De ce poarta supereroi costum mulat? Vreau un răspuns detaliat!
Hei: Ce inseamna yuri si yaoi?
Am citit foarte multe manga yaoi, si as vrea sa incerc sa citesc si manga yuri, ce imi recomandati? As vrea sa nu aiba prea multe capitole, dar sa fie yuri. Ma puteti ajuta va rog? Multumesc...? (mai mult)
Stie cineva cand va aparea filmul GOLD (One Piece) si in limba romana?
vreau si eu un anime romance, school si multa drama
Am o intrebare pentru fanii Naruto. Ce personaj va place si de ce? sauTobi(multi raspund gresit) cine este de fapt? Dau funda dar pe langa funda dau si repectul meu total.
Nume misto si caterinca amuzante pentru roblox?
Salut,a citit cineva Homestuck? Ce parere aveti despre homestuck?
Aveți idee dacă o să mai apară episoade din Hellsing? Dacă da, când?
Puteti va rog sa-mi sugerati niste programe gratuite de desen profesionist la calculator?
Hai salut, am o rugaminte la voi, recent m- am uitat la animeul black lagoon si mi s- a parut foarte interesant, el are si niste ova- uri cu nebuna aia de Rebecca, ele se numesc " black lagoon roberta...? (mai mult)
M- am gândit sa mă apuc sa fac benzi desenate. Doar ca nu am nici o idee de super- eroi. Va rog dați- mi niște idei, doar ca nu vreauiți asemănătoare cu cele de la MARVEL, sau DC....? (mai mult)
Stiti cumva cand o sa apara "Koe no Katachi"? Am vazut ca a fost lansat pe 17 Septembrie 2016, dar nu l-am gasit nicaieri. Stiti cumva cam pe ce data o sa apara subtitrat in engleza?
Vreau și eu un link unde pot sa vad lolirock sezonul 2 full dublat in romana pentru finuta mea va rog!
Știți unde aș putea găsi din Ed Edd și Eddy episodul numit,, Vin Edzii"? Din câte știu e ceva legat de extratereștrii. Știți unde să-l găsesc în română
Cunoaste cineva daca exista sezonul 2 din "Dragonul American" dublat in romana sau daca nu chiar si in engleza si daca se poate link.
As vrea si eu un anime de genu : X sa fie indragostit de Y (si sa fie prieteni din copilarie) si sa nu ii marturiseasca dragostea, iar cand Y isi gaseste pe cineva, X devine gelos, si incearca...? (mai mult)
Anime like Kamigami no asobi. Anime in care mai multi baieti se indragostesc de-o fata. Daca se poate baietii sa fie zei iar fata muritoare sau sa fie si ea un zeu dar nu stie.
Vreau sa stiu daca Yuri! on ice e pe sezoane
as vrea si eu site in care anime-ul hajime no ippo sezonul 2 sa fie tradus in romana, Multumesc!
Unde pot găsi episodul 377 din Naruto Shippuden? Vă roooog
Am citit undeva ca anul acesta o sa apara anuntul cand o sa se lanseze al 2 lea sezon din Ao haru ride. Stie cineva ceva mai multe detalii despre asta?
stiu ca intrebarea este cam ciudat dar... Ar putea exists mutanti? Adica uni cred ca nu e norma dar sunt multe animale care au puteri ciudate. Sunt animale subacvatice care atunci ...? (mai mult)
Unde pot viziona Durarara Ketsu(sezonul 4) ro sub Dau funda da rapid
Ce ziceti de profilul meu de MyAnimeList? https://myanimelist.net/profile/CutLoverXD Ce ar trebui sa adaug?
In ce ordine trebuie urmarite filmele cu x men.
apelez din nou la voi Erau mai de mult niste desene pe cartoon Network, era un personaj ce se asemana cu dark vador, si o poveste asemanatoare, personajul negativ era tatal celui pozitiv,...? (mai mult)
O sa apara si sezonul 5 din avatar korra.
Am si eu o intrebare pentru cei care au cont pe MAL (MyAnimeList). Cum pot sa fac sa imi pun si eu mai multe chestii pe profil, gen ca profilul asta : https://myanimelist.net/profile/PrincessP ...? (mai mult)
TPU! Erau mai demult niste desene, pe Kidsco, parca. Nu mai stiu decat ca,,,,, corpul personajelor era alcatuit din cercuri galbene. Cum se numeste acel desen animat? Fundaa :*
Bună, TPU(la)! Dacă fumezi în timp ce bei vodkă, te îmbețiu mai repede?
Buna stiti unde pot gasi my little pony frendship is magic in romana.Eu nu gasesc sezonul 1 doar cateva episoade.
Buna vreau sa descarca si eu toate episoadele cu tom si jerry ma poate ajuta cineva va rog mult
Acum cativa ani a fost la tv un desen dar cu personaje reale. In el este vorba despre un baiat care joaca un joc video pe pc, care de fapt acel joc este un simulator cu scopul de a gasi cea ...? (mai mult)
Stiti cumva un anime foarte fain cu vampiri? In afara de : Shiki, Vampire Knight, Hellsing Ultimate, Diabolik Lovers, Owari no Seraph, Servamp, Tokyo Ghoul, pentru ca pe astea le- am vazut...? (mai mult)
Este pe undeva Spive and Wolf light novel volumelr 6-17 in romana?
Hi cum se numeste melodia din video va rog mult https://www.youtube.com/watch?v=RHqk1AqejsU
Ce anime de comedie imi recomandati?
despre anime- ul Spice and Wolf, el are 17vol in light novel si am vazut ca a aparut vol 18 si 19, unde pot citi vol 18 si 19 in eng sau ro? Vreau sa ma lamuriti este manga cu noile vol sau ...? (mai mult)
Hey, am o intrebare stiu ca o sa sune ciudat, dar o postez. Voua vi s- a intamplat sa va placa o fata din desene animate? Eu da, mi- e imi place de Daphne din Scooby- Doo! stiu ca ea nu exista,...? (mai mult)
Mi-am facut cont pe Anime List.Cum pot sa arat ce anime-uri am vazut?
Hey TPU, stie cineva macar un anime gen zetsune no tempest?
Vreau niste anime in care fata este violenta, adica stie sa se bata, si un baiat care este mai puternic decat fata si, pana la urma sa se indragosteasca unul de celalalt.Gen Kaichou wa maid sama.Si cu...? (mai mult)
A fost difuzat pe PROTV un desen animat cu extratereștri printre pământeni, care se salutau modificându- și irisul ochiului, iar în tot războiul intergalactic participau fiul fostului comandat...? (mai mult)
1.Va apărea sezonul 3 la Infinite stratos? 2.Ce anime-uri Action-Romance îmi recomandați înafara de Mirai Nikki, Highschool of the dead, Sword articole online.
Unde pot sa gasesc manga NANA in romana?
Am inteles, ca in special la desenatul portretelor se foloseste hartie speciala pentru a fi realizate umbrele acelea fine, realistice. Stiti cumva despre ce fel de hartie e vorba si unde ...? (mai mult)
Und pot gasi traduse sau dublate in lb romana desenele: Bibi Blocksberg, Bibi si Tina Vrajitoarea Lily si Lessie si prietenii de pe Minimax? As vrea toate episoadele! Ce alte desene asemanatoare stiti...? (mai mult)
Salut, Am urmarit acum ceva timp un anime cu un baiat cu parul negru care in momentul in care intra intr- un fel de robot organic acesta se transforma in alb (robotul). Robotul avea o coada alba. El...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!