Niste anime-uri gen Boku no hero academia, One punch man, Attack on titan.
Unde pot gasi si eu filmul anime Orange Mirai? Pe MAL spune ca filmul a aparut pe 18 noiembrie 2016, dar eu nu il gasesc, am incercat pe diferite site- uri, cum ar fi gogoanime (care nu il...? (mai mult)
Care e ordinea pentru Love Live? Am vazut ca-s multe si nu stiu cu care sa incep.
Anime school cu love si comedy (scoala cu iubire si comedie) scurte
vreau sa pun o întrebare legată de manga.Eu vreau să- mi creez propria manga, dar am o nelamurire...Cum să desenez? Si prin asta ma refer la cum ar trebui să desenez pe pagini.Adica stiu...? (mai mult)
Are cineva idee cand o sa apara sezonul 3 din Fairy Tail?
Credeti ca animeurile pe care le am in lista ca si vazute (completed) sunt putine? https://myanimelist.net/profile/AnimeLover6051
Stie cineva niste anime cu iubirea la scoala? Dar sa nu aiba chestii perverse,sa fie gen Kaichou wa maid-sama,Kimi ni todoke,Lovely Complex, Orange...PLEASE :D
Cum se face un comand block
Buna ma numesc Marian si ma uit la animeuri.Nu prea am cu cine sa ma uit si as vrea sa am cu cine sa ma uit.Cand vine un moment badas nu am cu cine bucura sau ceva de genu. Daca simtiti la fel contactati-...? (mai mult)
Mă pricep cât de cât la desen și vreau să fac niște desene care seamănă cu Manga... Vreau să creez o poveste originală și interesantă dar nu prea am idei! Dacă aveți idei de o poveste...? (mai mult)
Poate cineva sa imi faca un design la o poza pentru un canal de Youtube? Poza sa fie cu fructul BlackBerry
Am si eu o intrebare pentru cei care sunt interesati de manga. Stiti cumva cand o sa apara capitolul 37 din "Ten Count"? Am vazut ca ultima updatare a fost pe 29 octombrie 2016, si as vrea ...? (mai mult)
Pentru otaku. Ma uit de mult timp la animeuri dar nici odata nu stiu diferenta dintre personajele de tip: tundere, yandere, dandere si kuundere. Imi poate face cineva o descriere a acestor tipuri?
Pentru cei ce au vazut acest anime Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Cum vi se pare? Are multa comedie?
Bunaaa Are sau va avea sezon 2 acest anime Dance with Devils Va multumesc
O intrebare, as putea sa incep si eu de unul singur sa creez un anime? Este posibil asa ceva? Ma gandesc ca aici ar trebui sa am si vici originale a personajelor. Cu ce program ar trebui sa incep? :D
Heei, am vazut un anime in care cel mai popular baiat se indragostea de o fata timida, ea era mica de statura cu parul scurt si mai tin minte o secventa in care un tip ii ridica fusta si ea il loveste ...? (mai mult)
Cine stie sa lucreze in programe de animatie. Daca stii sa lucrezi in astfel de softuri ce softuri folosesti.
Voi participa la evenimentul East European Comic Con 2017 si mi- am comandat bilet pentru poza si autograf de la Nathaniel Buzolic. Stiti cumva daca imi trebuie si biletul pentru...? (mai mult)
Stiti cumva cand se va tine "Otaku Festival 2017"? Stiu ca e la Bucuresti si ca si ca se tine la Casa Romano- Americano. Si stiu ca e in primavara dar nu stiu in ce zi si ce luna...deci daca stiti please...? (mai mult)
Care sunt principalele puteri la un super erou.
o intrebare pentru cei care ati vazut code geass, am terminat acum cateva minute sezonul 1, si vrea sa ma lamuriti ce este Lelough(zero) Si ce doreste el sa faca. Deci el este Britanic si vrea...? (mai mult)
As vrea sa va cer niste sfaturi si idei.Cum as putea sa imi fac mai multa reclama pe DeviantArt? Si as vrea sa stiu...in afara de deviant, in special in Romania ar exista ceva site- uri unde...? (mai mult)
Buna,as dori niste anime scurte de 12-13 episoade sezonu sau doar 1 sezon de 26 ep
Bună, îmi puteți spune unde pot vedea animeul Kuroko no Basket in romana? L-am văzut în engleza, dar vreau să-l văd şi în română. Dau fundă;)
Nu stie nimeni de ce nu traduce cineva filmul "Koe no katachi (A silent voice)" in romana? Adica a aparut de ceva vreme si abia astept sal vizionez, insa nimeni nu-l traduce T^T
Oare stie cineva un site de unde pot comanda manga de la "Yurii on ice"? Sunt in pana de timp Q.Q
Stie cineva site-uri unde pot sa citesc manga "The Breaker: New Waves" gratis in romana?
Mai stiti desenul ala animat Familia Trăznită (Mézga család în maghiară) de pe Minimax? Aborda niste subiecte faine sience fiction. L-as putea gasi dublat in romana?
Va avea sezon 3 anime-ul Kamisama Hajimemashita?
Am vazut multe animuri din aproape toate genurile, dar as vrea sa vad un anime de genul: romantic, action, school. Daca se poate cun un baiat transferat care sa se indragosteasca de o fata...? (mai mult)
Un anime gen highschool dxd. in general hentai, ecchi sa contina =)))
Vreau un anime in care personajul principal sa fie fata si sa nu fie bleaga, sa stie sa se bata.D-aia smekera gen Kaichou wa maid sama sau Medaka Box etc.REPEDE
As vrea si eu un anime in care personajul principal sa evolueze pe parcursul seriei ( am vazut toate anime. urile lungi si populare ). Va multumesc!
Va place mai mut dc sau marvel.Eu as alege marvel
Cele mai tare anime care v-a placut cel mai mult (nu Naruto, Bleach, One Piece, HxH) Dati multe(dar sa.fie interesante :3),
As vrea sa imi dati si mie un anime in care un tip/tipa sa fie urat/a la inceput si printr-o anumita schimbare sa devina frumos/frumoasa. Un exemplu ar fi Watash ga Motete Dousunda.
Sall, Vreau si eu un anime cu un caracter principal Badass, M-am plictisit de genul de anim cu baiatul fraier bun de nimic. Dau Funda (raspunsului castigator) Multumesc (anticipat)
Vreau si eu un anime care sa fie foarte interesant, cu multe scene triste, care sa ma faca sa plang. Vreau doar unul, nu mai multe, ca am prea multe anime pe care vreau sa le vad, si nu vreau...? (mai mult)
Hei, Cand apare episodul 485 din naruto shippuden?
Stiti ceva anime-uri gen D Grey Man? Iubesc anime-ul asta si vreau sa urmaresc mai multe la fel.
Cum imi place sa desenez de cate ori am ocazia, m- am gandit astazi sa "imi deschid" un canal de YouTube. Ma puteti ajuta cu niste pareri? Multumesc! Primul meu video:...? (mai mult)
Ce anime îmi recomandați să fie de acțiune și fantezie? Ceva în genul lui Hellsing sau Tokyo ghoul. P.S. Stie cineva când apare sezonul 3 l-a Tokyo ghoul?
Asta poate o sa sune putin ciudat, dar va intreb pe voi iubitorii de anime : Ce parere aveti de yaoi? Fetelor, va considerati fujoshi? Baieti, va considerati fudanshi? Vreau raspunsuri ...? (mai mult)
Am o intrebare(pentru cei otaku) ma uitam la fairy tail si cineva a spus nin nin. Si vreau sa stiu ce inseamna in romana. Un prieten mi-a spus ca ninja folosesc cuvantul asta. Dau funda!
Imi puteti spune cateva animeuri? (Gen: OnePiece; Tokyo Ghoul; Sword art online; One punch man; Attack on titans; Kill la kill; Hunter x Hunter; High school of the dead; Hellsing; Boku no hero...? (mai mult)
Ma puteti ajuta va rog? Vreau sa citesc online manga-ul "Ten Count", dar nu il gasesc, ma puteti ajuta cu un link va rog? Multumesc anticipat!
Am si eu nevoie de un sfat. Cine citeste carti pe wattpad poate a vazut acele coperti care arata fix ca o carte si am nevoie sa stiu si eu cu ce program pot sa realizez una. Va multumesc!
Stiti anime care sa semene foarte mult cu Himotou Umaru-chan? Vreau sa fie cat mai asemanatoare si poate o sa aiba si personaje chibi :) Va rog, ma puteti ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?