https://wallpaperscraft.com/image/anime_blood_murder_boy_girl_29960_1920x1080.jpg
Dupa cum stiti, a aparut Kamisama Kako- Hen, e genial, incredibil, superb, il ador, dar faza e ca nu am priceput o chestie. Nanami e Yukiji? Adica, atunci cand ea se intoarce in timp, putem observa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
anonim_4396 întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?